Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατάντια των Ελληνικών καταστημάτων, να δίνεις 1.5k και να μη ξέρεις καν το πότε θα παραλάβεις. Έχουμε την θήκη και την βλέπουμε😂

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, JohnArap είπε

κατάντια των Ελληνικών καταστημάτων, να δίνεις 1.5k και να μη ξέρεις καν το πότε θα παραλάβεις. Έχουμε την θήκη και την βλέπουμε😂

Αυτό ακριβώς! Έχω θήκη, τζαμάκι για οθόνη και κάμερα και περιμένω το κινητό. Πάντως χθες που πήγα να ρωτήσω σε Κωτσόβολο Βόλου μου είπαν ότι την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβε άτομο με παραγγελία Σεπτέμβρη και προφανώς δεν έχουν καμία εικόνα. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, chrisbass είπε

Παρέλαβα σήμερα από τον Γερμανό το Pro Max Native 256GB, όλα καλά!

Καλημέρα, καλορίζικο. Αττική έγινε η παραλαβή;

Δημοσ.
Just now, Maxpower71 said:

Παιδια ακομα εξυπηρετουν παραγγελιες πριν τις 20 Σεπτεμβριου… μονο αυτο λεω

Εγω είναι 14. 20 έχει πολύ ψωμί ακομη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Maxpower71 είπε

Παιδια ακομα εξυπηρετουν παραγγελιες πριν τις 20 Σεπτεμβριου… μονο αυτο λεω

Παραγγείλτε απο εξωτερικό ειναι τοσο απλο. Amazon.de εχει σχεδον τα παντα διαθέσιμα και σε 10-15 μερες ειναι στην πόρτα σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Παραγγείλτε απο εξωτερικό ειναι τοσο απλο. Amazon.de εχει σχεδον τα παντα διαθέσιμα και σε 10-15 μερες ειναι στην πόρτα σου!

Επειδή έχω δει πολλές φορές αυτό ή παρόμοιο μήνυμα, δε μπορούμε όλοι σε αυτήν τη φάση να παραγγείλουμε από εξωτερικό, γιατί κάποιοι παραγγείλαμε με δόσεις και δεν έχουμε ούτε τη διάθεση ούτε τη δυνατότητα να αφήσουμε το ποσό μπλοκαρισμένο στην κάρτα για 4 χρόνια που θα κάνει ο Κώτσος να μας το ελευθερώσει δόση-δόση και να πληρώσουμε και το κινητό τώρα.

Οι υπόλοιποι, άν έχουν διαβάσει 2 σελίδες από το thread, μάλλον ξέρουν ήδη πόσο απλό και εύκολο είναι να παραγγείλεις από το amazon.de σε αυτό το σημείο.   

Επεξ/σία από Ssddgr79
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα και εγώ στο eShop Γερμανού και μου είπαν ότι είναι ενδεικτική διαθεσιμότητα και ότι κάποιο λάθος έχει γίνει με την αποθήκη.

Update 10:30 Ενώ από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπα ότι πρόκειται για λάθος στο site έβγαζε διαθέσιμο το μπλε στο κατάστημα Αγίων Αναργύρων. Έκανα κράτηση τηλεφωνικά και μόλις παρέλαβα με το 1 επιπλέον έτος εγγύηση από Allianz.

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από Ίλιον, έχουν διαθεσιμότητα σε μπλε αλλά δεν μου είπαν κομμάτια. Επίσης στο site βγάζει διαθεσιμότητα και στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις είδα ότι έχασα κλήση από κωτσοβολο πριν 10 λεπτά. Θα αρρωστήσω 😅

--

Κερδίσαμε αδέρφια, Παρασκευή παραλαμβάνω 

Επεξ/σία από Lewnidas1995
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 11/11/2023 στις 8:28 ΜΜ, mamilia είπε

Καλησπέρα 

Πριν λίγο ήρθε email και sms ότι έγινε αποστολή του κινητού (από Αμαλιάδα 🧐). Ενδιαφέρον θα είναι να ισχύουν οι διαθεσιμότητες που δείχνουν στο site. Γιατί είχα αρχίσει να τα παίρνω επειδή τους πήρα χθες να μου επιβεβαιώσουν ότι όντως υπάρχει διαθεσιμότητα και ακόμα περιμένω να με πάρουν να μου πουν. 

Έφτασε το πρωί τελικά. Τηλεφωνικα μου είπαν ότι θα ισχύσει ο έξτρα χρόνος εγγύησης  (η Παραγγελία έγινε ηλεκτρονικά την Πέμπτη 9/11). Για να δούμε τι θα ακούσουμε κι από κοντά στο κατάστημα.

Δημοσ.

Απ ότι κατάλαβα είτε παραλαμβάνει άκυρες μέρες ο κωτσος είτε έτυχε και πέρασα σε σειρά γιατί χθες που μίλησα δεν είχαν κάτι νεότερο. 

Pro max 256 natural. Ημερομηνία 14/09 14.16. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...