ParisFot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Είμαι vodafone έληγε το συμβόλαιο και έχω προσφορά από Nova και Cosmote. Όμως ελπίζω και σε αντιπροσφορά από την voda . Από εμπειρία ξέρω πως όταν πήγα ένα σταθερό σε cosmote στο παρελθόν ενημέρωσαν τον άλλο πάροχο τελευταία στιγμή και δε πρόλαβαν να κάνουν αντί προσφορά. Αυτό ισχύει ακόμα , και ποια η φάση με Nova ?
jkoukos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Από το 2018 έχει αλλάξει ο κανονισμός και έχει δυσκολέψει το παιχνίδι των αντιπροσφορών. Τώρα παίζει αποκλειστικά αν ζητήσεις να γίνει άμεσα η φορητότητα και όχι μετά από 14 μέρες που είναι η αρχική επιλογή της αίτησης..
soul_d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, ParisFot είπε Είμαι vodafone έληγε το συμβόλαιο και έχω προσφορά από Nova και Cosmote. Όμως ελπίζω και σε αντιπροσφορά από την voda . Από εμπειρία ξέρω πως όταν πήγα ένα σταθερό σε cosmote στο παρελθόν ενημέρωσαν τον άλλο πάροχο τελευταία στιγμή και δε πρόλαβαν να κάνουν αντί προσφορά. Αυτό ισχύει ακόμα , και ποια η φάση με Nova Χτες ζήτησα μεταφορά από συμβόλαιο 𝒄𝒐𝒔𝒎𝒐𝒕𝒆 σε 𝒇𝟐𝒈𝒐 , μου έκανε αντιπροσφορά η 𝑪𝒐𝒔𝒎𝒐, ακολούθησα τις οδηγίες για ακύρωση φορητότητας, όμως αυτή έγινε κανονικά από 𝒏𝒐𝒗𝒂. Τι να πεις
jkoukos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Τι θες να πω; Στην κινητή γίνεται πολύ γρήγορα η φορητότητα εφόσον υπάρχει άμεσα διαθέσιμη η sim κάρτα, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για υπαναχώρηση. Υπόψη ότι από την στιγμή που ενεργοποιηθεί μια σύνδεση (σταθερή ή κινητή), παύει αυτομάτως το δικαίωμα αζημίως υπαναχώρησης ή ακύρωσης. 1
ParisFot Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, jkoukos είπε Από το 2018 έχει αλλάξει ο κανονισμός και έχει δυσκολέψει το παιχνίδι των αντιπροσφορών. Τώρα παίζει αποκλειστικά αν ζητήσεις να γίνει άμεσα η φορητότητα και όχι μετά από 14 μέρες που είναι η αρχική επιλογή της αίτησης.. Οκ? Το αντίθετο ήξερα, με άμεση χάνεις το δικαίωμα υπαναχωρισης. Σε πρόσφατη αλλαγή από κοσμοτε σε βοντα, πήρα αντί προσφορά από κοσμο, προφανώς έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε παρόχου
CHRISpros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Πολύ πιθανό να οδηγήσει τις εταιρίες να κάνουν καλές προσφορές και σε υφιστάμενους πελάτες και όχι μόνο αφού έχεις ήδη κάνει αίτηση φορητότητας. Γιατί είχε καταντήσει και αηδία να πρέπει να πας να κάνεις αίτηση σε άλλο πάροχο για να πάρεις προσφορά από τον νυν. 1 1
jkoukos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, ParisFot είπε Οκ? Το αντίθετο ήξερα, με άμεση χάνεις το δικαίωμα υπαναχωρισης. Σε πρόσφατη αλλαγή από κοσμοτε σε βοντα, πήρα αντί προσφορά από κοσμο, προφανώς έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε παρόχου Χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά διατηρείς στο ακέραιο το δικαίωμα ακύρωσης (που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα). Και ο κανονισμός ισχύει για όλους και όχι θέμα πολιτικής κάθε εταιρείας.
ParisFot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Στις 28/10/2023 στις 3:09 ΜΜ, jkoukos είπε Χάνεις το δικαίωμα υπαναχώρησης αλλά διατηρείς στο ακέραιο το δικαίωμα ακύρωσης (που ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα). Και ο κανονισμός ισχύει για όλους και όχι θέμα πολιτικής κάθε εταιρείας. Οκ? Άρα δεν έχει νόημα να επιλέξω άμεση. Εγώ το αφίσα όπως είναι και με πήραν κανονικά για αντί προσφορά την επόμενη μέρα.
jkoukos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μόνον με την άμεση φορητότητα υπάρχει πιθανότητα να παιχθεί το παιχνίδι των αντιπροσφορών. Με την κανονικό όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα