Προς το περιεχόμενο

Πατάκια Πορτμπαγκάζ

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά σε όλους.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιον κατασκευαστή για λαστιχένια πατάκια πορτμπαγκάζ από την παρακάτω λίστα ή κάποιον που δεν εμφανίζεται εκεί;

https://www.skroutz.gr/c/1246/patakia_autokinitou/f/1223830/portmpagaz.html

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή η λίστα είναι μεγάλη και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να την τσεκάρω να πω ότι προσωπικά έχω πάρει τόσο για το πορτμπαγκάζ όσο και για την καμπίνα (όσο και αν σιχαίνομαι την πλαστικούρα σε σχέση με τις μοκέτες, είναι πρακτικά και ευκολοκαθάριστα) από τον Κοκκινοπλίτη (Κατερίνη)

Είχε ακριβώς για το μοντέλο μου και τόσο το κόστος αλλά και η μέχρι τώρα επικοινωνία (έχω πάρει και άλλα πράγματα) υπήρξε άψογη.

Ακόμα και σε μία περίπτωση που υπήρξε θέμα συμβατότητας με τους υαλοκαθαριστήρες (όχι δικό τους λάθος) υπήρξαν κάτι παραπάνω από επαγγελματίες στην προσπάθεια λύσης του θέματος αλλά και της τελική επιστροφής, όταν δεν βρέθηκε λύση.

• Like 3

17 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Κοκκινοπλίτη

Απο κει είχα πάρει και γω το πλαστικό πατάκι του πορτ παγκαζ, 2 χρόνια το έχω σαν καινούριο είναι, είμαι ικανοποιημένος.

3 ώρες πριν, haris_216 είπε

Επειδή η λίστα είναι μεγάλη και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να την τσεκάρω να πω ότι προσωπικά έχω πάρει τόσο για το πορτμπαγκάζ όσο και για την καμπίνα (όσο και αν σιχαίνομαι την πλαστικούρα σε σχέση με τις μοκέτες, είναι πρακτικά και ευκολοκαθάριστα) από τον Κοκκινοπλίτη (Κατερίνη)

Είχε ακριβώς για το μοντέλο μου και τόσο το κόστος αλλά και η μέχρι τώρα επικοινωνία (έχω πάρει και άλλα πράγματα) υπήρξε άψογη.

Ακόμα και σε μία περίπτωση που υπήρξε θέμα συμβατότητας με τους υαλοκαθαριστήρες (όχι δικό τους λάθος) υπήρξαν κάτι παραπάνω από επαγγελματίες στην προσπάθεια λύσης του θέματος αλλά και της τελική επιστροφής, όταν δεν βρέθηκε λύση.

2 ώρες πριν, atrigane είπε

Απο κει είχα πάρει και γω το πλαστικό πατάκι του πορτ παγκαζ, 2 χρόνια το έχω σαν καινούριο είναι, είμαι ικανοποιημένος.

Ευχαριστώ για την πρόταση του μαγαζιού. Δεν τον ήξερα, τον εμφανίζει στα αποτελέσματα στο Σκρουτζ, μπαίνω και σε αυτόν και έχει κι αυτός μεγάλη ποικιλία, αρκετά από τα αποτελέσματα του Σκρουτζ.

Ψάχνω περισσότερο να διαλέξω κατασκευαστή προϊόντος σε πρώτη φάση και σίγουρα θα αξιολογήσω και συστάσεις μαγαζιού για την αγορά μετά.

• Like 1

3 ώρες πριν, haris_216 είπε

Ωραία σελίδα,δεν την ήξερα.Και έχει πατάκια για το δικό μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...