mindreader Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Χρησιμοποιουμε καθημερινα, μικρη συσκευη μουλτι στο σπιτι, και ξερετε τι εχω παρατηρησει; Αντι να χαλανε απο την πολυ χρηση τα μοτερ, χαλανε οι πλαστικοι καδοι! Ραγιζουν και σπανε μεσα σε λιγους μηνες. Ετσι, εχουμε καταληξει να κανουμε συλλογη απο...μοτερια μουλτι, και να πρεπει να αγορασουμε καινουργια, ουσιαστικα για τον καδο τους, αφου ακομη και τα παλια μοτερ, κουμπωνουν πανω και λειτουργουν και γυριζουν τις λεπιδες στον καδο. Υπαρχει τροπος ισως, να αγορασει κανεις, σκετους μικρους πλαστικους καδους;
fmarkos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω έχω ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/31352807/Kenwood-CHP61-100WH-Polykoptis-Multi-500W-me-Docheio-500ml.html γενικά με έχει βγάλει καμιά πενταετία μέχρι τώρα. Ο κάδος είναι από χοντρό πλαστικό και γενικά αρκετά ανθεκτικός. Εκτός αν παίζεις μπάλα μαζί του. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από fmarkos 1
mindreader Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 21 hours ago, fmarkos said: Έχω έχω ένα τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/31352807/Kenwood-CHP61-100WH-Polykoptis-Multi-500W-me-Docheio-500ml.html γενικά με έχει βγάλει καμιά πενταετία μέχρι τώρα. Ο κάδος είναι από χοντρό πλαστικό και γενικά αρκετά ανθεκτικός. Εκτός αν παίζεις μπάλα μαζί του. Η kenwood ειναι δυνατη μαρκα σε αυτα. Αλλα για πες μου, του κανεις χρηση ή μια στο τοσο; ---- Καινουργιο μουλτι, εκοψε φαγητο μια φορα σημερα, και ραγισε ο καδος του!!!!!! Δεν πιστευα στα ματια μου! Σκεφτομαι να παρατησω τα μουλτι και να δω αν μπορουμε να εξυπηρετηθουμε απο μεγαλυτερη κουζινομηχανη kenwood. Δεν αντεχω να πεταω τα μουλτι και να αγοραζω καινουργια καθε λιγο, επειδη ραγιζουν οι καδοι! Και εχω φοβηθει γιατι γενικως τα εχουν φτηνεψει ολα στα υλικα.
fmarkos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Η kenwood ειναι δυνατη μαρκα σε αυτα. Αλλα για πες μου, του κανεις χρηση ή μια στο τοσο; ---- Καινουργιο μουλτι, εκοψε φαγητο μια φορα σημερα, και ραγισε ο καδος του!!!!!! Δεν πιστευα στα ματια μου! Σκεφτομαι να παρατησω τα μουλτι και να δω αν μπορουμε να εξυπηρετηθουμε απο μεγαλυτερη κουζινομηχανη kenwood. Δεν αντεχω να πεταω τα μουλτι και να αγοραζω καινουργια καθε λιγο, επειδη ραγιζουν οι καδοι! Και εχω φοβηθει γιατι γενικως τα εχουν φτηνεψει ολα στα υλικα. Κοίτα είχα στο πατρικό μου μέχρι το 2019 το έχει ακόμα η μητέρα μου και δουλεύει κανονικά, έχω πάρει ίδιο και το χρησιμοποιούμε με την σύζυγο κανονικά ούτε φουλ ούτε μία στο τόσο. Αν θες μια εναλλακτική είναι να πάρεις τα μουλτι χειρός που μπορείς να τα χρησιμοποιείς μέσα σε κατσαρόλα ή ότι κάδο θες. Εννοώ κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/c/2570/ravdoblender.html Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από fmarkos 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Και σε μένα ο κάδος έχει 2 ραΐσματα στο κάτω μέρος στο σημείο που ενώνεται με το αξονάκι αλλά το χρησιμοποιώ κανονικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να το αλλάξω προς το παρών. Αν χαλάσει κιάλλο θα είναι πολύ κρίμα πάντως να μην υπάρχει ανταλλακτικό αλλά θα δοκίμαζα να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία μπας και
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, mindreader είπε Η kenwood ειναι δυνατη μαρκα σε αυτα. Αλλα για πες μου, του κανεις χρηση ή μια στο τοσο; ---- Καινουργιο μουλτι, εκοψε φαγητο μια φορα σημερα, και ραγισε ο καδος του!!!!!! Δεν πιστευα στα ματια μου! Σκεφτομαι να παρατησω τα μουλτι και να δω αν μπορουμε να εξυπηρετηθουμε απο μεγαλυτερη κουζινομηχανη kenwood. Δεν αντεχω να πεταω τα μουλτι και να αγοραζω καινουργια καθε λιγο, επειδη ραγιζουν οι καδοι! Και εχω φοβηθει γιατι γενικως τα εχουν φτηνεψει ολα στα υλικα. εχει διαρροή ; 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 40 minutes ago, mindreader said: Καινουργιο μουλτι, εκοψε φαγητο μια φορα σημερα, και ραγισε ο καδος του!!!!!! Όταν λες καινούργιο εννοείς πως το αγόρασες σήμερα, ή μήπως τοχεις κάποιο καιρό? Επίσης ήταν το φτηνότερο που βρήκες;
meletis_m Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 23 ώρες πριν, mindreader είπε Χρησιμοποιουμε καθημερινα, μικρη συσκευη μουλτι στο σπιτι, και ξερετε τι εχω παρατηρησει; Αντι να χαλανε απο την πολυ χρηση τα μοτερ, χαλανε οι πλαστικοι καδοι! Ραγιζουν και σπανε μεσα σε λιγους μηνες. Ετσι, εχουμε καταληξει να κανουμε συλλογη απο...μοτερια μουλτι, και να πρεπει να αγορασουμε καινουργια, ουσιαστικα για τον καδο τους, αφου ακομη και τα παλια μοτερ, κουμπωνουν πανω και λειτουργουν και γυριζουν τις λεπιδες στον καδο. Υπαρχει τροπος ισως, να αγορασει κανεις, σκετους μικρους πλαστικους καδους; Το ίδιο έχω παρατηρήσει σε izzy που αγοράστηκε με μέτρια χρήση . Επάνω στους 6 μήνες . Πήγα και μου άλλαξαν το καδο. 1
The_Judas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 πάρε το multi της bosch είναι πολύ ποιοτικό. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Το ίδιο έχω παρατηρήσει σε izzy που αγοράστηκε με μέτρια χρήση . Επάνω στους 6 μήνες . Πήγα και μου άλλαξαν το καδο. Και το δικό μου izzy είναι που έχει ραΐσει στην βάση
animor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Εγώ έχω ένα Izzy του 20ευρου, αρκετά αρχαίο, 10-15 ετών, δεν έχει πάθει κάτι με χρήση 2-3 φορές την εβδομαδα. Μήπως το κακομεταχειρίζεσαι;
Lakistri Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Εγω πηρα μια του λιντλ 100€ 1300 w πολυ καλη κ μεγαλο καδο απλα θελει να προσεχεις με δοσολογια
mindreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 19 hours ago, Joshua21 said: Όταν λες καινούργιο εννοείς πως το αγόρασες σήμερα, ή μήπως τοχεις κάποιο καιρό? Επίσης ήταν το φτηνότερο που βρήκες; Επειδη το σπιτι στηριζεται στο λιωσιμο φαγητου για ανημπορο ανθρωπο, δεν μπορω να ρισκαρω να μην εχω εφεδρεια. Αρα ναι, ηταν αγορασμενο το καλοκαιρι φετος, το εφεδρικο-καινουργιο. Τωρα το ποσο το ειχε το καταστημα, δεν μπορω να στο πω. Αν μπουμε στη λογικη 'με τον καιρο', ακρη δεν βγαζουμε. Το εβγαλα απο το κουτι χτες, και ναι, το καινουργιο, με δυο-τρεις χρησεις ραγισε ο καδος! Οταν ανοιξα το νημα, ηταν γιατι ειχα παρατηρησει οτι χαλανε οι καδοι μετα απο καποιους μηνες. Και μου μενουν τα μοτερ! Αλλα εδω εγινε και το νεο απαραδεκτο, να ραγισει ο καδος με το που το πρωτοχρησιμοποιησαμε. Οκ, θα πει κανεις εγγυηση, αλλα επειδη το αγορασα απο συνοικιακο μαγαζι ξερω θα μπλεξω και μονο να τους το πω. Εδωσα αν θυμαμαι καλα, 20 ευρω. Αν ειστε σιγουροι οτι κατι ακριβο, κραταει παραπανω, εκει προσανατολιζομαι πλεον, να δω ακριβοτερα. Τι να πω, δεν ειχα ασχοληθει με τα μουλτι, η ζωη τα εφερε, δεν ηξερα! Νομιζα οτι τα μηχανικα μερη ειναι ευαισθητα να χαλασουν, οχι οι....καδοι! 19 hours ago, Ukforthemoment said: εχει διαρροή ; Επειδη παρα τα ραγισματα στους καδους, δεν χανουν, τα χρησιμοποιουμε κανονικα μεχρι να σπασουν εντελως. Ετσι, παρα τα ραγισματα, γινεται δουλεια μεν, αλλα καθε μερα λες 'τωρα θα σπασει'. 15 hours ago, animor said: Εγώ έχω ένα Izzy του 20ευρου, αρκετά αρχαίο, 10-15 ετών, δεν έχει πάθει κάτι με χρήση 2-3 φορές την εβδομαδα. Μήπως το κακομεταχειρίζεσαι; Ε οχι, σαν τι να του κανεις δηλαδη; Κανονικη χρηση.
Joshua21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 17 minutes ago, mindreader said: Επειδη το σπιτι στηριζεται στο λιωσιμο φαγητου για ανημπορο ανθρωπο, δεν μπορω να ρισκαρω να μην εχω εφεδρεια. Αρα ναι, ηταν αγορασμενο το καλοκαιρι φετος, το εφεδρικο-καινουργιο. Τωρα το ποσο το ειχε το καταστημα, δεν μπορω να στο πω. Αν μπουμε στη λογικη 'με τον καιρο', ακρη δεν βγαζουμε. Το εβγαλα απο το κουτι χτες, και ναι, το καινουργιο, με δυο-τρεις χρησεις ραγισε ο καδος! Οταν ανοιξα το νημα, ηταν γιατι ειχα παρατηρησει οτι χαλανε οι καδοι μετα απο καποιους μηνες. Και μου μενουν τα μοτερ! Αλλα εδω εγινε και το νεο απαραδεκτο, να ραγισει ο καδος με το που το πρωτοχρησιμοποιησαμε. Οκ, θα πει κανεις εγγυηση, αλλα επειδη το αγορασα απο συνοικιακο μαγαζι ξερω θα μπλεξω και μονο να τους το πω. Εδωσα αν θυμαμαι καλα, 20 ευρω. Αν ειστε σιγουροι οτι κατι ακριβο, κραταει παραπανω, εκει προσανατολιζομαι πλεον, να δω ακριβοτερα. Τι να πω, δεν ειχα ασχοληθει με τα μουλτι, η ζωη τα εφερε, δεν ηξερα! Νομιζα οτι τα μηχανικα μερη ειναι ευαισθητα να χαλασουν, οχι οι....καδοι! Όπως το φαντάστηκα, πήρες το φτηνότερο που υπάρχει/βρήκες, λογικό και αναμενόμενο να είναι χείριστης ποιότητας. Αν είναι να συνεχίσεις με τα φτηνιάρικα τουλάχιστον να προτιμάς κάποιο επώνυμο ή έστω αυτά που δίνουν κάδο ως ανταλλακτικό: https://www.skroutz.gr/c/2576/eksartimata-suskevon-epexergasias-trofimon/f/601409/kados.html Ακόμα καλύτερα θα ήταν να πάρεις κάποιο επαγγελματικό μούλτι ή κάποια κουζινομηχανή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα