Alexandros134 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Ψεματα λενε.Εχω κανει online προπαραγγελια 18/9 15 pro max nati 256gb απο το πλαισιο και το εχω προπληρωσει κιολας και ακομα περιμενω.Τους πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπε η κοπελα οτι δεν στελνει κομματια η apple και να κανω υπομονη.Με ειπε και ανυπομονο δλδ μετα απο 2 μηνες και πληρωμενο. 1
AEBR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς το σύνολο των καταστημάτων είναι παντελώς αναξιόπιστα ως προς τη διαχείριση του θέματος και την εξυπηρέτηση πελατών. Δεν έχω μπει σε κάποια λίστα, παρόλο αυτά επικοινώνησα το πρωί με Γερμανό και με ενημέρωσαν για διαθεσιμότητα 15PM Blue σε φυσικό τους κατάστημα. Πριν λίγο το παρέλαβα και είχε και την επιπλέον εγγύηση η οποία στέλνετε στο email, με την ολοκλήρωση της αγοράς. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από AEBR
prigipa_m Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, AEBR είπε Δυστυχώς το σύνολο των καταστημάτων είναι παντελώς αναξιόπιστα ως προς τη διαχείριση του θέματος και την εξυπηρέτηση πελατών. Δεν έχω μπει σε κάποια λίστα, παρόλο αυτά επικοινώνησα το πρωί με Γερμανό και με ενημέρωσαν για διαθεσιμότητα 15PM Blue σε φυσικό τους κατάστημα. Πριν λίγο το παρέλαβα και είχε και την επιπλέον εγγύηση η οποία στέλνετε στο email, με την ολοκλήρωση της αγοράς. Εμένα μου είπαν για παραγγελία γιατί δεν το έχουν.
SpirosA4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μέσα σε όλα αυτά,οι περιπέτειες μου με το πλαίσιο δεν έχουν τελειωμό!Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου παίρνω το πλαίσιο να ακυρώσω την προπαραγγελια μου για 15 pm nati και μου λένε πως σε 5 εργάσιμες θα έχω τα λεφτά μου πίσω καθώς υπάρχει κ επιπλέον φόρτος λόγω Black Friday (γελάω)…Χθες 21 Νοεμβρίου δέχομαι τηλεφώνημα από το λογιστήριο πως για να προχωρήσουν σε επιστροφή των χρημάτων,χρειάζονται να τους στείλω καταθετηριο οπου να αναγράφεται το IBAN και η επωνυμία….Εν ολίγοις τους πήρε 5 εργάσιμες για να ζητήσουν την απαραίτητη χαρτούρα για να πάρω τα λεφτά μου στις επόμενες 5 εργάσιμες….Μην μακρηγορώ περαιτέρω,φανταστείτε ότι θέλουν 10 εργάσιμες μέρες για επιστροφή χρημάτων ,ποσο μάλλον να οργανώσουν τις χιλιάδες προπαραγγελίες για τα iPhone 15…Εγώ το τσίμπησα από Γερμανό πάντως,προτείνω όταν βλέπετε διαθέσιμο στο site να το βάζετε καλάθι,παραλαβή από κατάστημα βάζοντας ΤΚ της περιοχής σας και τριγύρω περιοχών κ άμα υπάρχει σε κάποιο,κάνετε μια επιβεβαίωση τηλεφωνικά και το έχετε σε 1 ημέρα και με 3 χρόνια εγγύηση!!! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από SpirosA4
giorgostoupis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, vade23 είπε Καλησπέρα ομάδα! Έχει παραγγείλει κανείς από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ το 15 Pro Max Natural Titanium από 20/09/2023 και μετά και έχει παραλάβει κιόλας?? 25/9 ακόμα τιποτα 1
K_pap8 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, giorgostoupis είπε 25/9 ακόμα τιποτα Και εγώ 15 pm nati 256 και ακόμα τίποτα από 20/09
m3ltd0wn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, prigipa_m είπε Πάντως μετά από επικοινωνία με το Πλαίσιο αυτό το διάστημα εξυπηρετούν τα άτομα στις αρχές Οκτωβρίου. Αλήθεια ή ψέματα θα φανεί. 19/9 15 Pro μαύρο, τίποτα... Τηλέφωνο και τίποτα ακόμα, να περιμένω...
alkis__7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, alkis__7 είπε Λοιπόν, εγώ αποφάσισα να κάνω ένα πείραμα. Έχω προπαραγγειλει απ' τις 17/09 στα Public ένα Pro 128 NaTi. Η συγκεκριμένη ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ είναι ακόμα σε κατάσταση "αναμονή από προμηθευτή". Να αναφέρω ότι δεν είναι πληρωμένη, ούτε έχω δώσει κάποια προκαταβολή. Είπαμε λοιπόν να κάνουμε μια δοκιμή και να παραγγείλουμε στις 16/11 (δύο μήνες απ' την πρώτη συσκευή που έχουμε προπαραγγειλει) ένα Pro 128 Blue Titanium, επίσης από Public αλλά αυτή τη φορά να το πληρώσουμε με χρηματοδότηση. Ως εκ θαύματος, σε 2 μέρες απ' την έγκριση της χρηματοδότησης απ' την τράπεζα, η Blue Titanium συσκευή μπήκε σε ενδοδιακινηση, που σημαίνει ότι υπήρχε διαθέσιμο στην αποθήκη τους. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η προπαραγγελια σας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ. Εγώ πήγα δύο μήνες μετά, πλήρωσα στο ίδιο κατάστημα που έχω κάνει προπαραγγελια και μέσα στη βδομάδα θα το έχω. Αν δεν φτάσουμε στο σημείο να υπάρχει στοκ στα καταστήματα (καλό Φλεβάρη), οι προπαραγγελιες που δεν έχουν πληρωθεί, δύσκολα θα εξυπηρετηθούν. Όποιος πάει σήμερα και πληρώσει, μπαίνει πάνω από εσάς στη λίστα. Αυτά από μένα και καλημέρα. Και για να ολοκληρώσω το παραπάνω μήνυμα που έστειλα χτες, μόλις ήρθε μέιλ ότι η συσκευή με περιμένει στο κατάστημα που έχω βάλει να παραλάβω! Καλημέρα σας και πάλι και υπομονή σε όσους ψάχνουν να βγάλουν άκρη με προπαραγγελιες.
Yosoyphilipp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 20/9/23 pm 256 nati istorm ακομα τιποτα
Maxpower71 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Yosoyphilipp είπε 20/9/23 pm 256 nati istorm ακομα τιποτα Παιδια τίποτα απο ιστορμ. Πριν τις 15 Νοεμβρη ακομα εξυπηρετουσαν 16/09..
mazon13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παραγγελία με εξόφληση iPhone 15 pro max black από public 14/10 και από τις 17/11 αναγράφει σε ενδοδιακινηση..πόσες μέρες χρειάζεται και τι σημαίνει ακριβώς γνωρίζει κάποιος??
-Dimitris- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 22/9 pro max blue titanium (με προπληρωμή) απο πλαισιο. Τηλεφωνικη επικοινωνια σημερα για παραδοση αύριο. Καλές παραλαβές και οι υπόλοιποι.
nikzirk Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Οποίος ενδιαφέρεται έχω stand by για παραλαβή προπαραγγελία από κατάστημα στη Γλυφάδα,οποίος θέλει να μου στείλει μνμ
pavlgeor Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Προπαραγγελια από κωτσοβολο 23/09 με πληρωμή όλου του ποσού και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. 15 PM 256GB white
Stelaras1993 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Ελα καλησπέρα απο αμαζον.ντε οταν τα ελληνικα καταστήματα δεν μας εχουν ενημερώσει καν, ο τζεφ μπεζος μας το στελνει σπιτι αποφορολογημένο με διετή Εγγυηση και φυσικα υψηλοτερη μεταπωλητική αξια απο οτι ενα iphone με τιμολόγιο απο ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα