Pwpwpw Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Καλημέρα αγαπητοί!! Έχει παραλάβει κανένας από Public τις τελευταίες μέρες? Εγώ περιμένω iPhone 15 Pro Max Natural Titanium με προπαραγγελία από τις 15/9 - 15:00. Κανένα σημάδι ζωής γενικά. Νομίζω ποτέ μου δεν είχα χειρότερη εμπειρία προπαραγγελίας ποτέ στην ζωή μου. Μίνι ιστορία : Πρώτη μου αγορά από Amazon.de ήταν μία οθόνη LG 27 180hz. Η οθόνη ήρθε χαλασμένη. Η αντιμετώπιση από το Amazon ήταν υποδειγματικά άψογη και παρότι παρέλαβα χαλασμένο προϊόν η εξυπηρέτηση με άφησε τόσο ικανοποιημένο που κατάλαβα τι εταιρία είναι χάρη στο χαλασμένο προϊόν και στον τρόπο που το διαχειρίστηκαν. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι ο πελάτης θέλει σωστή επικοινωνία και εξυπηρέτηση. Προσωπικά δεν με νοιάζει το πόσο χρόνο θα κάνει για να έρθει, με νοιάζει η έλλειψη επικοινωνίας και η αδιαφορία. Ας πουν ότι θα έρθει τον Ιανουάριο, αν και άφησαν όλο τον κόσμο να πιστεύει πως αν προ παραγγείλει θα παραλάβει στις 22/9. Λες οτι εμεινες ικανοποιημενος απο αμαζον σε παλαιοτερη παραγγελια.Πριν λιγες μερες ειχε βγαλει ξανα διαθεσιμοτητα σε Natural titanium το amazon (ειχε αναφερθει και εδω) γιατι δεν ακυρωσες την προπαραγγελια να παραγγειλεις απο amazon να τελειωνεις? Θα ειχες παραλαβει εδω και μερες πλεον. Εντελως φιλικα, με το να καθεσαι να γραφεις συνεχως για την κακκιστη εμπειρια που εχεις με την προπαραγγελια σου στις 15/9 και ωρα 15.00 αλλα ταυτοχρονα να μην κανεις αλλες ενεργειες(πχ παραγγελια απο αλλου, ακυρωση προπαραγγελιας κτλ) δεν θα αλλαξει κατι ουτε θα εχεις το κινητο νωριτερα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw 2
panoulhs007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, Pwpwpw said: Λες οτι εμεινες ικανοποιημενος απο αμαζον σε παλαιοτερη παραγγελια.Πριν λιγες μερες ειχε βγαλει ξανα διαθεσιμοτητα σε Natural titanium το amazon (ειχε αναφερθει και εδω) γιατι δεν ακυρωσες την προπαραγγελια να παραγγειλεις απο amazon να τελειωνεις? Θα ειχες παραλαβει εδω και μερες πλεον. Εντελως φιλικα, με το να καθεσαι να γραφεις συνεχως για την κακκιστη εμπειρια που εχεις με την προπαραγγελια σου στις 15/9 και ωρα 15.00 αλλα ταυτοχρονα να μην κανεις αλλες ενεργειες(πχ παραγγελια απο αλλου, ακυρωση προπαραγγελιας κτλ) δεν θα αλλαξει κατι ουτε θα εχεις το κινητο νωριτερα. Πρώτος λόγος είναι πως θα το πάρω με τιμολόγιο. Δεύτερος λόγος πως δεν μπορώ να κάθομαι να κοιτάω όλη μέρα πότε θα είναι κάτι διαθέσιμο κτλ, είμαι πολλές ώρες στην δουλειά και όταν σχολάω πάλι δουλεία κάνω (φτιάχνω ένα Game ) ! Και όπως είπα δεν είναι πως βιάζομαι είναι πως δεν μου αρέσει ο τρόπος εξυπηρέτησης. Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες αγορές δεν θα είναι από τα κλασικά καταστήματα.
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Πρώτος λόγος είναι πως θα το πάρω με τιμολόγιο. Δεύτερος λόγος πως δεν μπορώ να κάθομαι να κοιτάω όλη μέρα πότε θα είναι κάτι διαθέσιμο κτλ, είμαι πολλές ώρες στην δουλειά και όταν σχολάω πάλι δουλεία κάνω (φτιάχνω ένα Game ) ! Και όπως είπα δεν είναι πως βιάζομαι είναι πως δεν μου αρέσει ο τρόπος εξυπηρέτησης. Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες αγορές δεν θα είναι από τα κλασικά καταστήματα. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενες απαντήσεις, μπορείς και από Amazon να πάρεις με τιμολόγιο αν κάνεις επαγγελματικό λογαριασμό. Γενικά όμως, εσύ επιλέγεις το πόσο άμεσα το θέλεις και το χρειάζεσαι το κινητό που έχεις παραγγείλει. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από laxanoulis
Pwpwpw Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Πρώτος λόγος είναι πως θα το πάρω με τιμολόγιο. Δεύτερος λόγος πως δεν μπορώ να κάθομαι να κοιτάω όλη μέρα πότε θα είναι κάτι διαθέσιμο κτλ, είμαι πολλές ώρες στην δουλειά και όταν σχολάω πάλι δουλεία κάνω (φτιάχνω ένα Game ) ! Και όπως είπα δεν είναι πως βιάζομαι είναι πως δεν μου αρέσει ο τρόπος εξυπηρέτησης. Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες αγορές δεν θα είναι από τα κλασικά καταστήματα. Ειχε γραφτει εδω στο Thread οτι γινετε αγορα με τιμλογιο απο αμαζον. Δεν χρειαζεται να καθεσαι ολη μερα στο αμαζον για να πετυχεις διαθεσιμοτητα, και εγω που τελικα ψωνισα απο εκει γιατι απο Ελλαδα δεν εβλεπα προκοπη, δεν καθομουν ολη μερα πανω απο το Pc στο amazon, 3-4 επισκεψεις του ενος λεπτου σε τυχαιες στιγμες μεσα στην ημερα φτανουν. Ασε που οταν βγαζει διαθεσιμοτητα εκτος του oτi πεφτει και "συρμα" εδω στο νημα, τις τελευταιες φορες η διαθεσιμοτητα κρατησε ωρες/μερες μεχρι να εξανλτηθει. Δεν βγαζει 1 κομματι και τελος. Επισης προσωπικα εαν δεν το βαιζομουν καθολου οπως λες και δεν ειχα μεινει καθολου ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση/ενημερωση θα ειχα ακυρωσει χθες και δεν θα συνεχιζα να τους "παρακαλαω" να δωσω τα χρηματα μου καπου που δεν ειμαι ικανοποιημενος, υπαρχουν και αλλου "πορτοκαλιες"! Τεσπα προφανως δικα σου τα χρηματα δικια σου η αποφαση, δεν μας πεφτει λογος, απλως κουβεντα να γινετε! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw
panoulhs007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 16 minutes ago, Pwpwpw said: Ειχε γραφτει εδω στο Thread οτι γινετε αγορα με τιμλογιο απο αμαζον. Δεν χρειαζεται να καθεσαι ολη μερα στο αμαζον για να πετυχεις διαθεσιμοτητα, και εγω που τελικα ψωνισα απο εκει γιατι απο Ελλαδα δεν εβλεπα προκοπη, δεν καθομουν ολη μερα πανω απο το Pc στο amazon, 3-4 επισκεψεις του ενος λεπτου σε τυχαιες στιγμες μεσα στην ημερα φτανουν. Ασε που οταν βγαζει διαθεσιμοτητα εκτος του oτi πεφτει και "συρμα" εδω στο νημα, τις τελευταιες φορες η διαθεσιμοτητα κρατησε ωρες/μερες μεχρι να εξανλτηθει. Δεν βγαζει 1 κομματι και τελος. Επισης προσωπικα εαν δεν το βαιζομουν καθολου οπως λες και δεν ειχα μεινει καθολου ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση/ενημερωση θα ειχα ακυρωσει χθες και δεν θα συνεχιζα να τους "παρακαλαω" να δωσω τα χρηματα μου καπου που δεν ειμαι ικανοποιημενος, υπαρχουν και αλλου "πορτοκαλιες"! Τεσπα προφανως δικα σου τα χρηματα δικια σου η αποφαση, δεν μας πεφτει λογος, απλως κουβεντα να γινετε! Βασικά για ακύρωση θα πάω. Μπορεί και σήμερα.
perlepes Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, παραγγελία 2/11/23 από ιστοσελίδα γερμανος που έγραφε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ, κινητό 15 Pm natural 256gb, μέχρι δευτέρα μου έλεγαν κάνουν αναζήτηση σε καταστήματα να βρούνε. Εγώ παρήγγειλα Δευτέρα πρωί από amazon.de το ίδιο κινητό, το έκαναν dispatch από χθες το πρωί και χθες το απόγευμα με πήρανε από το Γερμανό και έστειλαν και μήνυμα ότι παρέλαβε η courier. Σήμερα ήρθε μήνυμα ότι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα για παραλαβή. Τους ακύρωσα και πάει πίσω να κόψουν πιστωτικό στο γερμανό.
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου, στον Γερμανό τώρα μπλε σε διαθεσιμότητα και NaTi σε χαμηλή διαθεσιμότητα. Edit: NaTi μη διαθέσιμο πλέον. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από laxanoulis
mamilia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα Αυτή τη στιγμή στον Γερμανό δείχνει διαθεσιμότητα σε μπλε και χαμηλή διαθεσιμότητα σε natural. Παρήγγειλα natural. Για να δούμε...🤔
chrisbass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Χωρίς να θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου, στον Γερμανό τώρα μπλε σε διαθεσιμότητα και NaTi σε χαμηλή διαθεσιμότητα. Edit: NaTi μη διαθέσιμο πλέον. Ευχαριστώ, το πρόλαβα. Ελπίζω να ισχύει. Λέει μέχρι 13/11 παράδοση. Είχα παραγγείλει από iStorm το λευκό στις 29/9 και το ακύρωσα.
Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καλό θα ήταν πριν κάνετε κινήσεις να βλέπετε και καμιά σελίδα πίσω παιδιά. Χθες είχε διαθέσιμα πάλι και πήρε κάποιος απ οεδω τηλέφωνο και του είπαν εκτίμηση για 24 του μήνα.
chrisbass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Καλό θα ήταν πριν κάνετε κινήσεις να βλέπετε και καμιά σελίδα πίσω παιδιά. Χθες είχε διαθέσιμα πάλι και πήρε κάποιος απ οεδω τηλέφωνο και του είπαν εκτίμηση για 24 του μήνα. Ούτως ή άλλως από iStorm δεν υπήρχε ελπίδα, τουλάχιστον να ενισχύσουμε τον ΟΤΕ!🤣 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από chrisbass
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, chrisbass είπε Ευχαριστώ, το πρόλαβα. Ελπίζω να ισχύει. Λέει μέχρι 13/11 παράδοση. Είχα παραγγείλει από iStorm το λευκό στις 29/9 και το ακύρωσα. Μπλε πήρες ή NaTi? Ότι και να έβαλες παραγγελία, αν όντως παραλάβεις μέχρι 13/11, ενημέρωσε μας. Αν συνεχίσει να δείχνει διαθέσιμο το μπλε(αυτό το χρώμα με ενδιαφέρει), ίσως πάω σε κατάστημα σήμερα το απόγευμα ή αύριο να δω αν όντως είναι διαθέσιμο και θα τσιμπήσω μάλλον.
chrisbass Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, laxanoulis είπε Μπλε πήρες ή NaTi? Ότι και να έβαλες παραγγελία, αν όντως παραλάβεις μέχρι 13/11, ενημέρωσε μας. Αν συνεχίσει να δείχνει διαθέσιμο το μπλε(αυτό το χρώμα με ενδιαφέρει), ίσως πάω σε κατάστημα σήμερα το απόγευμα ή αύριο να δω αν όντως είναι διαθέσιμο και θα τσιμπήσω μάλλον. Native αν και προτιμούσα το λευκό. Αυτά έρχονται από την αποθήκη, στα καταστήματα μάλλον δεν θα βρεις.
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chrisbass είπε Native αν και προτιμούσα το λευκό. Αυτά έρχονται από την αποθήκη, στα καταστήματα μάλλον δεν θα βρεις. Θέλω αγορά με τιμολόγιο και άτοκες δόσεις. Άρα θα κάνω παραγγελία μέσω καταστήματος να μου το φέρουν, γιατί από το site δεν μπορείς να αγοράσεις με τιμολόγιο απ'ότι διάβασα σε προηγούμενες αναρτήσεις στο thread. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από laxanoulis
DiCE_Gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Ηρθε το κινητακι σε 4 μέρες από amazon.de😁 Καλή υπομονή σε ολους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα