panazor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, theanob είπε Από Πλαίσιο άκρα του τάφου σιωπή.. Πλαίσιο παραγγελία 15 και ώρα 15.09 ακόμα στα αζήτητα το τηλεφωνά. Και από δικαιολογείς άλλο τίποτα.
panoulhs007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Άλλαξε σε ενδοδιακίνηση, ξέρει κάνεις τι σημαίνει αυτό και πόσο καιρό θα κάνει να έρθει ;
Guccis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Στις 8/11/2023 στις 11:39 ΠΜ, alkis__7 είπε Προπληρωμένο; ναι προπληρωμενο 3 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Άλλαξε σε ενδοδιακίνηση, ξέρει κάνεις τι σημαίνει αυτό και πόσο καιρό θα κάνει να έρθει ; εισαι σε καλο δρομο. Λογικα παραλαμβανεις απο βδομαδα 1
prigipa_m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 52 λεπτά πριν, panazor είπε Πλαίσιο παραγγελία 15 και ώρα 15.09 ακόμα στα αζήτητα το τηλεφωνά. Και από δικαιολογείς άλλο τίποτα. 15/9 ; Καληνύχτα τότε για εμάς.
Maxpower71 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Istorm εξυπηρετουσε την προηγουμενη Παρασκευη παρεγγελιες 16/09
Owprof Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Καινούριο αυτό το μήνυμα στο site του Κώτσου;
Basilis27 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, panoulhs007 είπε Άλλαξε σε ενδοδιακίνηση, ξέρει κάνεις τι σημαίνει αυτό και πόσο καιρό θα κάνει να έρθει ; Τι ημερομηνια το εχεις παραγγειλει; Γιατι και εμενα αλλαξε σε ενδοδιακινηση αλλα μολις εστειλαν μηνυμα και email οτι η παραγγελια θα παρει λιγο παραπανω χρονο.
panoulhs007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, Basilis27 said: Τι ημερομηνια το εχεις παραγγειλει; Γιατι και εμενα αλλαξε σε ενδοδιακινηση αλλα μολις εστειλαν μηνυμα και email οτι η παραγγελια θα παρει λιγο παραπανω χρονο. 15/9 - 15:00 Πάντως σε ενδοδιακίνηση σημαίνει ότι υπάρχει πλέον στην εταιρία και πάει προς το κατάστημα. Τι εννοούν τώρα ένας θεός ξέρει.
Basilis27 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε 15/9 - 15:00 Πάντως σε ενδοδιακίνηση σημαίνει ότι υπάρχει πλέον στην εταιρία και πάει προς το κατάστημα. Τι εννοούν τώρα ένας θεός ξέρει. Μιλησα στο τσατ μαζι τους και εννοειται δεν εχουν ιδεα ακομα. Εχει ανατεθει στις κεντρικές αποθηκες ωστοσο δεν γνωριζουν το χρονο. Τι πιο συνηθες θα μου πεις. Και εγω ειμαι 27/9 παραγγελια. Οποτε δεν εχω καμια πιθανοτητα σε σχεση με εσενα. Ενα μηνυμα για σταχτη στα ματια ειναι λογικα
panoulhs007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, Basilis27 said: Μιλησα στο τσατ μαζι τους και εννοειται δεν εχουν ιδεα ακομα. Εχει ανατεθει στις κεντρικές αποθηκες ωστοσο δεν γνωριζουν το χρονο. Τι πιο συνηθες θα μου πεις. Και εγω ειμαι 27/9 παραγγελια. Οποτε δεν εχω καμια πιθανοτητα σε σχεση με εσενα. Ενα μηνυμα για σταχτη στα ματια ειναι λογικα Εγώ πιστεύω πάντως ότι από μέρα σε μέρα θα παραλάβουμε. Παρότι λένε ότι δεν έχουν ιδέα το ίδιο έγινε με όλα τα παιδία που τους έβγαζε στο panel ενδοδιακίνηση. Θα δούμε βέβαια. Μακάρι
chrisbass Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, KonstantinosM7 είπε Καλησπέρα! Χτες ημουν στο τσακ να το πάρω σε κατάστημα Γερμανός, αλλά οταν τους είπα για το +1 χρόνο εγγύηση είπαν οτι σαν καμπάνια/προσφορά θα ξανατρεξει απο Δευτέρα, οπότε θεωρητικά μου το κρατάνε για Δευτέρα (δε θέλω καν να φανταστώ κάτι διαφορετικό)... Οι αποδείξεις σας είναι με χτεσινή του ενός κ σημερινή του άλλου? Για να δω αν ισχύουν αυτά που μου λένε... Γιατί κρίμα ηταν να χάσω ένα χρόνο εγγύηση... @VaggD @chrisbass Αν θα μπορούσατε να μας διαφωτίσετε λιγο με το θέμα της έξτρα εγγύησης. Ευχαριστώ πολύ! @KonstantinosM7 χτες παράγγειλα και παραλαμβάνω την Δευτέρα. Για την promo δεν ήξερα κάτι, αυτοί με πήραν τηλ και μου έστειλαν το mail με τις λεπτομέρειες. 1
KonstantinosM7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, chrisbass είπε @KonstantinosM7 χτες παράγγειλα και παραλαμβάνω την Δευτέρα. Για την promo δεν ήξερα κάτι, αυτοί με πήραν τηλ και μου έστειλαν το mail με τις λεπτομέρειες. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάπως έτσι κ με μενα... Για την ακρίβεια παρήγγειλα σε κατάστημα το περασμένο Σάββατο, εκανα τηλέφωνο Πέμπτη (χτες) κ μου ειπαν ότι έχει έρθει. Παω να το παρω (το βλέπω ζωντανά το κουτί 🤣🤣) κ στην έκδοση του παραστατικου μου λενε οτι η εγγύηση θα ισχύει πάλι απο Δευτέρα (είχα ρωτήσει για την εγγύηση με βάση τα οσα διάβασα εδω και σας ευχαριστώ). Οποτε είπαν θα το κρατήσουν για να πάω να το πάρω τη Δευτέρα. Θέλω να πιστεύω πως όντως θα το κρατήσουν, δεσμευτηκαν δια ζωσης 2 άτομα, οπότε δεν πιστεύω οτι θα έχω θέμα. Αρα και σε σενα, Δευτέρα θα κοπεί απόδειξη, οπότε καπως ταιριαζει, εμένα μειλ δε μου έστειλαν βέβαια, αλλα ειναι το λιγότερο.
K_pap8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, panoulhs007 είπε Τι έγινε, όλοι έχετε παραλάβει ? παιδιά εγώ έχω παραλάβει με προπαραγγελία στις 20/9 και παραλαβή στις 22/9 το iPhone 15 pro max απο κωτσοβολο ... 🤣🤣 θα φτασει πρωταπριλιάτικο αστειο αυτό με τα καινουργια iPhone 1
BertaJourdan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Σε αλλα ευρωπαικα κρατη υπαρχει το ιδιο προβλημα? Εχουνε και εκει τοσο περιμενε για να παραλαβεις...ξερει κανεις. Εγω δεν το κοιταξα καθολου, μου αρκει το 13αρι που εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα