Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα και γω από Γερμανό το μπλε χρώμα (είχα προ παραγγείλει το NaTi από πλαίσιο day one)Παίρνω πλαίσιο να ακυρώσω…ακόμα και για ακύρωση το λάδι σου βγάζουν!!!Τελος πάντων όλα καλά,πιο πολύ για το γαμωτο ακύρωσα δεν είχα θέμα να το περιμένω μέχρι τέλους του μήνα.Απο δω και στο εξής πρώτα θα κοιτάω Amazon και μετά Ελλάδα…

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SpirosA4 είπε

Βρήκα και γω από Γερμανό το μπλε χρώμα (είχα προ παραγγείλει το NaTi από πλαίσιο day one)Παίρνω πλαίσιο να ακυρώσω…ακόμα και για ακύρωση το λάδι σου βγάζουν!!!Τελος πάντων όλα καλά,πιο πολύ για το γαμωτο ακύρωσα δεν είχα θέμα να το περιμένω μέχρι τέλους του μήνα.Απο δω και στο εξής πρώτα θα κοιτάω Amazon και μετά Ελλάδα…

Πως είχες κάνει την παραγγελία απο το Πλαίσιο ; Ρωτάω γιατί και εγώ σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία απο εκεί γιατί λειτουργούν με πολύ αργούς ρυθμούς.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, prigipa_m είπε

Πως είχες κάνει την παραγγελία απο το Πλαίσιο ; Ρωτάω γιατί και εγώ σκέφτομαι να ακυρώσω την παραγγελία απο εκεί γιατί λειτουργούν με πολύ αργούς ρυθμούς.

Προπαραγγελια day one απο ιντερνετ και εξοφληση μεσω iris.Μολις παρελαβα απο γερμανο,με τιμολογιο και 3 χρονια εγγυηση!!!ΠΛΑΙΣΙΟ ποτε ξανα!!!

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, teoangel είπε

Καλημέρα, καλορίζικο. Αττική έγινε η παραλαβή;

Ναι, Αττική. Η συσκευή ήρθε από κατάστημα Λαμπρινής.

Δημοσ.

Ο Γερμανός στα Χανιά έχει παραλαβή Παρασκευή κ στα κουνουπιδιανα υπάρχει διαθέσιμο προ 128 μπλε.

τι άποψη έχετε για την ασφάλεια; Υπάρχει περίπτωση  να υπερθερμανθεί κ να σπάσει όπως λένε ; 

Δημοσ.
16 minutes ago, stavroula92 said:

Ο Γερμανός στα Χανιά έχει παραλαβή Παρασκευή κ στα κουνουπιδιανα υπάρχει διαθέσιμο προ 128 μπλε.

τι άποψη έχετε για την ασφάλεια; Υπάρχει περίπτωση  να υπερθερμανθεί κ να σπάσει όπως λένε ; 

περαν του samsung που εσκαγε δεν εχω ξανα ακουσει ποτέ τοσο μεγαλο προβλημα σε συσκευες. Ολα γινονται για τα φραγκα και τα views.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, stavroula92 είπε

στο μακελειό το διάβασες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει βγάλει κανείς άκρη πως αγοράζουμε από Γερμανο με απαλλαγή ΦΠΑ?

Το site δεν υποστηρίζει έλεγχο απαλλαγής και ούτε μπορείς να πληρώσεις σε κατάστημα. Οπότε τι κάνεις?

Επεξ/σία από LordNodens
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Rubble είπε

στο μακελειό το διάβασες?

Όχι μου το είπε υπόλοιπος στο πλαίσιο κ ένας κύριος που παραλάμβανε εκείνη την ώρα. 
Ότι  γίνετε χαμός κ διαφορά αλλά 

11 λεπτά πριν, LordNodens είπε

Έχει βγάλει κανείς άκρη πως αγοράζουμε από Γερμανο με απαλλαγή ΦΠΑ?

Το site δεν υποστηρίζει έλεγχο απαλλαγής και ούτε μπορείς να πληρώσεις σε κατάστημα. Οπότε τι κάνεις?

Μόνο αγορά απο το κατάστημα σ κάνουν την απαλλαγή μέσο site δεν γίνετε. 
στα Χανιά Συγκεκριμένα έχουμε τρία καταστήματα στα δύο μου είπανε θα παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο να ρωτάς στο τρίτο μου είπαν να τους δώσω το τηλέφωνό μου και θα με καλέσουν μόλις Έχουν παραλαβή… υπόψιν ότι έχουν διαφορετικό ιδιοκτήτη το κάθε ένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, stavroula92 είπε

Όχι μου το είπε υπόλοιπος στο πλαίσιο κ ένας κύριος που παραλάμβανε εκείνη την ώρα. 
Ότι  γίνετε χαμός κ διαφορά αλλά 

μάλλον κουζίνες πουλάει ο τύπος και τον πέτυχες στο τμήμα κινητής, ίσως κάλυπτε καμιά αναρρωτική. Φαντάσου τι μαλακιες ακούνε τα καημένα εκθεσιακά iphones εκεί μέσα…

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.

Εσείς περιμένετε πολύ παραπάνω αλλά έχω και γώ να αντιπαραθέσω πως 13 Οκτωβρίου παρήγγειλα 15 pro max titanium μου είπαν ένα μήνα αντε 45 μέρες...13 Νοεμβρίου πήγα ξανά να ρωτήσω που βρισκομαστε και η απάντηση ήταν δεν ξέρουμε. Το δεν ξέρουμε για μένα δεν είναι απάντηση σοβαρού μαγαζιού. Τα ίδια μου είπαν κ στο πλαίσιο που το παρήγγειλα και από κει λίγες μέρες μετά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως υπάρχουν πολλές ακυρώσεις καθώς πολλά άτομα έχουν αγοράσει το κινητό από εξωτερικό,οποτε οι παραγγελίες τους κάθονται σε κάποιο κατάστημα ως στοκ.Εγω πιστεύω πως ετσι πήρα το δικό μου χθες απλά με ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας στο κατάστημα της περιοχής μου.Με προπαραγγελια 15/9 και εξοφληση την ίδια στιγμή ακόμα θα περίμενα το πλαίσιο…Όσοι δεν αντέχετε την κοροϊδία τους και δεν έχετε βάλει δόσεις κάντε το ίδιο και ίσως η τύχη είναι με το μέρος σας!!!Χθες βάζοντας στο καλάθι αγορών το 15 PM και παραλαβή από  κατάστημα πατώντας το ΤΚ , μου έβγαζε σε ένα κοντινό κατάστημα Γερμανός της περιοχής μου άμεσα διαθέσιμο.Πηρα αμέσως τηλέφωνο για επιβεβαίωση και σε 5 λεπτά είχα πάει και το είχα παραλάβει.Ουτε προπαραγγελίες,ούτε προπληρωμες,εξυπηρέτηση σε χρόνο ντε τε!Προσοχη!!!Πρωτα Επιβεβαιώστε ότι υπάρχει διαθέσιμο κάπου και μετά ακυρώστε από όπου το έχετε προ παραγγείλει!!!Ελπιζω να βοήθησα καλές παραλαβές σε όλους!

Επεξ/σία από SpirosA4
Δημοσ.

Ίσως αυτό που ήθελα να ήταν αντι-sos, πάντως το 128 PRO titanium blue μου ήρθε 3 μέρες αφότου έβαλα παραγγελία στην isystem

Σήμερα μου έστειλαν και μύνημα από τα public, έχω ένα ίδιο κρατημένο στο όνομά μου στον Πειραιά, αν ενδιαφέρεται κάποιος... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Yosoyphilipp είπε

Παιδια η istorm που βρισκετε? Παραγγελια 20/9 δεν εχει αλλαξει καν η κατασταση της παραγγελιας.

Εδω δεν εχει κινηθει για εμας που εχουμε παραγγειλει νωριτερα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...