Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχετε βρει τρόπο μέχρι τώρα για να βάλετε Netflix στο box της eon εγώ πάντως δοκίμασα το παρακάτω και παίζει μια χαρά.

1. Κατεβάζετε από υπολογιστή την εφαρμογή του Netflix.apk και την βάζετε σε usb 

2 κατεβάζετε στο eonbox την εφαρμογή mix-apps, μέσα από την εφαρμογή αυτή επιλέγετε το apk installer και εφόσον έχετε βάλει πάνω το usb με την εφαρμογή την διαλεγετε και την κάνετε εγκατάσταση. 

Στην δικιά μου περίπτωση όλα παίζουν τέλεια εκτός ότι δεν με αφήνει να διαλέγω ταινίες με το κοντρόλ της eon. Έβαλα ένα ασύρματο ποντίκι στο boxaki και όλα μια χαρά!

Αν στο ξεκίνημα της εφαρμογής Netflix σας ζητήσει να την κάνει update εγώ πατάω πάντα άκυρο με τον φόβο μην σταματήσει να δουλεύει.... Αν κάποιος την κάνει update και παίζει και μετά ας μας πει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστούμε πολύ για το post φίλε maverick! Θα επανέλθω για ένα up2date ενημερωτικό, αν ισχύει ακόμα η παραπάνω μέθοδος ή γενικά μέσω sideloading η χειροκίνητη εγκατάσταση του netflix apk.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πως βρήκα άκρη. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα τουλάχιστον για το netflix apk για κάποιο λινκ ή το ίδιο το αρχείο γιατί εντοπίζω πρόβλημα συμβατότητας των apk που βρίσκω στο internet...

Επεξ/σία από hablando
Δημοσ.
8 ώρες πριν, hablando είπε

Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πως βρήκα άκρη. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα τουλάχιστον για το netflix apk για κάποιο λινκ ή το ίδιο το αρχείο γιατί εντοπίζω πρόβλημα συμβατότητας των apk που βρίσκω στο internet...

Δυστυχώς δεν έχω πλέον eon εδώ και αρκετούς μήνες, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον, ίσως να μην ισχύει η μέθοδος αυτή... Θα ψάξω μπας έχει μείνει στο φλασάκι η συγκεκριμένη version apk που είχα και θα σε ενημερώσω. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν το θυμηθείς κάποια στιγμή στείλε εδώ γιατί μπορεί και άλλοι φίλοι να θέλουν να το προσπαθήσουν. Προσωπικά δεν την πάλεψα, παρήγγειλα το Amazon Fire Stick 4k Max και νομίζω εκεί θα μείνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...