Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rubble είπε

πήγαινε το με βλάβη στον 3ο χρόνο στον ΟΤΕ και έλα να μας γράψεις εδώ τι έγινε 

Αν η βλάβη δεν οφείλεται σε μένα δεν θα έχω πρόβλημα. 

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dimitrouladancer είπε

Καλησπέρα! Σας παρακολουθώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς χωρίς να τρελαίνομαι για gadgets, ήθελα διακαώς το νέο iPhone 15 pro - λευκό ή φυσικό τιτάνιο… Ο λόγος; Θα γελάσετε πολύ, όμως πήγα Κούβα και ήθελα τέλεια φωτογραφική μηχανή και νυχτερινή λήψη!!! Κάτι που το xs που έχω δεν διαθέτει…

Η ιστορία μου; Πήγα σε όλα τα καταστήματα του Κολωνακίου, κανείς δεν γνώριζε τίποτα! Πήγα και στης Αγίας Παρασκευής, τίποτα! Στο τηλέφωνο που έκανα στο public μου είπαν πάνω από μήνα!!! Εν τέλει το «προπαρηγγειλα» 20/09 (γελάνε κι οι πέτρες με τις προπαραγγελίες!!!) από την istorm! Την τελευταία μέρα πριν φύγω από Ελλάδα, πήγα από istorm Κολωνακίου, ιδέα δεν είχαν τι θα έρθει και πότε!

Στο πέρασμά μου από Μαδρίτη ανακάλυψα ότι εκεί υπήρχε, όμως δεν θέλησα να το πάρω από εκεί, γιατί δεν ήξερα τι θα το έκανα σε περίπτωση βλάβης! Και αποφάσισα να το πάρω από Amazon!!! 

Εν τέλει, πήγα-ήρθα Μαδρίτη-Κούβα-Μαδρίτη, και 2 μήνες μετά είμαι στον ίδιο παρονομαστή! Να σας πω την αλήθεια, ξενέρωσα κι όλας!!! Δηλαδή τι νόημα έχει να δώσω 1.238€ για κάτι που θα το πάρω σε φάση που πλέον δεν μου είναι απαραίτητο; Και γιατί κάποιοι ξύπνιοι σε σκρουτζομάγαζα που το έχουν βάζουν 150€ καπέλο; Αυτοί είναι αποθήκες, που σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό αμφιβάλλω για την υποστήριξή τους… Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να το αγοράσει κανείς από αυτούς ακριβότερα;!;

Κάποια στιγμή βγήκε στο αμαζον το φυσικό τιτάνιο και ήμουν στο τσακ να το αγοράσω! Όμως στην πραγματικότητα θέλω μάλλον το λευκό σαν χρώμα - πατεμπιπτόντως δεν το έχω βρει πουθενά για να δω πώς είναι!!!

Έχει κανείς ιδέα γιατί τα άσπρα είναι άφαντα;;; Μόνο κάτι τύποι στο utube τα έχουν κι απορώ πόσα έδωσαν για να το πάρουν… Το έχει δει κανείς σε έκθεση; Γιατί είναι εξαφανισμένο; Το φυσικό τιτάνιο μου φάνηκε πολύ μουντό και αντρικό… Το λευκό πάλι δεν το έχω δει ποτέ! Πώς να δώσω τόσα λεφτά για κάτι που δεν ξέρω πώς είναι…

Αυτά από μένα και χαιρετισμούς στην όμορφη παρέα!

Ελπίζω να πέρασες ωραία στην Κούβα..! Έστω και χωρίς το 15 pro...Για να δεις το white titanium πήγαινε στον Κωτσο...στο Athens Mall στο Μαρούσι. Εκεί έχει όλα τα χρώματα...

Και όντως το natural είναι πολύ μουντό και για τα δικά μου γούστα. Το δε White είναι το ωραιότερο λευκό που εχει βγάλει η apple τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι ακριβώς λευκό...είναι κρεμ..και το πλαίσιο τιτανίου δεν γεμίζει δαχτυλιές όπως το stainless steel.

3 ώρες πριν, VaggD είπε

Στο site δεν βρήκα να αναφέρει κάτι για έναν επιπλέον χρόνο εγγύηση - ασφάλεια. Ούτε θυμάμαι να το έχει αναφέρει κάποιος άλλος στο topic.

Έκανες αγορά με τιμολόγιο ή απλή απόδειξη;

Ακόμα και με τιμολόγιο να αγοράσεις το pro max από Γερμανό πάλι 3 χρόνια εγγύηση θα έχεις. Μετα τα 2 χρόνια, μέσω της Allianz, θα έχεις ακόμα 1 χρόνο! Είτε απόδειξη είτε τιμολόγιο. Σου δίνουν και συμβόλαιο της Allianz που τα γράφει όλα αυτά.

Επεξ/σία από frix_ath
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, frix_ath είπε

Ελπίζω να πέρασες ωραία στην Κούβα..! Έστω και χωρίς το 15 pro...Για να δεις το white titanium πήγαινε στον Κωτσο...στο Athens Mall στο Μαρούσι. Εκεί έχει όλα τα χρώματα...

Και όντως το natural είναι πολύ μουντό και για τα δικά μου γούστα. Το δε White είναι το ωραιότερο λευκό που εχει βγάλει η apple τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι ακριβώς λευκό...είναι κρεμ..και το πλαίσιο τιτανίου δεν γεμίζει δαχτυλιές όπως το stainless steel.

Ακόμα και με τιμολόγιο να αγοράσεις το pro max από Γερμανό πάλι 3 χρόνια εγγύηση θα έχεις. Μετα τα 2 χρόνια, μέσω της Allianz, θα έχεις ακόμα 1 χρόνο! Είτε απόδειξη είτε τιμολόγιο. Σου δίνουν και συμβόλαιο της Allianz που τα γράφει όλα αυτά.

Τέλεια ήταν!!! Αλλά πήγα με το παλιό κινητό και πλέον δεν το καίγομαι το καινούριο… Θέλω τη γνώμη σας για το εξής:

Εφόσον η apple βγάζει κάθε χρόνο κινητά, αξίζει τον κόπο να το πάρω Φεβρουάριο, όταν 3 μήνες αργότερα θα διαβάζω για τις προδιαγραφές του 16 pro? Γιατί το κυκλοφορούν 22/09 και στην πραγματικότητα το κυνηγάς να το βρεις για μήνες; Εγώ το ήθελα με το που βγήκε! Τώρα μήπως να περιμένω το 16;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dimitrouladancer είπε

Τέλεια ήταν!!! Αλλά πήγα με το παλιό κινητό και πλέον δεν το καίγομαι το καινούριο… Θέλω τη γνώμη σας για το εξής:

Εφόσον η apple βγάζει κάθε χρόνο κινητά, αξίζει τον κόπο να το πάρω Φεβρουάριο, όταν 3 μήνες αργότερα θα διαβάζω για τις προδιαγραφές του 16 pro? Γιατί το κυκλοφορούν 22/09 και στην πραγματικότητα το κυνηγάς να το βρεις για μήνες; Εγώ το ήθελα με το που βγήκε! Τώρα μήπως να περιμένω το 16;

περίμενε το 17 

• Like 1
Δημοσ.

Μα που είναι οι διαθεσιμότητες των 15; Που τα δίνουν και δεν εξυπηρετούν τις προπαραγγελιες; Δεν έχετε ιδέα πότε θα παραλάβετε συσκευές; Μην αγχώνεστε, η πασίγνωστη influencer της καρδιάς μας, που το όνομα της ξεκινάει από Τ και τελειώνει σε Ουνη, είναι εδώ για εμάς και καβατζωσε 15 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ) iPhone 15 να τα κάνει δώρο γιατί μπορεί. 

Μπορεί να είναι τα απλά 15αρια, αλλά μάλλον για συγκεκριμένους ανθρώπους υπάρχουν σε αφθονία ο,τι και να ζητήσουν..

• Thanks 1
Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ εχθές 15 pm 256 black από Γερμανό. Παραγγελία 25/10. Ευτυχώς είχα διαβάσει το θέμα που έλεγε πόσο χάλια είναι όλοι οι υπόλοιποι. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Απλά στο αρχείο με την εγγύηση που ήρθε εμένα γράφει 2 χρόνια. Δεν βρήκα πουθενά τα 3 χρόνια που λέτε. Δεν μου ήρθε κάτι Extra. Ήταν μήπως επί πληρωμή ή όχι;; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, darkman είπε

Καλημερα σε ολους , μου ηρθε μήνυμα απο istorm να παω να παραλάβω :) 15/9 15pm blue 256

ακόμη στις 15 είμαστε;;;; 🤭

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Rubble είπε

ακόμη στις 15 είμαστε;;;; 🤭

Αν εκαναν 2 μηνες για της 15 φαντασου αυτοι που εκαναν 16 ποτε θα παρουν :( 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, darkman είπε

Αν εκαναν 2 μηνες για της 15 φαντασου αυτοι που εκαναν 16 ποτε θα παρουν :( 

Εγώ 20/9 και παραλαμβάνω αύριο με κούριερ αντικαταβολή από κότσο 

15 pro Natural 128GB

• Like 1
Δημοσ.

Μπαίνω istorm.gr βγάζει το 15 pm μπλε 256gb σε περιορισμένη διαθεσιμότητα (από Αναμένεται Σύντομα). Είπα να τους καλέσω μπας και έγινε κάνα θαύμα και μου λένε ότι είναι λάθος η διαθεσιμότητα και δεν υπάρχει κανένα pro max διαθέσιμο. Καλά κρασιά😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, VaggD είπε

Σε ευχαριστώ φίλε! Μόλις πήρα τηλέφωνο και το επιβεβαίωσαν!

Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί από κανέναν άλλον σε τόσες σελίδες.

19 ώρες πριν, chrisbass είπε

ΟΤΕ ρε παιδιά, γίγαντας! Μεγάλη υπόθεση τα 3 χρόνια! Εδώ μιλάμε με αποδείξεις!😃

IMG_0618.jpeg

Καλησπέρα! Χτες ημουν στο τσακ να το πάρω σε κατάστημα Γερμανός, αλλά οταν τους είπα για το +1 χρόνο εγγύηση είπαν οτι σαν καμπάνια/προσφορά θα ξανατρεξει απο Δευτέρα, οπότε θεωρητικά μου το κρατάνε για Δευτέρα (δε θέλω καν να φανταστώ κάτι διαφορετικό)... Οι αποδείξεις σας είναι με χτεσινή του ενός κ σημερινή του άλλου? Για να δω αν ισχύουν αυτά που μου λένε... Γιατί κρίμα ηταν να χάσω ένα χρόνο εγγύηση... 

@VaggD

@chrisbass 

Αν θα μπορούσατε να μας διαφωτίσετε λιγο με το θέμα της έξτρα εγγύησης. Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από KonstantinosM7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, InsoRay είπε

Η δικιά μου είναι με ημερομηνία 8/11 και έχει 2 χρόνο εγγύηση.

Χμμ περίεργο! Γι'αυτό ρώτησα και τα παιδιά παραπάνω που την πήραν την επέκταση τι ημερομηνία έχουν... Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν το κάνουν ολα τα καταστήματα. Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, πηρα κ τηλέφωνο στο κέντρο και μου είπαν οτι δε γνωρίζουν καν αν θα τρέξει απο Δευτέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...