Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι vodafone έληγε το συμβόλαιο και έχω προσφορά από Nova και Cosmote. Όμως ελπίζω και σε αντιπροσφορά από την voda . Από εμπειρία ξέρω πως όταν πήγα ένα σταθερό σε cosmote στο παρελθόν ενημέρωσαν τον άλλο πάροχο τελευταία στιγμή και δε πρόλαβαν να κάνουν αντί προσφορά.  Αυτό ισχύει ακόμα , και ποια η φάση  με Nova ? 

Δημοσ.

Από το 2018 έχει αλλάξει ο κανονισμός και έχει δυσκολέψει το παιχνίδι των αντιπροσφορών. Τώρα παίζει αποκλειστικά αν ζητήσεις να γίνει άμεσα η φορητότητα και όχι μετά από 14 μέρες που είναι η αρχική επιλογή της αίτησης..

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ParisFot είπε

Είμαι vodafone έληγε το συμβόλαιο και έχω προσφορά από Nova και Cosmote. Όμως ελπίζω και σε αντιπροσφορά από την voda . Από εμπειρία ξέρω πως όταν πήγα ένα σταθερό σε cosmote στο παρελθόν ενημέρωσαν τον άλλο πάροχο τελευταία στιγμή και δε πρόλαβαν να κάνουν αντί προσφορά.  Αυτό ισχύει ακόμα , και ποια η φάση  με Nova

Χτες ζήτησα μεταφορά από συμβόλαιο 𝒄𝒐𝒔𝒎𝒐𝒕𝒆  σε  𝒇𝟐𝒈𝒐 , μου έκανε αντιπροσφορά η  𝑪𝒐𝒔𝒎𝒐, ακολούθησα τις οδηγίες για ακύρωση φορητότητας, όμως αυτή έγινε κανονικά από 𝒏𝒐𝒗𝒂. Τι να πεις

Δημοσ.

Τι θες να πω; Στην κινητή γίνεται πολύ γρήγορα η φορητότητα εφόσον υπάρχει άμεσα διαθέσιμη η sim κάρτα, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για υπαναχώρηση.

Υπόψη ότι από την στιγμή που ενεργοποιηθεί μια σύνδεση (σταθερή ή κινητή), παύει αυτομάτως το δικαίωμα αζημίως υπαναχώρησης ή ακύρωσης.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jkoukos είπε

Από το 2018 έχει αλλάξει ο κανονισμός και έχει δυσκολέψει το παιχνίδι των αντιπροσφορών. Τώρα παίζει αποκλειστικά αν ζητήσεις να γίνει άμεσα η φορητότητα και όχι μετά από 14 μέρες που είναι η αρχική επιλογή της αίτησης..

Οκ? Το αντίθετο ήξερα,  με άμεση χάνεις το δικαίωμα υπαναχωρισης.  Σε πρόσφατη αλλαγή από κοσμοτε σε βοντα,  πήρα αντί προσφορά από κοσμο,  προφανώς έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε παρόχου 

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. 

Πολύ πιθανό να οδηγήσει τις εταιρίες να κάνουν καλές προσφορές και σε υφιστάμενους πελάτες και όχι μόνο αφού έχεις ήδη κάνει αίτηση φορητότητας. 

Γιατί είχε καταντήσει και αηδία να πρέπει να πας να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο για να πάρεις προσφορά από τον νυν. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ParisFot είπε

Οκ? Το αντίθετο ήξερα,  με άμεση χάνεις το δικαίωμα υπαναχωρισης.  Σε πρόσφατη αλλαγή από κοσμοτε σε βοντα,  πήρα αντί προσφορά από κοσμο,  προφανώς έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε παρόχου 

Χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά διατηρείς στο ακέραιο το δικαίωμα ακύρωσης (που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα). Και ο κανονισμός ισχύει για όλους και όχι θέμα πολιτικής κάθε εταιρείας.

Δημοσ.
Στις 28/10/2023 στις 3:09 ΜΜ, jkoukos είπε

Χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά διατηρείς στο ακέραιο το δικαίωμα ακύρωσης (που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα). Και ο κανονισμός ισχύει για όλους και όχι θέμα πολιτικής κάθε εταιρείας.

Οκ? Άρα δεν έχει νόημα να επιλέξω άμεση. Εγώ το αφίσα όπως είναι και με πήραν κανονικά για αντί προσφορά την επόμενη μέρα.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...