Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Lewnidas1995 said:

γενικα εχει πολλους εισαγωγεις εδω. Ο κωτσοβολος αν δεν κανω λαθος εχει 2 ή 3...

Νομίζω ότι μόνο η ISquare είναι apple authorised distributor. Οι υπόλοιποι είναι authorized reseller ή premium reseller κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alkis__7 είπε

Ωπ ναι, έχεις δίκιο, λάθος μου. Μιλάει για iStorm το παλικάρι 😂

Ίδια εταιρεία είναι. όλες είναι πίσω από την quest. έχουν και το support της xiaomi. καφενειο μεγάλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Rubble είπε

Ίδια εταιρεία είναι. όλες είναι πίσω από την quest. έχουν και το support της xiaomi. καφενειο μεγάλο 

Ναι το θυμάμαι για το support της Xiaomi απ' όταν ήρθαν στην Ελλάδα επίσημα, μιας και τότε ασχολιομουν με την αρθρογραφία σε μεγάλο ελληνικό site και είχα μεγάλη επαφή με την τότε επικαιρότητα. Είχε κάνει μεγάλο μπαμ τότε η Quest και ξαφνικά κιόλας. 

Μέχρι τότε φέρναμε τα Xiaomi από banggood κλπ, περιμέναμε κωδικούς για να μπορέσουμε να τα ξεκλειδώσουμε και να βάλουμε ευρωπαϊκές ROM, ωραίες εποχές!

Πάντως όπως λες, παρότι δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ το service της Quest, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει καλά σχόλια απ' τους περισσότερους που το χρειάστηκαν. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό στο distribution των παραλαβών.

Επεξ/σία από alkis__7
Δημοσ.

όποιος χρειάζεται service ή οτιδήποτε άλλο να μιλάει πρώτα με την ίδια την apple στο τηλ 2103009960 και θα τον κατευθύνουν οι άρτια εκπαιδευμένοι άνθρωποι της στα ελληνικά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alkis__7 είπε

https://www.istorm.gr/the-mall-opening

Πιστεύετε κι εσείς ότι θα υπάρξουν ετοιμοπαραδοτα 15αρια στα εγκαίνια ή μόνο εγώ το πιστεύω;

ναι σιγά, το πολύ πολύ να γίνονται οι παραγγελίες από τα iphone 15PM των υπαλλήλων

Δημοσ.
Στις 27/10/2023 στις 11:03 ΜΜ, YiannisMns είπε

pm black εχει στην ερυθραια στον κωτσοβολο.Εγω εκλεισα απο ριφρες στο μενιδι,επισης στην προπαραγγελια μου αλλαξε και εγινε ετσι.Σιγα μην προπληρωσω εγω το ποσο για να μμου πουν οτι θα παραλαβω το πασχα

image.png.351345fb7c2df643c1f26c70b1cf1c72.png

ο κωτσος παντως εχει διαθεσιμο πμ 512 σε μαυρο και νατι για οσους ενδιαφερονται

image.png

Ρε παιδια αφου με τα ριφρες δεν εχουμε πει οτι παιρνεις τηλ και σου λενε ναι ειναι λάθος εμφανιστηκε για λιγο κλπ; Πως γινεται σε καποιους να λενε ετσι και σε καποιους να το δεινουν;

Δημοσ.

Η apple θα προτιμήσει να στείλει συσκευές πρώτα σε χώρες που θα κάνουν "κατανάλωση".

Δηλαδή θα βάλουν apple music apple tv κλπ.

Το ίδιο ίσχυε και για ps5 με το plus και τα παιχνίδια..

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους με καλές παραλαβές! 

Εντάξει να είμαστε και λίγο θετικοί... 

27 minutes ago, stefanito83 said:

Η apple θα προτιμήσει να στείλει συσκευές πρώτα σε χώρες που θα κάνουν "κατανάλωση".

Δηλαδή θα βάλουν apple music apple tv κλπ.

Το ίδιο ίσχυε και για ps5 με το plus και τα παιχνίδια..

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό, καθώς δεν μας πέρασαν τυχαία στο πρώτο κύμα.. Απλά είπαμε παιδιά. Έτσι κι αλλιώς υπήρχε πρόβλημα στην παραγωγή από τέλη Ιουλίου με τον boe να βγάζει ελαττωματικά πάνελ. 

Πάλι καλά δηλαδή που δεν μας τα πέταξαν στα μούτρα όπως με την huawei (αν θυμάμαι καλά) που τα πάνελ της lg ήταν μάπα και τα άλλα αν με αυτά τις boe 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikolasFOX23 είπε

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Από Vodafone κάτι άκουσα ότι αυτή την εβδομάδα θα έχει παραλαβές 15 Pro Max.

Τι λέει η εμπειρία σας; 

Ε λογικά μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα αρχίσουν να παραδίδουν.

Υποτίθεται είμαστε πρώτο wave που λέμε και στο Περιστέρι.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα από κωτσο Πειραιά nati 512

Refresh 28/10.Έχω αλλά 3 κρατημένα ετοιμοπαραδοτα 512 σε άλλα χρώματα όποιος θέλει μου στέλνει μήνυμα 

20231030_140351.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, YiannisMns είπε

Μόλις παρέλαβα από κωτσο Πειραιά nati 512

Refresh 28/10.Έχω αλλά 3 κρατημένα ετοιμοπαραδοτα 512 σε άλλα χρώματα όποιος θέλει μου στέλνει μήνυμα 

20231030_140351.jpg

Ω ρε μάγκα με γεια!! Και στα δικά μας οι ελεύθεροι 

• Like 1
Δημοσ.

Νέα εβδομάδα, η 7η αναμονής αν δεν κάνω λάθος. Επικοινωνία με Public, ω τι πιο αναμενόμενο, δεν έχουν καμία ενημέρωση ακόμα για το πότε θα παραλάβουν συσκευές και φταίει ο προμηθευτής τους 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...