Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα μακρια απο istorm. 22/09 κανενα νεο, καμια αλλαγη στο status της παραγγελιας και η νεα απαντηση τους : εε θα ειστε μεσα στην επομενη παραλαβη. ( χθες ακυρωσα τελος! ) Εχω παραγγειλει απο μικρο καταστημα σχεδον πριν ενα μηνα και λογικα την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω. 2 ατομα ειμαστε στην σειρα.

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχει κανενας ιδεα τι γινετε με τις παραδοσεις 15 pro max nati απο public? Εγινε παραγγελια στις 23/11 με προκαταβολη 300 ευρω.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pants_ είπε

Καλησπερα. Εχει κανενας ιδεα τι γινετε με τις παραδοσεις 15 pro max nati απο public? Εγινε παραγγελια στις 23/11 με προκαταβολη 300 ευρω.

Καλημερα. Εδω ακομα δεν εξυπηρετησαν παραγγελιες απο 20/09 και μετα 😅😅

Δημοσ.

8 ώρες πριν, pants_ είπε

Εδω ακομα περιμενουμε 20/9 απο istorm...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, pants_ είπε

13/10 15 pro max black από Public με προπληρωμή, κανένο νέο. Οπότε σε βλέπω για μετά τις γιορτές.

BTW Ο Κωτσόβολος αυτή τη στιγμή έχει PM 256 διαθέσιμο σε NaTi και Blue και κάποιο Pro για οποιον ενδιαφέρεται.

Επεξ/σία από Gravedigger41
Δημοσ.

Καλησπέρα, μου ήρθε εμένα ένα 15 PRO MAX 1TB NATURAL TITANIUM και ένα 256. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να του το δώσω.. Κωτσ'οβολος με απόδειξη (όχι τιμολόγιο).

Δημοσ.

Παραγγελια απο Κωτσοβολο 27/11 iPhone 15 Pro 128GB NaTi παραδοση σημερα 4/12 - δεν μπορω να εχω παραπονο και σκεφτειτε δεν πηγα να τριξω τα δοντια κανενος διευθυντη

Δημοσ.

Παρελαβα κι εγω πρωι πρωι το 256 Pro σε μπλε.

Οποτε το οτι δε δινει  σχεδον κανεις σημασια στις προπαραγγελιες και τις προτεραιοτητες, μαλλον ευσταθει.

2μιση μηνες αναμονη Quest, ακυρωσα και το πηρα την Παρασκευη απο you.gr (Quest) και σημερα το πρωι ηρθε.

Οοοοοοοοοοοοοοοοοτι να ναι.

Δημοσ.

Παιδιά μήπως ξέρει να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα μου..  παραγγελία από istorm 22/9 με δόσεις σε πιστωτικη, μου στείλανε μήνυμα Σάββατο να παραλάβω και στο μαγαζί μου ζήτησαν ξανά πληρωμή με την δικαιολογία ότι μετά από 20 μέρες απορρίπτεται. Δοκιμάζω πληρωμή απορρίπτεται ξανά και στην τράπεζα μου φαίνεται ότι έχει δεσμευτεί το ποσό. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; πολύ φοβάμαι ότι περίμενα τζάμπα 2 μήνες κ η συσκευή μου θα δοθεί αλλού...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, annita2 είπε

Παιδιά μήπως ξέρει να με βοηθήσει κάποιος με το θέμα μου..  παραγγελία από istorm 22/9 με δόσεις σε πιστωτικη, μου στείλανε μήνυμα Σάββατο να παραλάβω και στο μαγαζί μου ζήτησαν ξανά πληρωμή με την δικαιολογία ότι μετά από 20 μέρες απορρίπτεται. Δοκιμάζω πληρωμή απορρίπτεται ξανά και στην τράπεζα μου φαίνεται ότι έχει δεσμευτεί το ποσό. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; πολύ φοβάμαι ότι περίμενα τζάμπα 2 μήνες κ η συσκευή μου θα δοθεί αλλού...

Δόσεις έχουν αρχίσει να τρέχουν; πλήρωσες καμία; Αν άρχισες να πληρώνεις δόσεις πανε ξανά με την απόδειξη από τις δόσεις και βάλτους να το ψάξουν. 

Σήμερα άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας μου στο public από "καταχωρήθηκε" έγινε για λίγο "αναμονή προϊόντων από προμηθευτή" και μετά έγινε "Σε ενδοδιακίνηση" άρα λέτε παρέλαβαν και το στέλνουν στο κατάστημα για να το παραλάβω? 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, annita2 είπε

το ίδιο και εμένα.. αυτό που έγινε τελικά ήταν θέμα τράπεζας. δεν μου είχαν απελευθερώσει το όριο για δόσεις. επίσης η storm  είχε ακυρώσει παραγγελία μετά από λίγες μέρες που είπε η τράπεζα, αλλά ούτε αυτοί δεν με είχε ενημερώσει κανένας. και να το δώσουν άλλου το κινητό που δεν νομίζω γιατί ήρθαν μεγάλες παραγγελίες τώρα, θα μπροεσεις να το πάρεις από άλλου, σιγά σιγά γίνονται διαθεσιμα 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Swtoskon είπε

το ίδιο και εμένα.. αυτό που έγινε τελικά ήταν θέμα τράπεζας. δεν μου είχαν απελευθερώσει το όριο για δόσεις. επίσης η storm  είχε ακυρώσει παραγγελία μετά από λίγες μέρες που είπε η τράπεζα, αλλά ούτε αυτοί δεν με είχε ενημερώσει κανένας. και να το δώσουν άλλου το κινητό που δεν νομίζω γιατί ήρθαν μεγάλες παραγγελίες τώρα, θα μπροεσεις να το πάρεις από άλλου, σιγά σιγά γίνονται διαθεσιμα 

Και πως το έλυσες το θέμα; η τράπεζα με ενημέρωσε ότι ο έμπορος έχει το θέμα κ πρέπει να αποδεσμεύσει το ποσό. Ελπιζω να είναι όπως τα λες κ να το παραλάβω μέσα στην εβδομάδα. Δεν έχω πληρώσει δόσεις ακόμα αλλά φαίνεται στο ebanking μου στις εκκρεμείς δόσεις 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, annita2 είπε

Και πως το έλυσες το θέμα; η τράπεζα με ενημέρωσε ότι ο έμπορος έχει το θέμα κ πρέπει να αποδεσμεύσει το ποσό. Ελπιζω να είναι όπως τα λες κ να το παραλάβω μέσα στην εβδομάδα. Δεν έχω πληρώσει δόσεις ακόμα αλλά φαίνεται στο ebanking μου στις εκκρεμείς δόσεις 

εμένα μου το αποδέσμευσε απλά η τράπεζα δεν με ενημέρωσε και δεν το ενημέρωσε.. εγώ με την τραπζεα μίλησα.. δεν το έλυσα γιατί περιμένω να μου ελευθερώσουν το πσοο με δόσεις. εγώ όπως και να έχει αυτός ήταν ο βραχνάς μου γιατί νομζια είχα πληρώσει. τώρα το παίρνω είτε από storm μόλις λυθεί η θα το παραγγείλω όπου το βρω διαθέσιμο

Δημοσ.

Απο πλαισιο εχει παραλαβει κανεις αυτες τις μερες; 15 PM Nati 29/11. Ειπαν οτι τωρα μοιραζουν τις παραγγελιες απο αρχες Νοεμβρη και οτι δεν θα περιμενω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...