Προς το περιεχόμενο

Google wallet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου δεν μπορώ να συνδέσω την χρεωστική της alpha bank στο google wallet. Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες και μου βγάζει σφάλμα, να επικοινωνήσω με την τράπεζα. 

Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnny_pane είπε

Παιδιά μου δεν μπορώ να συνδέσω την χρεωστική της alpha bank στο google wallet. Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες και μου βγάζει σφάλμα, να επικοινωνήσω με την τράπεζα. 

Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα;

Η καλύτερη λύση είναι να απικοινωνήσεις με την τράπεζα. 

2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

εχεις root?

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, παλιά στα rooting τηλέφωνα δεν παίζαν οι εφαρμογές των τραπεζών. Αν είναι root όμως, λογικά δεν θα έπαιζε και το wallet. 

Δημοσ.

Όχι ούτε καν. S23 τελευταία updates 

*Update

Πήρα τηλ και μου είπαν ότι έχω συμπληρώσει το όριο εγγραφών της κάρτας που είναι 23. Αλλά δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει, από Δευτέρα θα με καλέσει το αρμόδιο τμήμα

Δεν ήξερα ότι υπάρχει όριο εγγραφών. Πως βλέπω που έχω εγγραφεί για να τα διαγράψω;

Δημοσ.

Έχεις πάγιες εντολές/συνδρομές/αποθηκευμένη σε σάιτ για αυτόματες χρεώσεις όταν παραγγέλνεις κτλ. στην κάρτα; Την έχεις γράψει σε apple pay/google wallet κτλ. ; Λογικά αυτά τα token είναι μου μετράει σαν εγγραφές. Η τράπεζα θα στο πει, δε νομίζω να μπορείς να το δεις από ΙΒ. Δεν ήξερα καν ότι έχει όριο σε αυτό. Αλλά 23;;;;; Ρε θηρίο, πως τα κατάφερες;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχω στο google wallet την κάρτα μου από Alpha Bank. Λειτουργεί μια χαρά με NFC, ή με booking. Δεν έχω δει όμως εντός Ελλάδος π.χ plaisio, kotsovolos κτλ να υποστηρίζει πληρωμή με google pay/wallet. Μήπως κάτι δεν ξέρω;

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όπου έχουν POS αντί για την κάρτά περνάς το κινητό. Δε χρειάζεται να έχουν κάποια ειδική σήμανση. Παντού περνάει κανονικά αν την έχεις στο Google wallet.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, SMF είπε

Παιδιά καλησπέρα, έχω στο google wallet την κάρτα μου από Alpha Bank. Λειτουργεί μια χαρά με NFC, ή με booking. Δεν έχω δει όμως εντός Ελλάδος π.χ plaisio, kotsovolos κτλ να υποστηρίζει πληρωμή με google pay/wallet. Μήπως κάτι δεν ξέρω;

Σας ευχαριστώ.

Σε κατάστημα εννοείς ή σε online?Γιατί σε φυσικό  κατάστημα περνάει όπου υπάρχει pos.Δεν χρειάζεται κάτι ειδικό.Σε online υπάρχει η αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων της κάρτας ,θέλει επιβεβαιωση απο το CVV πριν περάσει τα στοιχεία στην φόρμα.

Δημοσ.

Καλησπερα. Ευχαριστω για την απαντηση.

Για online φυσικα ελεγα. Να βαλω cvv κτλ δεν το προτιμω. Ζουσα και εγω Η.Β και εχω δει πολλα οταν βαζεις στοιχεια καρτων.

Δημοσ.
Στις 27/10/2023 στις 5:28 ΜΜ, panostza είπε

Έχεις πάγιες εντολές/συνδρομές/αποθηκευμένη σε σάιτ για αυτόματες χρεώσεις όταν παραγγέλνεις κτλ. στην κάρτα; Την έχεις γράψει σε apple pay/google wallet κτλ. ; Λογικά αυτά τα token είναι μου μετράει σαν εγγραφές. Η τράπεζα θα στο πει, δε νομίζω να μπορείς να το δεις από ΙΒ. Δεν ήξερα καν ότι έχει όριο σε αυτό. Αλλά 23;;;;; Ρε θηρίο, πως τα κατάφερες;

Όντως υπάρχει λέει κάποιο όριο στις 13 εγγραφές. Με πήραν τηλέφωνο και μου έλεγε ένα ένα τα site που έχω κάνει πληρωμή και αν θέλω να διαγράψω την κάρτα μου από το εκάστοτε site για να πέσουν οι εγγραφές μου κάτω από 13 και να τη προσθέσω στο wallet. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το google wallet ενώ ήθελα πολύ να δουλέψει για να μην κουβαλάω τη φυσική κάρτα, δυστυχώς δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί. 2 πληρωμές μέσω κινητού με NFC δεν μου τις προχώρησε όποτε δυστυχώς γυρνάω σε χρεωστική/προπληρωμενη που πάντα δουλεύει και δεν με βάζει να ψάχνω τι στράβωσε…Πραγματικά κρίμα 

Επεξ/σία από getty
Δημοσ.
14 ώρες πριν, getty είπε

Το google wallet ενώ ήθελα πολύ να δουλέψει για να μην κουβαλάω τη φυσική κάρτα, δυστυχώς δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί. 2 πληρωμές μέσω κινητού με NFC δεν μου τις προχώρησε όποτε δυστυχώς γυρνάω σε χρεωστική/προπληρωμενη που πάντα δουλεύει και δεν με βάζει να ψάχνω τι στράβωσε…Πραγματικά κρίμα 

Κάτι λάθος γίνεται στην περίπτωση σου.Οπου δέχονται ανέπαφη συναλλαγή περνάει και το gpay.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...