Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές φορές σηκώνομαι το βράδυ να πάω στο μπάνιο και βλέπω πολύ μικρά κατσαριδακια να κόβουν βόλτα μέσα στην μπανιέρα μου,προφανώς γεννιούνται μέσα στην αποχέτευση και βρίσκουν έξοδο προς τα πάνω,ανοίγω το ντους και τα ξαναστελνω από εκεί που ήρθαν,έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς ;Ρίχτε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω για να απαλλαγώ από αυτα

Δημοσ.

Το πώμα της μπανιέρας δεν υπάρχει μονο για να παιρνεις μπανιο με αλατα. Οπως σίγουρα θα τα βλεπεις και απο το σιφωνι στο πάτωμα και εχεις παρει προφυλαξεις(πατακι , αλουμινόχαρτο κτλ) ,βαλε το πωμα οταν δεν την χρησιμοποιεις

Δημοσ.

ψεκαζουμε φρεατια 3-4 φορες το χρονο για να μην κανουν  παρτυ οι κατσαριδες καθε καλοκαιρι (η και χειμωνα με τετοιες θερμοκρασιες)

αυτα που βλεπεις εσυ εχουν φωλια στα 2-3 μετρα.

Δημοσ.

Στο παρελθόν είχα θέμα και εγώ με κατσαριδάκια στην μπανιέρα και είχα φωνάξει μάστορα να κάνει απολύμανση. Αρχικά είχαν εξαφανιστεί αλλά μετά από 10 ημέρες ξανά εμφανίστηκαν. Φωνάζω ξανά το μάστορα και αυτό που είπε είναι ότι πρέπει να βρεθεί η πηγή του κακού, δηλαδή η φωλιά. 

Στη δική μου περίπτωση ήταν μέσα στα τοιχώματα της μπανιέρας, οπότε ξεβίδωσε το σιφώνι της μπανιέρας, έκανε στην άκρη το σωλήνα και γέμισε τα τοιχώματα με φάρμακο. Ε δεν ξανά είδα ποτέ! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SocialNetUsr είπε

Στο παρελθόν είχα θέμα και εγώ με κατσαριδάκια στην μπανιέρα και είχα φωνάξει μάστορα να κάνει απολύμανση. Αρχικά είχαν εξαφανιστεί αλλά μετά από 10 ημέρες ξανά εμφανίστηκαν. Φωνάζω ξανά το μάστορα και αυτό που είπε είναι ότι πρέπει να βρεθεί η πηγή του κακού, δηλαδή η φωλιά. 

Στη δική μου περίπτωση ήταν μέσα στα τοιχώματα της μπανιέρας, οπότε ξεβίδωσε το σιφώνι της μπανιέρας, έκανε στην άκρη το σωλήνα και γέμισε τα τοιχώματα με φάρμακο. Ε δεν ξανά είδα ποτέ! 

Δεν ειμαι και ο καλύτερος ερασιτεχνης υδραυλικος ,αλλα αυτο που περιγραφεις μου μοιαζει σπιτι υπο κατεδάφιση. Κατσαριδες φωλιασαν στα εσωτερικά πλαϊνά της μπανιέρας και βγαιναν απο το σιφωνι της . Τα νερα που λουζοσουν αρα ενα μερος πηγαινε αποχέτευση και ενα μερος στα εσωτερικά πλαϊνά της μπανιέρας και τα λουζονταν ο απο κατω;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

ψεκαζουμε φρεατια 3-4 φορες το χρονο για να μην κανουν  παρτυ οι κατσαριδες καθε καλοκαιρι (η και χειμωνα με τετοιες θερμοκρασιες)

αυτα που βλεπεις εσυ εχουν φωλια στα 2-3 μετρα.

Βασίλη δεν έχουμε βόθρο που εκεί μαζευόταν κατσαρίδα έχουμε κεντρική αποχέτευση οπότε αυτό είναι μάλλον δύσκολο να γίνει,το πάρτυ πρέπει να γίνεται μέσα στον υπονομο

@Tsilitheo2 πώμα δεν έχω βάλει γιατί φοβάμαι μη μου βγουν από κάνα νιπτήρα ή άλλο σημείο και δεν μπορώ να τα περιορίσω μετά το σιφώνι στο μπάνιο είναι καλλυμενο

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.

Πάρε τζελ δόλωμα και βάλε το βράδυ στην μπανιέρα 

Όσες κατσαρίδες φάνε θα πάνε μετά στην φωλιά και θα πεθάνουν εκεί.

Οι άλλες θα τις φάνε και θα φάνε μαζί κσι το δηλητήριο...

Γενικά ο στόχος είναι να στείλεις δηλητήριο στην φωλιά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...