Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Marios092 είπε

Έχω έτοιμη προπαραγγελία iPhone 15 pro max 256 natural στο κατάστημα iStorm στην Γλυφάδα. Είχα γράψει και νωρίτερα πως θα το έδινα καθώς έχω παραλάβει από άλλη αλυσίδα. Εάν ενδιαφέρετε κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου. 

εχεις μνμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα IPhone 15 pro 128GB natural titanium 

παραγγελία 20/9 από Κωτσόβολο με κάποια έκπτωση που είχα 

σημερα με ενημέρωσαν αύριο θα φύγει με αντικαταβολή με κούριερ 

Επεξ/σία από Mariosk31
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitrouladancer είπε

Καλησπέρα! Σας παρακολουθώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς χωρίς να τρελαίνομαι για gadgets, ήθελα διακαώς το νέο iPhone 15 pro - λευκό ή φυσικό τιτάνιο… Ο λόγος; Θα γελάσετε πολύ, όμως πήγα Κούβα και ήθελα τέλεια φωτογραφική μηχανή και νυχτερινή λήψη!!! Κάτι που το xs που έχω δεν διαθέτει…

Η ιστορία μου; Πήγα σε όλα τα καταστήματα του Κολωνακίου, κανείς δεν γνώριζε τίποτα! Πήγα και στης Αγίας Παρασκευής, τίποτα! Στο τηλέφωνο που έκανα στο public μου είπαν πάνω από μήνα!!! Εν τέλει το «προπαρηγγειλα» 20/09 (γελάνε κι οι πέτρες με τις προπαραγγελίες!!!) από την istorm! Την τελευταία μέρα πριν φύγω από Ελλάδα, πήγα από istorm Κολωνακίου, ιδέα δεν είχαν τι θα έρθει και πότε!

Στο πέρασμά μου από Μαδρίτη ανακάλυψα ότι εκεί υπήρχε, όμως δεν θέλησα να το πάρω από εκεί, γιατί δεν ήξερα τι θα το έκανα σε περίπτωση βλάβης! Και αποφάσισα να το πάρω από Amazon!!! 

Εν τέλει, πήγα-ήρθα Μαδρίτη-Κούβα-Μαδρίτη, και 2 μήνες μετά είμαι στον ίδιο παρονομαστή! Να σας πω την αλήθεια, ξενέρωσα κι όλας!!! Δηλαδή τι νόημα έχει να δώσω 1.238€ για κάτι που θα το πάρω σε φάση που πλέον δεν μου είναι απαραίτητο; Και γιατί κάποιοι ξύπνιοι σε σκρουτζομάγαζα που το έχουν βάζουν 150€ καπέλο; Αυτοί είναι αποθήκες, που σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό αμφιβάλλω για την υποστήριξή τους… Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να το αγοράσει κανείς από αυτούς ακριβότερα;!;

Κάποια στιγμή βγήκε στο αμαζον το φυσικό τιτάνιο και ήμουν στο τσακ να το αγοράσω! Όμως στην πραγματικότητα θέλω μάλλον το λευκό σαν χρώμα - πατεμπιπτόντως δεν το έχω βρει πουθενά για να δω πώς είναι!!!

Έχει κανείς ιδέα γιατί τα άσπρα είναι άφαντα;;; Μόνο κάτι τύποι στο utube τα έχουν κι απορώ πόσα έδωσαν για να το πάρουν… Το έχει δει κανείς σε έκθεση; Γιατί είναι εξαφανισμένο; Το φυσικό τιτάνιο μου φάνηκε πολύ μουντό και αντρικό… Το λευκό πάλι δεν το έχω δει ποτέ! Πώς να δώσω τόσα λεφτά για κάτι που δεν ξέρω πώς είναι…

Αυτά από μένα και χαιρετισμούς στην όμορφη παρέα!

https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-1TB/dp/B0CHXH5THR/

και άσπρο και ότι χρώμα θέλεις. αν δε σου αρέσει όταν παραλάβεις μπορείς να το επιστρέψεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, VaggD είπε

Στο site δεν βρήκα να αναφέρει κάτι για έναν επιπλέον χρόνο εγγύηση - ασφάλεια. Ούτε θυμάμαι να το έχει αναφέρει κάποιος άλλος στο topic.

Έκανες αγορά με τιμολόγιο ή απλή απόδειξη;

Με απλή απόδειξη. Μπορείς να ρωτήσεις τηλεφωνικά να στο διευκρινίσουν. 

Επεξ/σία από chrisbass
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, chrisbass said:

Με απλή απόδειξη. Μπορείς να ρωτήσεις τηλεφωνικά να στο διευκρινίσουν. 

Σε ευχαριστώ φίλε! Μόλις πήρα τηλέφωνο και το επιβεβαίωσαν!

Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί από κανέναν άλλον σε τόσες σελίδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, VaggD είπε

Σε ευχαριστώ φίλε! Μόλις πήρα τηλέφωνο και το επιβεβαίωσαν!

Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί από κανέναν άλλον σε τόσες σελίδες.

ΟΤΕ ρε παιδιά, γίγαντας! Μεγάλη υπόθεση τα 3 χρόνια! Εδώ μιλάμε με αποδείξεις!😃

IMG_0618.jpeg

Επεξ/σία από chrisbass
  • Like 1
Δημοσ.
Just now, chrisbass said:

ΟΤΕ ρε παιδιά, γίγαντας! Μεγάλη υπόθεση τα 3 χρόνια!

Σοκ τα 3 χρόνια για ακόμη και για τιμολόγιο και είσαι ο πρώτος που θυμάμαι να το γράφει!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimitrouladancer είπε

Καλησπέρα! Σας παρακολουθώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς χωρίς να τρελαίνομαι για gadgets, ήθελα διακαώς το νέο iPhone 15 pro - λευκό ή φυσικό τιτάνιο… Ο λόγος; Θα γελάσετε πολύ, όμως πήγα Κούβα και ήθελα τέλεια φωτογραφική μηχανή και νυχτερινή λήψη!!! Κάτι που το xs που έχω δεν διαθέτει…

Η ιστορία μου; Πήγα σε όλα τα καταστήματα του Κολωνακίου, κανείς δεν γνώριζε τίποτα! Πήγα και στης Αγίας Παρασκευής, τίποτα! Στο τηλέφωνο που έκανα στο public μου είπαν πάνω από μήνα!!! Εν τέλει το «προπαρηγγειλα» 20/09 (γελάνε κι οι πέτρες με τις προπαραγγελίες!!!) από την istorm! Την τελευταία μέρα πριν φύγω από Ελλάδα, πήγα από istorm Κολωνακίου, ιδέα δεν είχαν τι θα έρθει και πότε!

Στο πέρασμά μου από Μαδρίτη ανακάλυψα ότι εκεί υπήρχε, όμως δεν θέλησα να το πάρω από εκεί, γιατί δεν ήξερα τι θα το έκανα σε περίπτωση βλάβης! Και αποφάσισα να το πάρω από Amazon!!! 

Εν τέλει, πήγα-ήρθα Μαδρίτη-Κούβα-Μαδρίτη, και 2 μήνες μετά είμαι στον ίδιο παρονομαστή! Να σας πω την αλήθεια, ξενέρωσα κι όλας!!! Δηλαδή τι νόημα έχει να δώσω 1.238€ για κάτι που θα το πάρω σε φάση που πλέον δεν μου είναι απαραίτητο; Και γιατί κάποιοι ξύπνιοι σε σκρουτζομάγαζα που το έχουν βάζουν 150€ καπέλο; Αυτοί είναι αποθήκες, που σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό αμφιβάλλω για την υποστήριξή τους… Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να το αγοράσει κανείς από αυτούς ακριβότερα;!;

Κάποια στιγμή βγήκε στο αμαζον το φυσικό τιτάνιο και ήμουν στο τσακ να το αγοράσω! Όμως στην πραγματικότητα θέλω μάλλον το λευκό σαν χρώμα - πατεμπιπτόντως δεν το έχω βρει πουθενά για να δω πώς είναι!!!

Έχει κανείς ιδέα γιατί τα άσπρα είναι άφαντα;;; Μόνο κάτι τύποι στο utube τα έχουν κι απορώ πόσα έδωσαν για να το πάρουν… Το έχει δει κανείς σε έκθεση; Γιατί είναι εξαφανισμένο; Το φυσικό τιτάνιο μου φάνηκε πολύ μουντό και αντρικό… Το λευκό πάλι δεν το έχω δει ποτέ! Πώς να δώσω τόσα λεφτά για κάτι που δεν ξέρω πώς είναι…

Αυτά από μένα και χαιρετισμούς στην όμορφη παρέα!

Κι εγώ το λευκό περιμένω και ναι δυστυχώς είναι το πιο δυσεύρετο από όλα. Ούτε πολλοί το έχουν παραγγείλει, ούτε υπάρχει σε στοκ.

Πάντως αν θες να το δεις από κοντά τα iStorm έχουν όλα χρώματα σε έκθεση!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, chrisbass είπε

ΟΤΕ ρε παιδιά, γίγαντας! Μεγάλη υπόθεση τα 3 χρόνια! Εδώ μιλάμε με αποδείξεις!😃

IMG_0618.jpeg

πήγαινε το με βλάβη στον 3ο χρόνο στον ΟΤΕ και έλα να μας γράψεις εδώ τι έγινε 

11 λεπτά πριν, Vyrron είπε

Κι εγώ το λευκό περιμένω και ναι δυστυχώς είναι το πιο δυσεύρετο από όλα. Ούτε πολλοί το έχουν παραγγείλει, ούτε υπάρχει σε στοκ.

Πάντως αν θες να το δεις από κοντά τα iStorm έχουν όλα χρώματα σε έκθεση!

το άσπρο ήταν το πρώτο μετά το μπλε που εμφανίστηκε στο amazon και το NaTi τελευταίο. μη γράφουμε ότι να ναι 

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες παρακολουθώ από την αρχή το φόρουμ.παραγγελια 24|9 από πλαίσιο 15 pro Nati 128. 3-4 μέιλ .την Παρασκευή χτυπάει το τηλ.το σηκώνω με μια χαρά και τα κλασικά "δε γνωρίζουμε κλπ" .βλέπω σήμερα από μέλος να είναι καλά ότι υπάρχει διαθέσιμο στον Γερμανό..μωρέ λες λέω?? Παίρνω στο πλαίσιο να την ακυρώσω ώστε να προχωρήσω με Γερμανό ,και τι μου λένε;;; βλέπουμε ότι την ακυρωσατε εσείς ήδη...(ΑΚΟΜΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΩ) Το τι ακολούθησε αφήστε το..να μη τα πολυλογω..προχωρώ σε παραγγελία από Γερμανό σε 2 ώρες είχε αποσταλεί ήδη από την αποθήκη .

Συμπέρασμα : ποτέ ξανά από ΠΛΑΙΣΙΟ

Επεξ/σία από konstantinosmthess
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Rubble είπε

το άσπρο ήταν το πρώτο μετά το μπλε που εμφανίστηκε στο amazon και το NaTi τελευταίο. μη γράφουμε ότι να ναι 

Κόλλημα με το Amazon. Εγώ μιλάω κυρίως για αυτό που έχω παρατηρήσει στα ελληνικά καταστήματα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vyrron είπε

Κόλλημα με το Amazon. Εγώ μιλάω κυρίως για αυτό που έχω παρατηρήσει στα ελληνικά καταστήματα.

δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα, ακόμη να το καταλάβουμε; είναι ανύπαρκτοι, τι κάθεστε και ασχολείστε; τους παρακαλάτε να τους δώσετε χρήματα και σας γράφουν…τι άλλο πρέπει να κάνουν για να τους γυρίσετε την πλάτη δλδ;

Δημοσ.

Καλησπέρα... iPhone 15 pro 256 GB natural titanium...παραγγελια πριν 1 ωρα απο Germano eshop...πριν 5 λεπτα μου ηρθε email οτι παραδοθηκε στη SPEEDEX...να το πιστεψω?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rubble είπε

https://www.amazon.de/Apple-iPhone-Pro-Max-1TB/dp/B0CHXH5THR/

και άσπρο και ότι χρώμα θέλεις. αν δε σου αρέσει όταν παραλάβεις μπορείς να το επιστρέψεις 

Σ´ ευχαριστώ πολύ!!! Όμως θέλω το απλό pro, γιατί το maximum δεν μπορώ να το χειριστώ με ένα χέρι! Και λευκό είναι ανύπαρκτο…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...