johnny_pane Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά μου δεν μπορώ να συνδέσω την χρεωστική της alpha bank στο google wallet. Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες και μου βγάζει σφάλμα, να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα;
fmarkos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, johnny_pane είπε Παιδιά μου δεν μπορώ να συνδέσω την χρεωστική της alpha bank στο google wallet. Προσπαθώ εδώ και 3 μέρες και μου βγάζει σφάλμα, να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα; Η καλύτερη λύση είναι να απικοινωνήσεις με την τράπεζα. 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε εχεις root? Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει, παλιά στα rooting τηλέφωνα δεν παίζαν οι εφαρμογές των τραπεζών. Αν είναι root όμως, λογικά δεν θα έπαιζε και το wallet.
johnny_pane Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Όχι ούτε καν. S23 τελευταία updates *Update Πήρα τηλ και μου είπαν ότι έχω συμπληρώσει το όριο εγγραφών της κάρτας που είναι 23. Αλλά δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει, από Δευτέρα θα με καλέσει το αρμόδιο τμήμα Δεν ήξερα ότι υπάρχει όριο εγγραφών. Πως βλέπω που έχω εγγραφεί για να τα διαγράψω;
panostza Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Έχεις πάγιες εντολές/συνδρομές/αποθηκευμένη σε σάιτ για αυτόματες χρεώσεις όταν παραγγέλνεις κτλ. στην κάρτα; Την έχεις γράψει σε apple pay/google wallet κτλ. ; Λογικά αυτά τα token είναι μου μετράει σαν εγγραφές. Η τράπεζα θα στο πει, δε νομίζω να μπορείς να το δεις από ΙΒ. Δεν ήξερα καν ότι έχει όριο σε αυτό. Αλλά 23;;;;; Ρε θηρίο, πως τα κατάφερες;
SMF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά καλησπέρα, έχω στο google wallet την κάρτα μου από Alpha Bank. Λειτουργεί μια χαρά με NFC, ή με booking. Δεν έχω δει όμως εντός Ελλάδος π.χ plaisio, kotsovolos κτλ να υποστηρίζει πληρωμή με google pay/wallet. Μήπως κάτι δεν ξέρω; Σας ευχαριστώ.
katergaris79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Όπου έχουν POS αντί για την κάρτά περνάς το κινητό. Δε χρειάζεται να έχουν κάποια ειδική σήμανση. Παντού περνάει κανονικά αν την έχεις στο Google wallet.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, SMF είπε Παιδιά καλησπέρα, έχω στο google wallet την κάρτα μου από Alpha Bank. Λειτουργεί μια χαρά με NFC, ή με booking. Δεν έχω δει όμως εντός Ελλάδος π.χ plaisio, kotsovolos κτλ να υποστηρίζει πληρωμή με google pay/wallet. Μήπως κάτι δεν ξέρω; Σας ευχαριστώ. Σε κατάστημα εννοείς ή σε online?Γιατί σε φυσικό κατάστημα περνάει όπου υπάρχει pos.Δεν χρειάζεται κάτι ειδικό.Σε online υπάρχει η αυτόματη συμπλήρωση των στοιχείων της κάρτας ,θέλει επιβεβαιωση απο το CVV πριν περάσει τα στοιχεία στην φόρμα.
SMF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα. Ευχαριστω για την απαντηση. Για online φυσικα ελεγα. Να βαλω cvv κτλ δεν το προτιμω. Ζουσα και εγω Η.Β και εχω δει πολλα οταν βαζεις στοιχεια καρτων.
johnny_pane Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Στις 27/10/2023 στις 5:28 ΜΜ, panostza είπε Έχεις πάγιες εντολές/συνδρομές/αποθηκευμένη σε σάιτ για αυτόματες χρεώσεις όταν παραγγέλνεις κτλ. στην κάρτα; Την έχεις γράψει σε apple pay/google wallet κτλ. ; Λογικά αυτά τα token είναι μου μετράει σαν εγγραφές. Η τράπεζα θα στο πει, δε νομίζω να μπορείς να το δεις από ΙΒ. Δεν ήξερα καν ότι έχει όριο σε αυτό. Αλλά 23;;;;; Ρε θηρίο, πως τα κατάφερες; Όντως υπάρχει λέει κάποιο όριο στις 13 εγγραφές. Με πήραν τηλέφωνο και μου έλεγε ένα ένα τα site που έχω κάνει πληρωμή και αν θέλω να διαγράψω την κάρτα μου από το εκάστοτε site για να πέσουν οι εγγραφές μου κάτω από 13 και να τη προσθέσω στο wallet.
getty Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το google wallet ενώ ήθελα πολύ να δουλέψει για να μην κουβαλάω τη φυσική κάρτα, δυστυχώς δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί. 2 πληρωμές μέσω κινητού με NFC δεν μου τις προχώρησε όποτε δυστυχώς γυρνάω σε χρεωστική/προπληρωμενη που πάντα δουλεύει και δεν με βάζει να ψάχνω τι στράβωσε…Πραγματικά κρίμα Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από getty
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, getty είπε Το google wallet ενώ ήθελα πολύ να δουλέψει για να μην κουβαλάω τη φυσική κάρτα, δυστυχώς δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί. 2 πληρωμές μέσω κινητού με NFC δεν μου τις προχώρησε όποτε δυστυχώς γυρνάω σε χρεωστική/προπληρωμενη που πάντα δουλεύει και δεν με βάζει να ψάχνω τι στράβωσε…Πραγματικά κρίμα Κάτι λάθος γίνεται στην περίπτωση σου.Οπου δέχονται ανέπαφη συναλλαγή περνάει και το gpay. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα