Lewnidas1995 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, laxanoulis said: Ρώτησες μόνος για το NaTi ή και για το μπλε που το δείχνει χαμηλή διαθεσιμότητα? To μπλε είναι από προχθές πάντως.
laxanoulis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε To μπλε είναι από προχθές πάντως. Edit: Πλέον όλα μη διαθέσιμα στον Γερμανό. Μέχρι και το μπλε! 😄 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από laxanoulis 1
chrisbass Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε Εως 11/11 στον χωρο σας και με online αποφορολογηση. ΚΑΙ 2 η 3 χρονοα εγγυηση ο γερμανος αν δε κάνω λαθος. Για παραγγειλτε το και πειτε μας αν τελικα ισχυει η ειναι απο λάθος.0 Όταν φτάνει στο καλάθι σου λέει ότι έχεις εξαντλημένο προϊόν! Ότι ναναι!
Just_travel_everywhere Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Τόσα μαγαζιά βλέπω συνέχεια ειδικά στο τικ τοκ να διαφημίζουν ελληνικά !! Ακόμα μιλάμε για διαθεσιμότητα ; Εγώ άλλαξα είδη 3!!
alkis__7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Καλά αυτό στο τικ τοκ γίνεται απ' την πρώτη βδομάδα. Και στις αλυσίδες δεν έχουν ακόμα ούτε για εκθεσιακά 🤦🏻♀️ 1
Stelaras1993 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Τόσα μαγαζιά βλέπω συνέχεια ειδικά στο τικ τοκ να διαφημίζουν ελληνικά !! Ακόμα μιλάμε για διαθεσιμότητα ; Εγώ άλλαξα είδη 3!! Ειναι αστειο οντως σχεδον 2 μηνες απο την κυκλοφορια να μην δινουν ουτε ημερομηνιες παραλαβης .
Maxpower71 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Παιδια παραλαβες ερχονται απλα ξερετε τι γινεται. Θα παρουν απο 5-10 οι influencers, θα παρουν 5-10 τα βυσματα που δουλευουν μεσα και παει λεγοντας… Γιατι κανουμε 2 μηνες να παραλαβουμε, νομιζω ειναι ξεκαθαρος ο λογος!
InsoRay Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Παραγγελία 25/10 15 PM 256 Black από Γερμανό μόλις το είχε βγάλει διαθέσιμο, με πλήρη εξόφληση στο site, μόλις μου ήρθε email ότι παραδόθηκε στη courier. Καλές παραλαβές σε όλους!!
Just_travel_everywhere Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Παιδια παραλαβες ερχονται απλα ξερετε τι γινεται. Θα παρουν απο 5-10 οι influencers, θα παρουν 5-10 τα βυσματα που δουλευουν μεσα και παει λεγοντας… Γιατι κανουμε 2 μηνες να παραλαβουμε, νομιζω ειναι ξεκαθαρος ο λογος! Δεν είμαι ούτε influencer ούτε τίποτα !! 3 άλλαξα !! Και Max κ pro !!
JohnArap Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Ακύρωση παραγγελίας με δόσεις / δάνειο τράπεζας σε istorm παίζει; ή υπομονή να παραλάβω του χρόνου;😂
Maxpower71 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Δεν είμαι ούτε influencer ούτε τίποτα !! 3 άλλαξα !! Και Max κ pro !! Kαι απο που τα πηρες αφου αλλαξες 3 ;;
Just_travel_everywhere Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Maxpower71 είπε Kαι απο που τα πηρες αφου αλλαξες 3 ;; Τ πρώτο τ πήρα από μαγαζί ανοιγμένο αλλά χώρος ν έχει ενεργοποιηθεί . Τ δεύτερο από μαγαζί κ τ τρίτο από χέρι σφραγισμένο . Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από Just_travel_everywhere
Stelaras1993 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Τ πρώτο τ πήρα από μαγαζί ανοιγμένο αλλά χώρος ν έχει ενεργοποιηθεί . Τ δεύτερο από μαγαζί κ τ τρίτο από χέρι σφραγισμένο . Το έχουμε πει πολλες φορες … κινητα υπάρχουν πολλα απλα Με ενα μικρο καπελάκι. Εδώ μέσα κοιτάει η πλειοψηφία να το πάρει με τιμολόγιο γιαυτο και αυτη η γκρινια το οτι δεν υπάρχουν κινητα. 10 ώρες πριν, JohnArap είπε Ακύρωση παραγγελίας με δόσεις / δάνειο τράπεζας σε istorm παίζει; ή υπομονή να παραλάβω του χρόνου;😂 Μεχρι τον νεο χρόνο θα εχει παραλάβει . Σκέψου και τα θετικά θα το έχεις ξεχρεώσει μεχρι τοτε 🤣
panoulhs007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα αγαπητοί!! Έχει παραλάβει κανένας από Public τις τελευταίες μέρες? Εγώ περιμένω iPhone 15 Pro Max Natural Titanium με προπαραγγελία από τις 15/9 - 15:00. Κανένα σημάδι ζωής γενικά. Νομίζω ποτέ μου δεν είχα χειρότερη εμπειρία προπαραγγελίας ποτέ στην ζωή μου. Μίνι ιστορία : Πρώτη μου αγορά από Amazon.de ήταν μία οθόνη LG 27 180hz. Η οθόνη ήρθε χαλασμένη. Η αντιμετώπιση από το Amazon ήταν υποδειγματικά άψογη και παρότι παρέλαβα χαλασμένο προϊόν η εξυπηρέτηση με άφησε τόσο ικανοποιημένο που κατάλαβα τι εταιρία είναι χάρη στο χαλασμένο προϊόν και στον τρόπο που το διαχειρίστηκαν. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι ο πελάτης θέλει σωστή επικοινωνία και εξυπηρέτηση. Προσωπικά δεν με νοιάζει το πόσο χρόνο θα κάνει για να έρθει, με νοιάζει η έλλειψη επικοινωνίας και η αδιαφορία. Ας πουν ότι θα έρθει τον Ιανουάριο, αν και άφησαν όλο τον κόσμο να πιστεύει πως αν προ παραγγείλει θα παραλάβει στις 22/9. 1
alkis__7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Καμία επικοινωνία από Public και εδώ. Pro 128 NaTi, προπαραγγελια στις 17/09.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα