Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Ελα

καλησπέρα απο αμαζον.ντε 

οταν τα ελληνικα καταστήματα δεν μας εχουν ενημερώσει καν, ο τζεφ μπεζος μας το στελνει σπιτι αποφορολογημένο με διετή Εγγυηση και φυσικα υψηλοτερη μεταπωλητική αξια απο οτι ενα iphone με  τιμολόγιο απο ελλαδα.

IMG_3881.jpeg

Από προκύπτει η υψηλοτερη μεταπωλητική αξία; Από amazon.fr, Amadon.de ή Amazon.es;

Δημοσ.

Καλημερα, 20/9 ακομα καμια ενημερωση απο istorm γνωριζουμε ποια μερα εξυπηρετουν τωρα? Διοτι καταλαβαινω οτι παρα το γεγονος οτι θεωρειται premium reseller βρισκεται πιο πισω απο οποιοδηποτε αλλο καταστημα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, andreaspp είπε

Από προκύπτει η υψηλοτερη μεταπωλητική αξία; Από amazon.fr, Amadon.de ή Amazon.es;

2ετη εγγυηση το τιμολογιο . Απο ελλαδα ενας χρονος στο τιμολόγιο. Easy. Του χρονου που θα παρω 16 pro max το δινω και του λεω εχεις και εγγυηση εναν χρονο. Οποισδηποτε εχει αγορασει απο ελλαδα με τιμολογιο του χρονου δεν εχει εγγυηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

2ετη εγγυηση το τιμολογιο . Απο ελλαδα ενας χρονος στο τιμολόγιο. Easy. Του χρονου που θα παρω 16 pro max το δινω και του λεω εχεις και εγγυηση εναν χρονο. Οποισδηποτε εχει αγορασει απο ελλαδα με τιμολογιο του χρονου δεν εχει εγγυηση.

...χμμ....Δεν είναι έτσι ακριβώς....από Γερμανό το παίρνεις και με τιμολόγιο και έχεις 2 χρόνια εγγύηση (+1 χρόνο επιπλέον με συμβόλαιο της Allianz, σύνολο 3 χρόνια).

Επεξ/σία από frix_ath
Δημοσ.
1 ώρα πριν, frix_ath είπε

...χμμ....Δεν είναι έτσι ακριβώς....από Γερμανό το παίρνεις και με τιμολόγιο και έχεις 2 χρόνια εγγύηση (+1 χρόνο επιπλέον με συμβόλαιο της Allianz, σύνολο 3 χρόνια).

Σωστός !! Αλλα μιλας για την εξαιρεση !! 1 στους 10 ;) επισης απο γερμανο θα παραλάβεις καλό πάσχα!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

θα παραλάβεις καλό πάσχα!!! 

Ίσα ίσα βρε, αμα παραλάβει το Πάσχα, του χρόνου που θα πάρει 16 pro max το δίνει και του λέει ''έχεις και εγγυηση 1,5 χρόνο''.

Επεξ/σία από -Dimitris-
Δημοσ.

Κωτσόβολος Pro max Black 256 30/10 με πλάνο!!

για αγορές με πλάνο δηλαδή για να καταλάβω πληρώνουμε κανονικά δόση χωρίς να έχουμε προιον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kalpop είπε

Κωτσόβολος Pro max Black 256 30/10 με πλάνο!!

για αγορές με πλάνο δηλαδή για να καταλάβω πληρώνουμε κανονικά δόση χωρίς να έχουμε προιον;

Ίδια κατάσταση. Pro max black 256 14/10 με πλάνο. Έχω δώσει ήδη την πρώτη και πάω για τη δεύτερη χωρίς κινητό στα χέρια 

Επεξ/σία από Owprof
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Παρέλαβα επιτέλους το Pro κι εγώ, με τη σειρά μου. Πρώτες εντυπώσεις, κάτι παραπάνω από θετικότατες. Η αναβάθμιση σε 17.1.1 και όλο το σεταρισμα της συσκευής έγινε με 5G, το κινητό ήταν παγωμένο και δεν έδειξε ίχνος κόμπιασματος. Ταχύτατο σε οτιδήποτε και να θες να κανείς, άριστη κύλιση στην οθόνη, γενικά έως τώρα είναι άριστο σε όλα. Άποψη για μπαταρία θα έχω σε λίγες μέρες. Καλή παραλαβή εύχομαι σε όλους, θα το χαρείτε σίγουρα, ειδικά όσοι έρχεστε από παλαιότερες συσκευές όπως εγώ.

Δημοσ.

Παραγγελία απο istorm pro max NaTi και ακόμα αναμονή, έβαλα και μια παραγγελία απο Κωτσόβολο γιατί φαινόταν άμεσα διαθέσιμο το μαύρο παρόλα αυτά προφανώς και ήταν παραπλανητικό ή λάθος.

Η απορία μου, η αγορά απο Κωτσόβολο έγινε με πιστωτική κάρτα (δόσεις) στις 13/11 και την ακύρωσα σήμερα τη παραγγελία. Θα πρέπει να περιμένω 48 μήνες για να μου επιστρέψουν όλο το ποσό; Η πρόλαβαν να τραβήξουν μόνο τη πρώτη δόση;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Nicolas Di είπε

Παραγγελία απο istorm pro max NaTi και ακόμα αναμονή, έβαλα και μια παραγγελία απο Κωτσόβολο γιατί φαινόταν άμεσα διαθέσιμο το μαύρο παρόλα αυτά προφανώς και ήταν παραπλανητικό ή λάθος.

Η απορία μου, η αγορά απο Κωτσόβολο έγινε με πιστωτική κάρτα (δόσεις) στις 13/11 και την ακύρωσα σήμερα τη παραγγελία. Θα πρέπει να περιμένω 48 μήνες για να μου επιστρέψουν όλο το ποσό; Η πρόλαβαν να τραβήξουν μόνο τη πρώτη δόση;

Θα σου επιστραφεί το ποσό σιγά σιγά κάθε μήνα. Για την ακρίβεια θα σου τραβάνε το ποσό της δόσης και θα στο επιστρέφουν μετά από μερικές μέρες. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Owprof είπε

Ίδια κατάσταση. Pro max black 256 14/10 με πλάνο. Έχω δώσει ήδη την πρώτη και πάω για τη δεύτερη χωρίς κινητό στα χέρια 

Από Κώτσο κι εσύ;; 

Γενικά έχει παραλάβει κανείς από Κωτσόβολο; Με τη ροή που βλέπω γενικότερα εώς τώρα παραλαμβάνουν όσοι έχουν κάνει παραγγελία Σεπτέμβρη.

Δημοσ.
Στις 24/11/2023 στις 11:12 ΠΜ, Yosoyphilipp είπε

Καλημερα, 20/9 ακομα καμια ενημερωση απο istorm γνωριζουμε ποια μερα εξυπηρετουν τωρα? Διοτι καταλαβαινω οτι παρα το γεγονος οτι θεωρειται premium reseller βρισκεται πιο πισω απο οποιοδηποτε αλλο καταστημα.

Εγώ πάντως είχα κάνει 15/9 για Black Pro Max 256 γύρω στις 7.30 το απόγευμα, χωρίς να πληρώσω. 

Ακόμα τίποτα. Έχω περάσει και από κοντά (Κολωνάκι), έχω πάρει και δυο τηλέφωνα. Η απάντηση είναι η ίδια, ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουν stock και ότι ακόμα εξυπηρετούσαν και καλά της 1ης μέρας. 

Δημοσ.

Παραγγελία 15PRO MAX Natural Titanium 256GB και εξόφληση  ολόκληρου του ποσού  την 20/09 από Κωτσόβολο. Φως πουθενά....αρκετά τηλεφωνήματα στην εξυπηρέτηση πελατών, καμιά ενημέρωση, πλήρη άγνοια από μέρους τους..  Μου τονίζανε συνέχεια ότι είμαι σε σειρά προτεραιότητας...

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έβλεπα στο site τους, το συγκεκριμένο κινητό άμεσα διαθέσιμο, τους καλούσα αλλά μου λέγαν ότι δεν ισχύει, δεν είναι διαθέσιμο, και αν ήταν διαθέσιμο θα εξυπηρετούσαμε τις παραγγελίας αφού υπάρχει αυστηρή σειρά προτεραιότητας..

Στο ζουμί τώρα, 17/11 το βρίσκω ξανά διαθέσιμο στο site τους, το παραγγέλνω ξανά με αντικαταβολή αυτή τη φορά...........και για μαντέψετε!!! Αυτή η παραγγελία μέσα σε 3 ημέρες δρομολογήθηκε και μου ήρθε μήνυμα στο κινητό για παράδοση στην οικία μου και πληρωμή με αντικαταβολή... 

Ξανά τηλέφωνο στον Κωτσό λέγοντας το ιστορικό και απαιτώντας να μου κρατήσουν το κινητό και να μου το δώσουν για την εκπλήρωση της προγενέστερης παραγγελίας...μου απάντησαν ότι δε γίνετε και ότι αν δεν το παραλάβω με αντικαταβολή θα το δώσουν στον επόμενο στη σειρά...ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ???????????  Δίχως να το θέλω,  μου ξέφυγαν αρκετά σκληρά τηλεφωνικά Γαλλικά..... 

Επίλογος: Την επόμενη μέρα πήγα από κοντά σε κατάστημα Κωτσό, απευθείας στο Διευθυντή, του λέω για την πρώτη παραγγελία που έχει πληρωθεί από 20/09  και πότε θα παραλάβω?? Μου απαντάει ότι είναι σε έλλειψη και είναι άγνωστο πότε θα έχουν ξανά κομμάτια στο συγκεκριμένο χρώμα...κρατήθηκα λίγο... του δείχνω τη δεύτερη προχθεσινή παραγγελία...........παύση............. Την ίδια μέρα παρέλαβα το 15PRO MAX Natural Titanium 256GB που δεν υπήρχε, αλλά τελικά υπήρχε, αλλά ήταν σε έλλειψη, αλλά μερικές φορές υπήρχε, αλλά...αλλά...αλλά...  

Κούρασα πολύ το ξέρω.. αλλά μερικά πράγματα πρέπει να τα μοιραζόμαστε...

Όσο για το κινητό: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...