Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 minutes ago, BertaJourdan said:

Σε αλλα ευρωπαικα κρατη υπαρχει το ιδιο προβλημα?

Εχουνε και εκει τοσο περιμενε για να παραλαβεις...ξερει κανεις.

Εγω δεν το κοιταξα καθολου, μου αρκει το 13αρι που εχω.

image.png.2ac0bb1896095cbdb4ff0bafc18a6c3e.png

Γερμανικο mediamarkt :)

• Like 1
  • Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

22/09 istorm 15 pro max nati, ΑΚΟΜΑ τιποτα. Εννοειται εχω παραγγειλει απο αλλου γιατι με αυτους ακρη δεν θα βγαλουμε. Τα φερνουν με το σταγονομετρο πραγματικα…. Αλλα λενε τα δινουν με σειρα ( εδω γελαμε )

Δημοσ.

Παραγγελία 15/9 απο istorm 15 PM blue παρέλαβα εχθες απο το κατάστημα στο riverwest, καλη συνεχεια  και καλες παραλαβες και υπομονή στους υπόλοιπους :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε

15/9 Public iPhone 15 Pro Max Natural , μόλις παρέλαβα!!!! 

Καλορίζικο! Συγγνώμη μεχρι χτες ηταν σε ενδοδιακινηση με βάση το ποστ σου, ποτε σε ενημέρωσαν?

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, KonstantinosM7 said:

Καλορίζικο! Συγγνώμη μεχρι χτες ηταν σε ενδοδιακινηση με βάση το ποστ σου, ποτε σε ενημέρωσαν?

Εχτές όντως μπήκε για πρώτη φορά σε ενδοδιακίνηση και σήμερα στις 14:30 με ενημέρωσαν ότι είναι έτοιμο για παραλαβή. Πήγα απο το κατάστημα και όντως ήταν εκεί και το πήρα.

Δημοσ.
Στις 9/11/2023 στις 12:05 ΜΜ, mamilia είπε

Καλημέρα

Αυτή τη στιγμή στον Γερμανό δείχνει διαθεσιμότητα σε μπλε και χαμηλή διαθεσιμότητα σε natural. Παρήγγειλα natural. Για να δούμε...🤔

Καλησπέρα 

Πριν λίγο ήρθε email και sms ότι έγινε αποστολή του κινητού (από Αμαλιάδα 🧐). Ενδιαφέρον θα είναι να ισχύουν οι διαθεσιμότητες που δείχνουν στο site. Γιατί είχα αρχίσει να τα παίρνω επειδή τους πήρα χθες να μου επιβεβαιώσουν ότι όντως υπάρχει διαθεσιμότητα και ακόμα περιμένω να με πάρουν να μου πουν. 

Δημοσ.

Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη… υπάρχει κανονική διαθεσιμότητα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας. 15 pro max 256 natural titanium. Φυσικά δεν είναι απεριόριστα κομμάτια. Αλλά κάποιοι μπορούν να βολευτούν. 

Δημοσ.

Λοιπόν το κινητό το έχω λιώσει από εχτές. Είναι παγωμένο τελείως. Η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα. Η οθόνη φοβερή και πολύ smooth. Τα ηχεία από xs max που έρχομαι είναι τεράστια η διαφορά και τα 120hz απόλαυση. Κάτι βραδινές φωτογραφίες που έβγαλα έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τελείως σκοτάδι δέν έβλεπα τπτ και η φωτογραφία ήταν σούπερ καθαρή

Δημοσ.

Για να μπούμε ξανα λιγο στο θεμα , amazon de τα πάντα ολα διαθεσιμα για παραγγελια απο 15promax και παραδοση αρχες Δεκέμβρη (και με 2 χρονια εγγυηση στο τιμολόγιο μην ξεχνάμε). 

Δημοσ.

από Γερμανό αν κάνω παραγγελία στο eshop(τιμολόγιο), εξοφλήσω (με φπα) και βάλω παραλαβη απο κατάστημα. Ξέρει κανείς αν μπορώ στο κατάστημα στην παραλαβή να κάνω αποφορολλόγηση και να μου επιστρέψουν το φπα?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, asrail είπε

από Γερμανό αν κάνω παραγγελία στο eshop(τιμολόγιο), εξοφλήσω (με φπα) και βάλω παραλαβη απο κατάστημα. Ξέρει κανείς αν μπορώ στο κατάστημα στην παραλαβή να κάνω αποφορολλόγηση και να μου επιστρέψουν το φπα?

Δεν έχω δει μέχρι στιγμής δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα, σε οδηγεί υποχρεωτικά σε παράδοση στο χώρο σου. Εκτός αν για τιμολόγιο ισχύει κάτι διαφορετικό. 

Αύριο παραλαμβάνω από Γερμανό το Natural Pro Max 256GB μετά από ενάμιση μήνα αναμονής από iStorm για το αντίστοιχο σε λευκό. Εντάξει, προτιμούσα το λευκό αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα συμβιβαστώ!🤭

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chrisbass είπε

Δεν έχω δει μέχρι στιγμής δυνατότητα παραλαβής από κατάστημα, σε οδηγεί υποχρεωτικά σε παράδοση στο χώρο σου. Εκτός αν για τιμολόγιο ισχύει κάτι διαφορετικό. 

Αύριο παραλαμβάνω από Γερμανό το Natural Pro Max 256GB μετά από ενάμιση μήνα αναμονής από iStorm για το αντίστοιχο σε λευκό. Εντάξει, προτιμούσα το λευκό αλλά θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα συμβιβαστώ!🤭

εχει, την εχω κανει την παραγγελία με τιμολόγιο και εχω βάλει παραλαβεί απο κατάστημα, με την αποφορολόγηση δεν ξέρω τι γίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, asrail said:

εχει, την εχω κανει την παραγγελία με τιμολόγιο και εχω βάλει παραλαβεί απο κατάστημα, με την αποφορολόγηση δεν ξέρω τι γίνεται

Κανονικά δεν εκπίπτει ο ΦΠΑ ως έξοδο, με τον τρόπο που το κάνατε. Από τη στιγμή που δικαιούστε αποφορολογηση (άρθρο 39α), έπρεπε υποχρεωτικά να πάτε με αυτό. Σε περίπτωση ελέγχου ή εντοπισμού του τιμολογίου, απλώς ο ΦΠΑ εξόδου δε θα ισχύσει και θα περαστεί ως έξοδο (δηλαδή, η καθαρή αξία και μόνον). Ρωτήστε και τον λογιστή σας, θα σας το επιβεβαιώσει.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Κανονικά δεν εκπίπτει ο ΦΠΑ ως έξοδο, με τον τρόπο που το κάνατε. Από τη στιγμή που δικαιούστε αποφορολογηση (άρθρο 39α), έπρεπε υποχρεωτικά να πάτε με αυτό. Σε περίπτωση ελέγχου ή εντοπισμού του τιμολογίου, απλώς ο ΦΠΑ εξόδου δε θα ισχύσει και θα περαστεί ως έξοδο (δηλαδή, η καθαρή αξία και μόνον). Ρωτήστε και τον λογιστή σας, θα σας το επιβεβαιώσει.

σε ευχαριστω πολύ, σε αυτη την περίπτωση αν ειναι δεν θα παραλάβω θα ακυρώσω την αγορά και θα ζητησω επιστροφή χρημάτων και θα κάνω επι τόπου αγορά με 39α 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...