giorgoskgs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Βρήκα στο Perishop.gr διαθέσιμο PM 256, μέσω best buy, το οποίο παρέθεσε ένα παιδί σε αυτό το νήμα. Πρώτον, πώς γίνεται να είναι φθηνότερο κατά 30 ευρώ από το μέσο όρο της αγοράς; Δεύτερον, είναι φερεγγυο το μαγαζί αυτό; Προσωπικά δε το γνωρίζω.Με παραλαβή /Πληρωμη στο κατάστημα δεν πιστεύω να έχεις θέμα. βλέπω ότι έχει απόθεμα σε μαύρο και μπλε 256. Τα 30 ευρώ δεν είναι θέμα .Δεν μπαίνει μέσα 😂 Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από giorgoskgs
TasosMG Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε Προσωπικά δε το γνωρίζω.Με παραλαβή /Πληρωμη στο κατάστημα δεν πιστεύω να έχεις θέμα. βλέπω ότι έχει απόθεμα σε μαύρο και μπλε 256. Τα 30 ευρώ δεν είναι θέμα .Δεν μπαίνει μέσα 😂 Δε μένω Λάρισσα οπότε μόνο με αποστολή στο μέρος μου μπορώ να το παραγγείλω
giorgoskgs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Δε μένω Λάρισσα οπότε μόνο με αποστολή στο μέρος μου μπορώ να το παραγγείλω Ναι δεν κοίταξα που βρίσκεται το κατάστημα . Εχω την εντύπωση ότι κάτι εχω αγοράσει από αυτό τώρα που το ξανά βλέπω,άσχετο. Αλλα έχει αντικαταβολή Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από giorgoskgs
JackN1fe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 37 λεπτά πριν, giorgoskgs είπε Σήμερα έχουν ρίξει πιστόλι ,τώρα από εβδομάδα τι θα παιχτεί .Εγω περιμενω Τρίτη να παραλάβω από Πλαίσιο,χθες με ειδοποίησαν . Ποιο μοντέλο περιμένεις ; Και ποτέ την έκανες την παραγγελία ;
giorgoskgs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, JackN1fe είπε Ποιο μοντέλο περιμένεις ; Και ποτέ την έκανες την παραγγελία ; 15 PM NaTi 256 19/9 απόγευμα με ολοκλήρωση 20/9 λόγω πλάνου δόσεων
Basilis27 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Σε επικοινωνια χθες με το public λεγοντας τους πως μετα απο ενα μηνα (παραγγελια 27/9) δικαιουμαι μια εστω πιθανη ημερομηνια και ας μην ειναι ακριβης καθως δεν υπαρχει καμια ενημερωση τοσο καιρο μου απαντησαν αυτο Καλησπέρα σας!Ονομάζομαι Μαριάμι και θα σας βοηθήσω εγώ με την ερώτηση σας. Η εκτιμώμενη ημερομηνία για την παραλαβή της παραγγελίας σας είναι έως 7/11/2023. Εως λοιπον 7/11 Δεν ξερω αν ηταν για να τελειωσει η κουβεντα κατευθειαν ή κατι γνωριζουν.
alkis__7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται στα Public. Με παραγγελία από 17/09 έχουμε ξεκινήσει ότι θα παραλάβω μέχρι τα μέσα Οκτώβρη, πήγαμε στα τέλη Οκτώβρη και τώρα πάμε για μέσα Νοέμβρη.
taskon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Προχθές που χάζευα στη σελίδα της Cosmote είδα διαθέσιμα κάποια μοντέλα. Pro 512 σίγουρα υπήρχε σε 2-3 χρώματα και Max νομίζω 256. 1
VaggD Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 On 27/10/2023 at 16:35, moutsa said: Ενημερωτικά στο bestprice υπάρχουν πόλεων καταστήματα που δείχνουν να το έχουν άμεσα διαθέσιμο και σε νορμαλ τιμή. https://www.bestprice.gr/item/2159006123/apple-iphone-15-pro-max-256gb.html Τα μαγαζιά αυτά προσφέρουν κανονικά 2 χρόνια εγγύηση; Εντύπωση μου κάνει... πχ το JMCTech το έχει στα 1360 🤯
boombox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 24 λεπτά πριν, VaggD είπε Τα μαγαζιά αυτά προσφέρουν κανονικά 2 χρόνια εγγύηση; Εντύπωση μου κάνει... πχ το JMCTech το έχει στα 1360 🤯 Μετά από αρκετό ψάξιμο γενικότερα όσον αφορά τις εγγυήσεις αποτι έχω καταλάβει τα μαγαζάκια τύπου σκρουντζ κτλ προσφέρουν ένα χρόνο εγγύηση! Επίσης μετά από επικοινωνία τηλεφωνικά με την apple εάν αγοράσεις συσκευή από εξωτερικό χωρίς applecare+ ισχύει ένα χρόνο εγγύηση της apple και μπορείς να πας σε οποιοδήποτε επίσημο επισκευαστικο κέντρο για επιδιόρθωση κάποιου προβλήματος με τη συσκευή, όσον αφορά αντικατάσταση μου διέφυγε να ρωτήσω! Εάν κανείς αγορά applecare+ προγράμματος απλά κάνεις επέκταση της εγγύησης της συσκευής στα 2 χρόνια! Η διαφορά είναι ότι θα πληρώνεις κανονικά το κόστος επισκευής αλλαγής οθόνης κτλ αντί για ένα μικρό ποσό 30 ευρώ πχ που κοστίζει σε χώρες που υπάρχει η apple κανονικά! 1
arxontas2323 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μπορούμε να κάνουμε επέκταση εγγύησης εφοσον έχει αγοραστεί το κινητό;
nikosp97 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα , μπορεί κάποιος που αγόρασε προ μαξ από Amazon.de να μου στείλει κάποιο επίσημο λινκ των 15 προ μαξ με τα χρώματα τους για αγορά Ευχαριστω !! Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω αγορά με δόσεις από Amazon ?
Rubble Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Καλησπερα , μπορεί κάποιος που αγόρασε προ μαξ από Amazon.de να μου στείλει κάποιο επίσημο λινκ των 15 προ μαξ με τα χρώματα τους για αγορά Ευχαριστω !! Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω αγορά με δόσεις από Amazon ? Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμο. Δόσεις κάνει σε άλλες χώρες με πιστωτική της Amazon https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0CHX96JDY/ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από Rubble
giorgoskgs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Καλησπερα , μπορεί κάποιος που αγόρασε προ μαξ από Amazon.de να μου στείλει κάποιο επίσημο λινκ των 15 προ μαξ με τα χρώματα τους για αγορά Ευχαριστω !! Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω αγορά με δόσεις από Amazon ? Amazon.de amazon.fr amazon.it amazon.es νομίζω στο γαλλικό είχε κάποια 512 Για δόσεις όπως είπε και ο φίλος από πάνω
Rubble Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, boombox είπε Επίσης μετά από επικοινωνία τηλεφωνικά με την apple εάν αγοράσεις συσκευή από εξωτερικό χωρίς applecare+ ισχύει ένα χρόνο εγγύηση της apple και μπορείς να πας σε οποιοδήποτε επίσημο επισκευαστικο κέντρο για επιδιόρθωση κάποιου προβλήματος με τη συσκευή, όσον αφορά αντικατάσταση μου διέφυγε να ρωτήσω! Ναι ισχύει, 1 χρόνος apple και ένας amazon αν το αγόρασες από εκεί πχ. Συγκριτικά με την εγγύηση της apple μέσω της Isquare με Amazon είσαι πιο ασφαλής. Μακάρι να ήταν και τα δυο χρόνια Amazon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα