georgezerv76 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Στις 8/11/2023 στις 9:32 ΠΜ, Ssddgr79 είπε Καλημέρα! Παρακολουθώ το θέμα από το προήγουμενο thread, αλλά δεν έχω ξαναγράψει. Προπαραγγελία PM λευκό, 256 GB από Κώτσο 15/09/2023 15:54, και καμία ενημέρωση ακόμα. Έχω πάρει τηλέφωνα, έχω μιλήσει στο chat, και κλασικά πήρα την απάντηση ότι θα ενημερωθώ όταν έχουν νεότερα. Θέλω να ακυρώσω την παραγγελία, αλλά έχω επιλέξει πληρωμή σε δόσεις (τις οποίες τραβάνε ήδη) και δε με παίρνει να μπλοκάρω άλλα τόσα στην πιστωτική, οπότε είπα να πω τον πόνο μου εδώ που θα με νιώσετε.😭 Έχει μείνει κάνας άλλος από 15/09, Κώτσο; Ημουν κι εγω 15/9 προπαραγγελια απο Κωτσο το 15 ΡΜ ΝΑΤΙ και τελικα το ακυρωσα γιατι δεν αντεχα τη κοροιδια τους και να πληρωνω δοσεις χωρις να το εχω! Τελικα πηγα και πηρα το 14 ΡΜ (παλι απο… Κωτσο 😁) Θα ξανασχοληθω με το…20 1
chrisbass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Καλό θα ήταν πριν κάνετε κινήσεις να βλέπετε και καμιά σελίδα πίσω παιδιά. Χθες είχε διαθέσιμα πάλι και πήρε κάποιος απ οεδω τηλέφωνο και του είπαν εκτίμηση για 24 του μήνα. 2 ώρες πριν, laxanoulis είπε Μπλε πήρες ή NaTi? Ότι και να έβαλες παραγγελία, αν όντως παραλάβεις μέχρι 13/11, ενημέρωσε μας. Αν συνεχίσει να δείχνει διαθέσιμο το μπλε(αυτό το χρώμα με ενδιαφέρει), ίσως πάω σε κατάστημα σήμερα το απόγευμα ή αύριο να δω αν όντως είναι διαθέσιμο και θα τσιμπήσω μάλλον. Παιδιά το 15 pro max native 256GB από Γερμανό είναι στην speedex ήδη. Με πήρανε και τηλ για τον έξτρα χρόνο με δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση. Έχω πάθει πλάκα, μπράβο στον ΟΤΕ, έβαλε τα γυαλιά στους επισήμους προμηθευτές…Α καί 48 άτοκες με κάρτα.
teoangel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, chrisbass είπε Παιδιά το 15 pro max native 256GB από Γερμανό είναι στην speedex ήδη. Με πήρανε και τηλ για τον έξτρα χρόνο με δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση. Έχω πάθει πλάκα, μπράβο στον ΟΤΕ, έβαλε τα γυαλιά στους επισήμους προμηθευτές…Α καί 48 άτοκες με κάρτα. Καλησπέρα, και εγω ειχα απο 24/9 παραγγελία iStorm, καμία ενημέρωση απο εκεί. Είδα το post σου για τον Γερμανό, βρήκα το Blue Ti 256 Pro Max Διαθέσιμο και έκανα την παραγγελία μέσω Πιστωτικής 32 άτοκες δόσεις. Έλεγε για παραλαβή 11/11-13/11, και 20/11 να έρθει δεν θα τους κακολογήσω καθόλου. Εσύ έκανες ηλεκτρονικά την παραγγελία απο τον Germano και σε πήρανε την ίδια μέρα τηλέφωνο;
chrisbass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, teoangel είπε Καλησπέρα, και εγω ειχα απο 24/9 παραγγελία iStorm, καμία ενημέρωση απο εκεί. Είδα το post σου για τον Γερμανό, βρήκα το Blue Ti 256 Pro Max Διαθέσιμο και έκανα την παραγγελία μέσω Πιστωτικής 32 άτοκες δόσεις. Έλεγε για παραλαβή 11/11-13/11, και 20/11 να έρθει δεν θα τους κακολογήσω καθόλου. Εσύ έκανες ηλεκτρονικά την παραγγελία απο τον Germano και σε πήρανε την ίδια μέρα τηλέφωνο; Σήμερα 11:39 παραγγελία από το σάιτ και στις 14:00 με πήραν τηλ για την αποστολή και τον έξτρα χρόνο ασφάλισης, 2+1 δηλ. 1
KonstantinosM7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, chrisbass είπε Σήμερα 11:39 παραγγελία από το σάιτ και στις 14:00 με πήραν τηλ για την αποστολή και τον έξτρα χρόνο ασφάλισης, 2+1 δηλ. Σε Γερμανό ή Κοσμοτε κατάστημα? Ρωταω σε σχέση με τον εξτρα χρόνο ασφάλισης
chrisbass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, KonstantinosM7 είπε Σε Γερμανό ή Κοσμοτε κατάστημα? Ρωταω σε σχέση με τον εξτρα χρόνο ασφάλισης @KonstantinosM7 από Γερμανό είναι η έξτρα ασφάλιση και ξεκινάει την επομένη της λήξης της διετούς εγγύησης, Κρέμαααα που λέει και ο Σεφερλής!😀
KonstantinosM7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, chrisbass είπε @KonstantinosM7 από Γερμανό είναι η έξτρα ασφάλιση και ξεκινάει την επομένη της λήξης της διετούς εγγύησης, Κρέμαααα που λέει και ο Σεφερλής!😀 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ειπες ειναι δωρεάν? Πρέπει να κάνεις κάτι για να τη λαβεις?
chrisbass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, KonstantinosM7 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Ειπες ειναι δωρεάν? Πρέπει να κάνεις κάτι για να τη λαβεις? @KonstantinosM7 να διορθώσω ότι λογικά ισχύει και για αγορά από COSMOTE αφού οι όροι συμβολαίου μου ήρθαν με mail από COSMOTE, ίδιος όμιλος είναι, στον ΟΤΕ ανήκουν.
Maxpower71 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Παιδια ο Γερμανος βγαζει παραδοση 11 εως 13/11 με ολη την εξοφληση του ποσου μεσο καρτας και παραγγελιας online για παραλαβη απ το καταστημα. Λετε να ισχυει η παραμυθια και θα δεσμευσουν τα λεφτα αδικα… ;
Stelaras1993 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, panoulhs007 είπε Πρώτος λόγος είναι πως θα το πάρω με τιμολόγιο. Δεύτερος λόγος πως δεν μπορώ να κάθομαι να κοιτάω όλη μέρα πότε θα είναι κάτι διαθέσιμο κτλ, είμαι πολλές ώρες στην δουλειά και όταν σχολάω πάλι δουλεία κάνω (φτιάχνω ένα Game ) ! Και όπως είπα δεν είναι πως βιάζομαι είναι πως δεν μου αρέσει ο τρόπος εξυπηρέτησης. Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες αγορές δεν θα είναι από τα κλασικά καταστήματα. Το Πηρα με τιμολόγιο απο amazon και τελείωσε η υπόθεση. 1
Dimitrouladancer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα! Σας παρακολουθώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς χωρίς να τρελαίνομαι για gadgets, ήθελα διακαώς το νέο iPhone 15 pro - λευκό ή φυσικό τιτάνιο… Ο λόγος; Θα γελάσετε πολύ, όμως πήγα Κούβα και ήθελα τέλεια φωτογραφική μηχανή και νυχτερινή λήψη!!! Κάτι που το xs που έχω δεν διαθέτει… Η ιστορία μου; Πήγα σε όλα τα καταστήματα του Κολωνακίου, κανείς δεν γνώριζε τίποτα! Πήγα και στης Αγίας Παρασκευής, τίποτα! Στο τηλέφωνο που έκανα στο public μου είπαν πάνω από μήνα!!! Εν τέλει το «προπαρηγγειλα» 20/09 (γελάνε κι οι πέτρες με τις προπαραγγελίες!!!) από την istorm! Την τελευταία μέρα πριν φύγω από Ελλάδα, πήγα από istorm Κολωνακίου, ιδέα δεν είχαν τι θα έρθει και πότε! Στο πέρασμά μου από Μαδρίτη ανακάλυψα ότι εκεί υπήρχε, όμως δεν θέλησα να το πάρω από εκεί, γιατί δεν ήξερα τι θα το έκανα σε περίπτωση βλάβης! Και αποφάσισα να το πάρω από Amazon!!! Εν τέλει, πήγα-ήρθα Μαδρίτη-Κούβα-Μαδρίτη, και 2 μήνες μετά είμαι στον ίδιο παρονομαστή! Να σας πω την αλήθεια, ξενέρωσα κι όλας!!! Δηλαδή τι νόημα έχει να δώσω 1.238€ για κάτι που θα το πάρω σε φάση που πλέον δεν μου είναι απαραίτητο; Και γιατί κάποιοι ξύπνιοι σε σκρουτζομάγαζα που το έχουν βάζουν 150€ καπέλο; Αυτοί είναι αποθήκες, που σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό αμφιβάλλω για την υποστήριξή τους… Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να το αγοράσει κανείς από αυτούς ακριβότερα;!; Κάποια στιγμή βγήκε στο αμαζον το φυσικό τιτάνιο και ήμουν στο τσακ να το αγοράσω! Όμως στην πραγματικότητα θέλω μάλλον το λευκό σαν χρώμα - πατεμπιπτόντως δεν το έχω βρει πουθενά για να δω πώς είναι!!! Έχει κανείς ιδέα γιατί τα άσπρα είναι άφαντα;;; Μόνο κάτι τύποι στο utube τα έχουν κι απορώ πόσα έδωσαν για να το πάρουν… Το έχει δει κανείς σε έκθεση; Γιατί είναι εξαφανισμένο; Το φυσικό τιτάνιο μου φάνηκε πολύ μουντό και αντρικό… Το λευκό πάλι δεν το έχω δει ποτέ! Πώς να δώσω τόσα λεφτά για κάτι που δεν ξέρω πώς είναι… Αυτά από μένα και χαιρετισμούς στην όμορφη παρέα! 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Η κατασταση μεχρι τελος του μηνα θα εχει φτιαξει πιστευω καθως πλεον στα apple store βγαζει το PM NaTi & Black διαθεσιμο 7-10 εργασιμες. Μενει να δουμε. Παντως να το παραδεχτω πως μου εφυγε ολο το hype που επιτελους θα αλλαζα ναυαρχιδα , μιας και ξεμεινα με το P30 pro για 4.5 χρονια. Βεβαια επιτελους θα δω 5G και τεχνολογια σχεδον 5 ετων αργοτερα. Πιο πολυ καιγομουν για το κινητο για την "καυλα" και λιγο γιατι το χαβαη αρχισε να κανει κατι τρελα και θελει hard format. 1
alkis__7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, Dimitrouladancer είπε Καλησπέρα! Σας παρακολουθώ από τον Σεπτέμβριο, καθώς χωρίς να τρελαίνομαι για gadgets, ήθελα διακαώς το νέο iPhone 15 pro - λευκό ή φυσικό τιτάνιο… Ο λόγος; Θα γελάσετε πολύ, όμως πήγα Κούβα και ήθελα τέλεια φωτογραφική μηχανή και νυχτερινή λήψη!!! Κάτι που το xs που έχω δεν διαθέτει… Η ιστορία μου; Πήγα σε όλα τα καταστήματα του Κολωνακίου, κανείς δεν γνώριζε τίποτα! Πήγα και στης Αγίας Παρασκευής, τίποτα! Στο τηλέφωνο που έκανα στο public μου είπαν πάνω από μήνα!!! Εν τέλει το «προπαρηγγειλα» 20/09 (γελάνε κι οι πέτρες με τις προπαραγγελίες!!!) από την istorm! Την τελευταία μέρα πριν φύγω από Ελλάδα, πήγα από istorm Κολωνακίου, ιδέα δεν είχαν τι θα έρθει και πότε! Στο πέρασμά μου από Μαδρίτη ανακάλυψα ότι εκεί υπήρχε, όμως δεν θέλησα να το πάρω από εκεί, γιατί δεν ήξερα τι θα το έκανα σε περίπτωση βλάβης! Και αποφάσισα να το πάρω από Amazon!!! Εν τέλει, πήγα-ήρθα Μαδρίτη-Κούβα-Μαδρίτη, και 2 μήνες μετά είμαι στον ίδιο παρονομαστή! Να σας πω την αλήθεια, ξενέρωσα κι όλας!!! Δηλαδή τι νόημα έχει να δώσω 1.238€ για κάτι που θα το πάρω σε φάση που πλέον δεν μου είναι απαραίτητο; Και γιατί κάποιοι ξύπνιοι σε σκρουτζομάγαζα που το έχουν βάζουν 150€ καπέλο; Αυτοί είναι αποθήκες, που σε περίπτωση που πάθει κάτι το κινητό αμφιβάλλω για την υποστήριξή τους… Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να το αγοράσει κανείς από αυτούς ακριβότερα;!; Κάποια στιγμή βγήκε στο αμαζον το φυσικό τιτάνιο και ήμουν στο τσακ να το αγοράσω! Όμως στην πραγματικότητα θέλω μάλλον το λευκό σαν χρώμα - πατεμπιπτόντως δεν το έχω βρει πουθενά για να δω πώς είναι!!! Έχει κανείς ιδέα γιατί τα άσπρα είναι άφαντα;;; Μόνο κάτι τύποι στο utube τα έχουν κι απορώ πόσα έδωσαν για να το πάρουν… Το έχει δει κανείς σε έκθεση; Γιατί είναι εξαφανισμένο; Το φυσικό τιτάνιο μου φάνηκε πολύ μουντό και αντρικό… Το λευκό πάλι δεν το έχω δει ποτέ! Πώς να δώσω τόσα λεφτά για κάτι που δεν ξέρω πώς είναι… Αυτά από μένα και χαιρετισμούς στην όμορφη παρέα! Καλησπέρα. Το λευκό αν θες να το δεις υπάρχει εκθεσιακό στα Public του Γέρακα. Δεν ξέρω αν είναι κοντά σου αλλά μόνο εκεί το έχω δει κι εγώ και είναι πολύ όμορφο. 1
Marios092 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Έχω έτοιμη προπαραγγελία iPhone 15 pro max 256 natural στο κατάστημα iStorm στην Γλυφάδα. Είχα γράψει και νωρίτερα πως θα το έδινα καθώς έχω παραλάβει από άλλη αλυσίδα. Εάν ενδιαφέρετε κάποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου. 2 1
VaggD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, chrisbass said: @KonstantinosM7 να διορθώσω ότι λογικά ισχύει και για αγορά από COSMOTE αφού οι όροι συμβολαίου μου ήρθαν με mail από COSMOTE, ίδιος όμιλος είναι, στον ΟΤΕ ανήκουν. Στο site δεν βρήκα να αναφέρει κάτι για έναν επιπλέον χρόνο εγγύηση - ασφάλεια. Ούτε θυμάμαι να το έχει αναφέρει κάποιος άλλος στο topic. Έκανες αγορά με τιμολόγιο ή απλή απόδειξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα