Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνει φίλος να αντικαταστήσει το Xiaomi Black Shark 1ης γενιάς που έχει με κάτι πιο φρέσκο της ίδιας σειράς.Σε σκρουτζ και γενικότερα σε Ελληνικό κατάστημα δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα.Σταμάτησαν να τα φέρνουν Ελλάδα ; Μόνο απέξω μπορώ να τα βρω; Από αλι μόνο ;

Δημοσ.

@GATE123

Σίγουρα ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή...με ανάλογα specs κ καλύτερη υλοποίηση του Android (αν κ πλέον μπορείς να βρεις τα εξίσου καλά Pixel 6-7 series) σε ακόμα καλύτερη τιμή (με τα γνωστά θέματα συμβατότητας σε ορισμένα δίκτυα στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά.... επειδή (και εγώ)είμαι σε έρευνα αγοράς, επιλέγω να περιμένω αφενός επειδή φτάνουμε στο τέλος του έτους (θα βρέξει "προσφορές" πάλι) αλλά κ αφετέρου σε ένα μήνα θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του. Σίγουρα θα έχει υψηλότερη τιμή αλλά κ πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Ήδη το 11 5G έχει ένα χρόνο στην πλάτη κ ήδη έχει καταναλώσει ένα major update. Αν δεν κάνω λάθος η OnePlus είχε ανακοινώσει 3 major κ 5 για security patches.

Επειδή προσέχω τις συσκευές μου , δεν αλλάζω κάθε χρόνο συνήθως αγοράζω όσο μπορώ απο το "πάνω ράφι" θα ήθελα να ξεκινάει με μηδενισμενο το χρονόμετρο των ενημερώσεων.

(Καθαρά προσωπική άποψη όλη η τοποθέτηση μου)

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@GATE123

Σίγουρα ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την τιμή...με ανάλογα specs κ καλύτερη υλοποίηση του Android (αν κ πλέον μπορείς να βρεις τα εξίσου καλά Pixel 6-7 series) σε ακόμα καλύτερη τιμή (με τα γνωστά θέματα συμβατότητας σε ορισμένα δίκτυα στην Ελλάδα.

Παρόλα αυτά.... επειδή (και εγώ)είμαι σε έρευνα αγοράς, επιλέγω να περιμένω αφενός επειδή φτάνουμε στο τέλος του έτους (θα βρέξει "προσφορές" πάλι) αλλά κ αφετέρου σε ένα μήνα θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του. Σίγουρα θα έχει υψηλότερη τιμή αλλά κ πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Ήδη το 11 5G έχει ένα χρόνο στην πλάτη κ ήδη έχει καταναλώσει ένα major update. Αν δεν κάνω λάθος η OnePlus είχε ανακοινώσει 3 major κ 5 για security patches.

Επειδή προσέχω τις συσκευές μου , δεν αλλάζω κάθε χρόνο συνήθως αγοράζω όσο μπορώ απο το "πάνω ράφι" θα ήθελα να ξεκινάει με μηδενισμενο το χρονόμετρο των ενημερώσεων.

(Καθαρά προσωπική άποψη όλη η τοποθέτηση μου)

Νομίζω 4+4 είναι εάν δεν κάνω λάθος.

Google Pixel ναι μεν καλά αλλά όπως είπες με τα γνωστά θέματα.

Και εγώ με παλιό OnePlus είμαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...