tierney Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 256 Pro NaTi τηλεφωνικη παραγγελία απο Κωτσοβολο την προηγουμενη Πεμπτη (23-11) και μου παραδόθηκε χτες 29/11.
kosvou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Είχα κάνει παραγγελία 21/09 από Κωτσόβολο. Τη Δευτέρα ακύρωσα την παραγγελία αυτή και συγχρόνως έκανα καινούρια. Χθες Τετάρτη παρέλαβα (Blue). Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από kosvou
Dark1techt Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από μένα. Μιας και παρακολουθώ το θέμα απο τις αρχές, να σας πω και εγώ την εμπειρία μου. Παραγγελία από Πλαίσιο με ημερομηνία 15/09/2023 και ώρα 17:48. iPhone 15 ProMax Λευκό 256gb. Μέχρι και σήμερα η παραγγελία είναι παγωμένη στο "το προιόν είναι διαθέσιμο από τον προμηθευτή". Πριν δύο εβδομάδες έκανα ένα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν φυσικά με την κλασική πιπίλα και πως συνήθως έχουν προτεραιότητα παραγγελίες εταιριών ή/και αριθμός τεμαχίων. Η ερώτηση μου εννοείται ήταν πως " δηλαδή εξαρτάται από το πόσα τεμάχια θα έκανα παραγγελία;" όπου εκεί μου άρχισε τις κωλοτούμπες. Και πολύ ασχολήθηκα. Το προιόν, ενημερωτικά, με αντικαταβολή. Να μην σας κουράζω, σε ένα ταξίδι που έκανα στο Ην. Βασίλειο πριν 7 ημέρες, μπήκα στο Apple store και μέσα σε μισή ώρα βγήκα με τη συσκευή που ήθελα. Η δε υπάλληλος εκεί μόλις της περιέγραψα την κατάσταση στο Ελλαδιστάν γούρλωσε τα μάτια. Εκεί όλες οι συσκευές διαθέσιμες και σε αφθονία. Κυριακή 26/11, που επισκέφθηκα το iStorm στο RiverWest για μεμβράνη και μια θήκη ο κόσμος έμπαινε ρωτούσε για διαθεσιμότητα και αν είχαν παραλάμβαναν ProΜax (2 άτομα σίγουρα εξυπηρετήθηκαν χωρίς προ-παραγγελία). Συσκευές όμως άνω των 256gb. Αυτά. Καλή δύναμη και καλές γιορτές σε όλους σας, με υγεία! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από Dark1techt
Gravedigger41 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Το Public παντως έχει κλείσει την πληρωμή στο κατάστημα. Για να το παραγγείλεις πρέπει να το προπληρώσεις. Σου λέει αν θες να περιμένεις κανα 2μηνο-3μηνο χωρίς κανένα νέο, πλήρωσε μας. Ακόμα περιμένω από 13/10 με προπληρωμή.
Snolly Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 21 hours ago, vade23 said: Μην κάνεις το λάθος και πας να αναζητήσεις τον Δ/ντη του καταστήματος για την περίπτωση σου. Ααααααν τον βρεις, δε θα ασχοληθεί μαζί σου, εκτός και αν είσαι corporate πελάτης που τζιραρεις δεκάδες η και εκατοντάδες χιλιαδες ευρώ.. 😂 δεν διαβαζεις προσεκτικα. ΟΥΤΕ οι corporate πελατες έγραψα
rallistas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 16 hours ago, Maxpower71 said: Για νατουραλ 256 pm εμαθα παραλαβη την επομενη εβδομαδα θα εχουν.. για να δουμε... Κατευθειαν απο Quest,της συζυγου το 256 Natural Pro Max θα το εχω αυριο. Το δικο μου Pro 256 Natural ουτε φωνη ουτε ακροαση. Το παραμαγαζο τους ομως εχει κανονικα μπλε 256αρια διαθεσιμα. Μαλλον θα τους γειωσω και θα το παρω απο εκει γιατι δε με παιρνει αλλο με το 11 Pro.Χρειαζομαι μπαταρια και δεν ψηνομαι να δωσω παλι 90 ευρω στην Document και μετα να το πουλησω.
Maxpower71 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, rallistas είπε Κατευθειαν απο Quest,της συζυγου το 256 Natural Pro Max θα το εχω αυριο. Το δικο μου Pro 256 Natural ουτε φωνη ουτε ακροαση. Το παραμαγαζο τους ομως εχει κανονικα μπλε 256αρια διαθεσιμα. Μαλλον θα τους γειωσω και θα το παρω απο εκει γιατι δε με παιρνει αλλο με το 11 Pro.Χρειαζομαι μπαταρια και δεν ψηνομαι να δωσω παλι 90 ευρω στην Document και μετα να το πουλησω. Ποτε παραγγειλες απο quest? Εγω ρωτησα 3 μαγαζια και μου ειπαν παραλαβη την επομενη εβδομαδα..
rallistas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 19/9 φιλε μου. Εμενα με πηραν απο την Quest (ειμαι σε μαγαζι) οτι ηρθαν χθες καμποσα 256 ProMax Natural και ηταν και της γυναικας μου μεσα σε αυτα. Το δικο μου το ακυρωσα (256 Pro Natural ti) γιατι δεν εχουν ημερομηνια. Το Max το περιμενω αυριο στο μαγαζι.Μου εστειλαν ηδη και το τιμολογιο. Αν μπεις στο You.gr (αυτο εννοω παραμαγαζο) εχει 256 Pro Max Natural αμεσα διαθεσιμα. Εγω εβαλα το μικρο σε μπλε να τελειωνω.
Maxpower71 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, rallistas είπε 19/9 φιλε μου. Εμενα με πηραν απο την Quest (ειμαι σε μαγαζι) οτι ηρθαν χθες καμποσα 256 ProMax Natural και ηταν και της γυναικας μου μεσα σε αυτα. Το δικο μου το ακυρωσα (256 Pro Natural ti) γιατι δεν εχουν ημερομηνια. Το Max το περιμενω αυριο στο μαγαζι.Μου εστειλαν ηδη και το τιμολογιο. Αν μπεις στο You.gr (αυτο εννοω παραμαγαζο) εχει 256 Pro Max Natural αμεσα διαθεσιμα. Εγω εβαλα το μικρο σε μπλε να τελειωνω. Τι να πω πια δεν ξερω... απο ιστορμ ακυρωσα σημερ γιατι μου ελεγε παλι την αλλη εβδομαδα... Εχω παραγγειλει απο μικρο καταστημα και ειμαστε 2 ατομα με promax 256 nati στην ουρα... Για να δουμε
JohnArap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν😂 Κάλεσα istorm 27/11 για παραγγελία 01/11 pm max 256 blue, περιμένοντας να ακούσω πάλι τα ίδια πως δε ξέρουν το πότε κτλπ. Της λέω αριθμό παραγγελίας και μήπως έχουμε εικόνα πότε θα παραλάβω γιατί τώρα έρχεται η 1η δόση στη τράπεζα(12 δόσεις μέσω eurobank) και πως αν δεν μάθω το πότε θα παραλάβω τουλάχιστον να ακυρώσω την παραγγελία μη πληρώνω δόσεις τζάμπα. Εεε μη τα πολυλογώ, επιβεβαιώνει με το λογιστήριο τους ότι έχει εγκριθεί το δάνειο, και μετά από 3 ώρες το έστειλαν. Καλη υπομονή στους υπόλοιπους, ειδικά όσοι παράγγειλαν από istorm... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από JohnArap 1
Hilis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Παραγγελία 3/11 Iphone 15 pro 128GB Natural από Κωτσόβολο. Με τηλεφώνησαν χθες για να παραλάβω Σάββατο. Υπομονή σε όσους περιμένουν!
taskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Εχω 15 pro 256 natural titanium αγορασμένο την Τριτη απο Γερμανό. Κάτι μου έτυχε, ξενέρωσα δεν πρόλαβα να ασχοληθώ, ξενέρωσα και δεν το άνοιξα. Οποιος ενδιαφέρεται θα είναι διαθέσιμο ως αύριο απόγευμα. Χωρίς καπέλο η τιμή
Dinos1973 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Από πρόσφατο ταξίδι στην Ασία, το 15αρι αρχίζει από €770 στο Apple Store Shanghai αλλά χωρίς eSIM, στην Σιγκαπούρη Apple Store από 890€ (χωρίς την αφαίρεση του φόρου περίπου €40). Στο αεροδρόμιο που έχει Apple Store μου άλλαξαν δυο μπαταρίες σε iPhone στα €89 η κάθε μια μέσα σε 1:30 ώρες! Μόνο τα accessories είναι ίδια τιμή με Ελλάδα!
rallistas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Η παραγγελια μου στο You προχωρησε φυσικα κανονικα και σημερα παραλαμβανω με Svuum ή οπως αλλιως το λενε. Και στη μαμα Quest περιμενω απο 19/9. Οντως μας δουλευουν. 1
SaFiS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 H Vodafone δείχνει διαθεσιμότητα σε διάφορα χρώματα και χωρητικότητες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα