Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις βρήκα και εγώ ένα 15 PM 256 NaTi τελείως τυχαία και το πήρα. Είδα ότι υπήρχε διαθέσιμο 15 PM μπλε στον Γερμανό. Ψάχνοντας να δω αν το έχει κανένα κατάστημα ετοιμοπαράδοτο βρήκα ένα στα Πετράλωνα. Πήρα να το κρατήσουν και είχε και ένα NaTi από ακυρωμένη παραγγελία οπότε έκλεισα αυτό και το πήρα το απόγευμα. Τυχερός γιατί έχει και 3 χρόνια εγγύηση μέσω allianz. Καλή τύχη σε όσους περιμένουν. Θα ακυρώσω και την προπαραγγελία από πλαίσιο που είχα μπας και παραλάβει κανένας νωρίτερα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Περίπου 20 ώρες χρήσης μαζί με το σεταρισμα και κανένα πρόβλημα. Ούτε υπερθέρμανση, ούτε τίποτα. Πρώτη φόρτιση σήμερα με τον φορτιστή του παλιού μου κινητού (p30 pro) αλλά με το καλώδιο της συσκευασίας του IPhone καμία υπερθερμανση επίσης. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, βλεπω πολυ λιγοτερα μηνυματα, παραλαβατε ολοι τι εγινε? Διοτι εμεις απο istorm δεν εχουμε κανενα νεο. Δεν γινεται να βλεπω πως ο γερμανος παραδιδει κινητα σε διαστημα μιας εβδομαδας αφοτου παραγγειλεις και εμεις ακομα να περιμενουμε τις προ-παραγγελιες...

Επεξ/σία από Yosoyphilipp
  • Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Yosoyphilipp είπε

Καλημέρα, βλεπω πολυ λιγοτερα μηνυματα, παραλαβατε ολοι τι εγινε? Διοτι εμεις απο istorm δεν εχουμε κανενα νεο. Δεν γινεται να βλεπω πως ο γερμανος παραδιδει κινητα σε διαστημα μιας εβδομαδας αφοτου παραγγειλεις και εμεις ακομα να περιμενουμε τις προ-παραγγελιες...

Αυτο ξαναπες το. Βέβαια εγώ δεν ήμουν στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου οπότε κάνω υπομονή. Βέβαια για Χριστούγεννα το βλέπω με το ρυθμό που πάνε.

• Sad 1
Δημοσ.

Μόλις παρέβαλα 15PM από Γερμανό αναμονή περίπου μια βδομάδα. Από πλαίσιο ακόμα περιμένω και κλείνει μήνα σε λίγες μέρες…

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stavroula92 είπε

Μόλις παρέβαλα 15PM από Γερμανό αναμονή περίπου μια βδομάδα. Από πλαίσιο ακόμα περιμένω και κλείνει μήνα σε λίγες μέρες…

Εγώ είμαι στο 40ήμερο

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, stavroula92 είπε

Καλορίζικο! Ρε παιδιά τι κάνει ακριβώς ο Γερμανός και έχει απόθεμα; Μήπως ξέρει κανένας; Είμαι πολύ περίεργος 🤔

Δημοσ.
Στις 17/11/2023 στις 4:04 ΜΜ, teoangel είπε

Δεν το νομίζω. Εδώ και 1 εβδομάδα στον Γερμανό είναι διαθέσιμα το pro και το pro max με παράδοση μέσα σε μια εβδομάδα.

35 λεπτά πριν, Owprof είπε

Καλορίζικο! Ρε παιδιά τι κάνει ακριβώς ο Γερμανός και έχει απόθεμα; Μήπως ξέρει κανένας; Είμαι πολύ περίεργος 🤔

Δημοσ.

Όταν στα public δούμε την παραγγελία μας να είναι σε ενδοδιακινηση, σημαίνει ότι η συσκευή πάει απ' την αποθήκη προς το κατάστημα που έχουμε βάλει να παραλάβουμε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...