mariosnik_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Κάποιες φορές επιλέγω την αναζήτηση ατόμων στο facebook με βάση μόνο το όνομα τους. Περιμένω από το facebook να μου εμφανίσει μια λίστα με όλα τα άτομα που έχουν αυτό το όνομα, αλλά δεν τα εμφανίζει όλα. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό κι αν υπάρχει τρόπος να κάνω πλήρη αναζήτηση με βάση ένα όνομα ώστε να εμφανιστούν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο facebook με το όνομα που βάζω;
Λύση Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mariosnik_ είπε υπάρχει τρόπος να κάνω πλήρη αναζήτηση με βάση ένα όνομα ώστε να εμφανιστούν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο facebook με το όνομα που βάζω; Αν εννοείς να γράψεις για παράδειγμα <<Μαρία>> και να κάνεις scroll μέχρι να δεις και τις 100.000 εγγεγραμμένες Μαρίες, τότε όχι, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Ίσως να υπάρχει κάποιο third party app που να κάνει πλήρη αναζήτηση αλλά προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, ούτε και θα εμπιστευόμουν third party apps 13 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Περιμένω από το facebook να μου εμφανίσει μια λίστα με όλα τα άτομα που έχουν αυτό το όνομα, αλλά δεν τα εμφανίζει όλα. Ξέρετε γιατί συμβαίνει Δεν ξέρω, αλλά υποψιάζομαι πως γίνεται είτε για να μην επιβαρύνεται ο server, είτε για να μην κολλήσει η εφαρμογή - ιστοσελίδα Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από M_i_k_e_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα