Προς το περιεχόμενο

Ποια gpu ;

fotaras76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται. Ποια είναι η καλύτερη gpu που θα παίρνατε για pc με τα παρακάτω specs ώστε να την εκμεταλλευτεί πλήρως; Οθόνη full HD 144 Hz.Τώρα έχει πάνω rx 6600.

Ryzen 5 5 5600

Msi b550-a pro

2x16 gb ram 3200/16

Psu seasonic gold 750w

Το μήκος της κάρτας είναι αδιάφορο καθώς το κουτί χωράει όλες τις gpu.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε έφτασε στο αμήν σε κάποιο game fotara ή μικρόβιο αναβάθμισης?Δε σου λέω και τίποτα καινούργιο  αλλά αν πεις να δώσεις την 6600 να ανάβεις ένα σκαλί σε 6700xt (cpu,psu μια χαρά είσαι),χωρίς να βγει ο κούκος αηδόνι εννοώ.Ετσι όπως το πάνε αυτοί με τα καινούργια games σε λίγο όλες οι κάρτες θα κάνουν για 1080p/144hz 😂

image.png.9a95e9cbba30c0cdeb6c8cb9d216123f.png

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2

11 λεπτά πριν, niko13 είπε

Σε έφτασε στο αμήν σε κάποιο game fotara ή μικρόβιο αναβάθμισης?Δε σου λέω και τίποτα καινούργιο  αλλά αν πεις να δώσεις την 6600 να ανάβεις ένα σκαλί σε 6700xt (cpu,psu μια χαρά είσαι),χωρίς να βγει ο κούκος αηδόνι εννοώ.Ετσι όπως το πάνε αυτοί με τα καινούργια games σε λίγο όλες οι κάρτες θα κάνουν για 1080p/144hz 😂

image.png.9a95e9cbba30c0cdeb6c8cb9d216123f.png

Τίποτα από τα 2 Νίκο, είμαι ευχαριστημένος από την 6600. Απλά αν κάτσει καμία τρελή προσφορά σε bf ή και (αρκετά) πιο μελλοντικά να ξέρω μέχρι ποια gpu έχει νόημα να πάω. Πιστεύεις πως κάρτες επιπέδου 7700xt, 6800 θα τις κρατά πίσω ο 5600 σε 1080p ;

3 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Χαίρεται. Ποια είναι η καλύτερη gpu που θα παίρνατε για pc με τα παρακάτω specs ώστε να την εκμεταλλευτεί πλήρως; Οθόνη full HD 144 Hz.Τώρα έχει πάνω rx 6600.

Ryzen 5 5 5600

Msi b550-a pro

2x16 gb ram 3200/16

Psu seasonic gold 750w

Το μήκος της κάρτας είναι αδιάφορο καθώς το κουτί χωράει όλες τις gpu.

καλυτερο perf per $$ εχουν οι 6800, 6800 XT και 7800XT

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Τίποτα από τα 2 Νίκο, είμαι ευχαριστημένος από την 6600. Απλά αν κάτσει καμία τρελή προσφορά σε bf ή και (αρκετά) πιο μελλοντικά να ξέρω μέχρι ποια gpu έχει νόημα να πάω. Πιστεύεις πως κάρτες επιπέδου 7700xt, 6800 θα τις κρατά πίσω ο 5600 σε 1080p ;

Δεν νομίζω φωταρα να τις κρατάει πίσω.Στην τελική αν πάρεις μελλοντικα  υπερβολικα γαϊδούρι gpu για 1080p από το να αλλάζεις επεξεργαστή τσιμπάς ένα 1440p monitor που πέφτουν οσο πάει.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, niko13 είπε

Δεν νομίζω φωταρα να τις κρατάει πίσω.Στην τελική αν πάρεις μελλοντικα  υπερβολικα γαϊδούρι gpu για 1080p από το να αλλάζεις επεξεργαστή τσιμπάς ένα 1440p monitor που πέφτουν οσο πάει.

Έχει λογική αυτό που λες. Άλλωστε το μόνο upgrade που έχει νόημα για gaming από τον 5600 είναι ο x3d οπότε αν είναι να πληρώνει κάποιος x3d καλύτερα να τα δώσει σε monitor.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2023 στις 4:37 ΜΜ, fotaras76 είπε

Έχει λογική αυτό που λες. Άλλωστε το μόνο upgrade που έχει νόημα για gaming από τον 5600 είναι ο x3d οπότε αν είναι να πληρώνει κάποιος x3d καλύτερα να τα δώσει σε monitor.

K εγώ αυτό θα έκανα τουλάχιστον να μου μείνει και το περισσότερο eye candy.Την 6800xt/7800xt εγώ τη βλέπω σαν 1440p κάρτα καθαρά(άσε που σε 1080p σε κάποια games θα έχεις bottleneck πιστεύω) αλλά έτσι όπως βγαίνουν τα games όλο και πιο unoptimized δεν σημαίνει πως έχω κ δικιο.Οπως τα βλέπει ο καθένας,ανάλογα και το πορτοφόλι του.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

2 ώρες πριν, niko13 είπε

Σε έφτασε στο αμήν σε κάποιο game fotara ή μικρόβιο αναβάθμισης?

Τον έχει κάνει ο μικρός...αεροπλάνο...

Θυμάμαι που βολευόταν με κάτι core duo για καθημερινή χρήση ενώ η γυναίκα να έχει "ψιλό"-ανάγκη σύστημα για εργασία.

Από τότε πραγματικά έχω χάσει το μέτρημα σε αναβαθμίσεις...τι cpu, τι gpu, τι οθόνες... :D

Δεν ηπάρχει λόγος για "ξύσιμο" Φωτάρα.

Το fortnite ακόμη κι εγώ με την 1650s το σηκώνω σε high/90fps και κατώτερο cpu.

Οι τιμές δεν έχουν συνέλθει εντελώς για να κάνεις τέτοιο βήμα.

Αν κάποια στιγμή ψηθείτε για το κάτι παραπάνω, το βλέπετε.

Απόλαυσε το σύστημα σου και μην πέφτεις στη λούμπα...δεν τελειώνει ποτέ να ξέρεις...

• Like 2

1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Τον έχει κάνει ο μικρός...αεροπλάνο...

Θυμάμαι που βολευόταν με κάτι core duo για καθημερινή χρήση ενώ η γυναίκα να έχει "ψιλό"-ανάγκη σύστημα για εργασία.

Από τότε πραγματικά έχω χάσει το μέτρημα σε αναβαθμίσεις...τι cpu, τι gpu, τι οθόνες... :D

Δεν ηπάρχει λόγος για "ξύσιμο" Φωτάρα.

Το fortnite ακόμη κι εγώ με την 1650s το σηκώνω σε high/90fps και κατώτερο cpu.

Οι τιμές δεν έχουν συνέλθει εντελώς για να κάνεις τέτοιο βήμα.

Αν κάποια στιγμή ψηθείτε για το κάτι παραπάνω, το βλέπετε.

Απόλαυσε το σύστημα σου και μην πέφτεις στη λούμπα...δεν τελειώνει ποτέ να ξέρεις...

Νίκο, ο γιος δεν είπε τίποτα, παίζει χωρίς γκρίνιες τα πάντα καθώς η 6600 είναι δυνατή για 1080p. Η γυναίκα και η κόρη κάνουν όσα θέλουν με έναν 3400ge κι εγώ έχω στο δωμάτιο ryzen 5 3600 με 1050ti.Βασικά ρώτησα ώστε να υπολογίσω μέχρι ποια gpu θα έχει νόημα μια μελλοντική αναβάθμιση. Θα παραμείνω σε ΑΜ4 τουλάχιστον μέχρι να βγει το ΑΜ6, αυτό είναι υπόσχεση.

• Like 1

Κόβει ο 5600 την 7800ΧΤ και είμαι σε 2κ(όχι τρελά και όχι σε όλα τα παιχνίδια). Από 6600 θα έλεγα 7700ΧΤ(4060ται) και πάνω μόνο αλλιώς είναι μικρές διαφορές. Από 6600ΧΤ πήγα στην 7800ΧΤ(με τον 5600)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...