skepasti21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω βγάλει τα μάτια μου ώρες.......... Θα σας ανεβάσω ενα αρχείο στο οποΊο θέλω στο διάστημα D5:D10 να μου μετράει τα κενα κελιά πλήν του κελιού Ο10. Προσπαθώ έτσι αλλα μπααααααα. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TEST.xlsx Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από skepasti21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KyrGR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Υποθέτω ότι η περιοχή π.χ. D5:D10-D8 εξαιρεί το κελλί D8 σε όλους τους πιθανούς τύπους που χρησιμοποιείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Την ειδικότητα που θα την καταμετράει; Στους απόντες ή στους παρόντες; Δεν έχεις καταμέτρηση και για Φυλάκιο, ΔΝ και Απόσπαση. Μια λύση είναι να προσθέσεις στον τύπο που θέλεις το... +COUNTIF(D5:D10;"ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ") οπότε θα προστεθούν εκεί που θέλεις (παρόντες ή απόντες)ή να βάλεις άλλο ένα κελί για την ειδικότητα και να το βάλεις στην αφαίρεση. π.χ. στο παρακάτω τους πρόσθεσα στου παρόντες και έβαλα και ένα 2ο κελί από δίπλα που να δηλώνει πόσοι είναι σε ειδικότητα. EDIT: Βασικά είδα και το βίντεο και η countifs δουλεύει κανονικά. =COUNTIFS(D5:D10;"";D5:D10;"<>"&O10) Απλά πρέπει να αποφασίσεις αν τις ειδικότητες θα τις βάλεις στους παρόντες ή στους απόντες. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skepasti21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Σας ευχαριστω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα