Προς το περιεχόμενο

Αγορά Toyota Yaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω βρει ένα Toyota Yaris του 2006 1000αρι 3 κύλινδρο με 186.000 χιλιόμετρα. Είχα ακούσει ότι τα Yaris δεύτερης γενιάς καίγανε λάδι αλλά νομίζω ίσχυε για το 1300αρι. Γνωρίζει κανεις κ από εμπειρία αν και το χιλιάρι έχει το ίδιο πρόβλημα; Αλλιώς να προτιμήσω ένα aygo ίδιας χρονολογίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stelpef είπε

Καλημέρα σας. Έχω βρει ένα Toyota Yaris του 2006 1000αρι 3 κύλινδρο με 186.000 χιλιόμετρα. Είχα ακούσει ότι τα Yaris δεύτερης γενιάς καίγανε λάδι αλλά νομίζω ίσχυε για το 1300αρι. Γνωρίζει κανεις κ από εμπειρία αν και το χιλιάρι έχει το ίδιο πρόβλημα; Αλλιώς να προτιμήσω ένα aygo ίδιας χρονολογίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

καλημέρα. έχω yaris vvti 2005 μοντέλο 1300cc, έχει 270.000 km και μέχρι στιγμής δεν έχει κάψει καθόλου λάδι. Γενικά ευχαριστημένος, δεν βγάζει πολλά προβλήματα πέρα απο τις φυσιολογικές φθορές (έχω αλλάξει μια φορά δίσκο-πλατώ και μάλλον κάποια στιγμή θα αλλάξω και 2ο, τακάκια, δίσκους, σιαγόνες, μπουζί, πρόσφατα άλλαξα αμορτισέρ). Με ηλεκτρικά δεν είχα θέματα γενικά.

Δημοσ.

Είναι πρώτης γενιάς ή δεύτερης; Πρώτης γενιάς αποτι ξέρω μέχρι 2005 δεν είχαν θέματα. Δεύτερης γενιάς που άλλαξε και το αμάξωμα είχαν θέμα. Αλλά αποτι έχω ψάξει μόνο τα 1300αρια. Για τα 3κυλινδρα χιλιάρια δεν έχω βρει κάτι αν τυχόν έχει κάποιος τέτοιο μοντέλο του 2006 και μετα και γνωρίζει να ενημερώσει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Stelpef είπε

Είναι πρώτης γενιάς ή δεύτερης; Πρώτης γενιάς αποτι ξέρω μέχρι 2005 δεν είχαν θέματα. Δεύτερης γενιάς που άλλαξε και το αμάξωμα είχαν θέμα. Αλλά αποτι έχω ψάξει μόνο τα 1300αρια. Για τα 3κυλινδρα χιλιάρια δεν έχω βρει κάτι αν τυχόν έχει κάποιος τέτοιο μοντέλο του 2006 και μετα και γνωρίζει να ενημερώσει.

τα μοτέρ 1NR-FE είχαν κατασκευαστικό ελάττωμα

Δημοσ.
Στις 28/10/2023 στις 8:21 ΠΜ, Stelpef είπε

Και το 1000αρι εκαιγε λαδι. Δεν θυμαμαι ποιες χρονολογιες ομως 

Δημοσ.

Οκ κρίμα γιατί είναι πιο μεγάλο το αμάξωμα κ έχει μεγαλύτερους χώρους. Βέβαια κάπου είδα ότι φοράει τον ίδιο κινητήρα με aygo C1 και 107. Όπως και να χει θα προτιμήσω τότε ένα από τα 3 μικρά καθώς η τιμή τους είναι κ φθηνότερη. Από όσο ξέρω δεν βγάζουν προβλήματα 

Δημοσ.
Στις 28/10/2023 στις 8:21 ΠΜ, Stelpef είπε

Τα 1330 (101hp) και κάποια 1000 (69 hp)  έκαιγαν λάδι.

Τα 1300 (87hp) δεν είχαν πρόβλημα.

Δημοσ.

To 1000ρι μοτέρ θέλει καλή συντήρηση για να μην καίει λάδι, κάτι που δεν είναι εξασφαλισμένο αν ο κάτοχός του δεν ήταν σωστός στις αλλαγές . Δεν ειναι μοτέρ για πολλά πολλά και αν φορτωθεί με χλμ θα αρχίσει να καίει, οπότε κάνε έναν σωστό έλεγχο πριν το αγοράσεις με 186.000χλμ. Το aygo μου που πάω για σέρβις είναι απο τα λίγα που δεν καίνε λάδια μου λεει ο μηχανικός.

Δημοσ.
22 hours ago, agnostos13 said:

Τα 1330 (101hp) και κάποια 1000 (69 hp)  έκαιγαν λάδι.

Τα 1300 (87hp) δεν είχαν πρόβλημα.

Εγώ είχα το 1300 (87hp, μοντέλο '07) δεν έκαψε σταγόνα λάδι και είχε κάνει 300κ χλμ.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...