Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, laxanoulis said:

Ρώτησες μόνος για το NaTi ή και για το μπλε που το δείχνει χαμηλή διαθεσιμότητα?

To μπλε είναι από προχθές πάντως. 

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

To μπλε είναι από προχθές πάντως. 

Edit: Πλέον όλα μη διαθέσιμα στον Γερμανό. Μέχρι και το μπλε! 😄

Επεξ/σία από laxanoulis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε

Εως 11/11 στον χωρο σας και με online αποφορολογηση. ΚΑΙ 2 η 3 χρονοα εγγυηση ο γερμανος αν δε κάνω λαθος. Για παραγγειλτε το και πειτε μας αν τελικα ισχυει η ειναι απο λάθος.0

Όταν φτάνει στο καλάθι σου λέει ότι έχεις εξαντλημένο προϊόν! Ότι ναναι!

Δημοσ.

Καλά αυτό στο τικ τοκ γίνεται απ' την πρώτη βδομάδα. Και στις αλυσίδες δεν έχουν ακόμα ούτε για εκθεσιακά 🤦🏻‍♀️

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Τόσα μαγαζιά βλέπω συνέχεια ειδικά στο τικ τοκ να διαφημίζουν ελληνικά !! Ακόμα μιλάμε για διαθεσιμότητα ; Εγώ άλλαξα είδη 3!! 

Ειναι αστειο οντως σχεδον 2 μηνες απο την κυκλοφορια να μην δινουν ουτε ημερομηνιες παραλαβης .

Δημοσ.

Παιδια παραλαβες ερχονται απλα ξερετε τι γινεται. Θα παρουν απο 5-10 οι influencers, θα παρουν 5-10 τα βυσματα που δουλευουν μεσα και παει λεγοντας… Γιατι κανουμε 2 μηνες να παραλαβουμε, νομιζω ειναι ξεκαθαρος ο λογος! 

Δημοσ.

Παραγγελία 25/10 15 PM 256 Black από Γερμανό μόλις το είχε βγάλει διαθέσιμο, με πλήρη εξόφληση στο site, μόλις μου ήρθε email ότι παραδόθηκε στη courier. Καλές παραλαβές σε όλους!!

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε

Παιδια παραλαβες ερχονται απλα ξερετε τι γινεται. Θα παρουν απο 5-10 οι influencers, θα παρουν 5-10 τα βυσματα που δουλευουν μεσα και παει λεγοντας… Γιατι κανουμε 2 μηνες να παραλαβουμε, νομιζω ειναι ξεκαθαρος ο λογος! 

Δεν είμαι ούτε influencer ούτε τίποτα !! 3 άλλαξα !! Και Max κ pro !!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δεν είμαι ούτε influencer ούτε τίποτα !! 3 άλλαξα !! Και Max κ pro !!

Kαι απο που τα πηρες αφου αλλαξες 3 ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Maxpower71 είπε

Kαι απο που τα πηρες αφου αλλαξες 3 ;;

Τ πρώτο τ πήρα από μαγαζί ανοιγμένο αλλά χώρος ν έχει ενεργοποιηθεί . Τ δεύτερο από μαγαζί κ τ τρίτο από χέρι σφραγισμένο . 

IMG_2786.jpeg

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Τ πρώτο τ πήρα από μαγαζί ανοιγμένο αλλά χώρος ν έχει ενεργοποιηθεί . Τ δεύτερο από μαγαζί κ τ τρίτο από χέρι σφραγισμένο . 

IMG_2786.jpeg

Το έχουμε πει πολλες φορες … κινητα υπάρχουν πολλα απλα Με ενα μικρο καπελάκι. Εδώ μέσα κοιτάει η πλειοψηφία να το πάρει με τιμολόγιο γιαυτο και αυτη η γκρινια το οτι δεν υπάρχουν κινητα.

10 ώρες πριν, JohnArap είπε

Ακύρωση παραγγελίας με δόσεις / δάνειο τράπεζας σε istorm παίζει; ή υπομονή να παραλάβω του χρόνου;😂

Μεχρι τον νεο χρόνο θα εχει παραλάβει . Σκέψου και τα θετικά θα το έχεις ξεχρεώσει μεχρι τοτε 🤣

Δημοσ.

Καλημέρα αγαπητοί!! Έχει παραλάβει κανένας από Public τις τελευταίες μέρες? Εγώ περιμένω iPhone 15 Pro Max Natural Titanium με προπαραγγελία από τις 15/9 - 15:00. Κανένα σημάδι ζωής γενικά. Νομίζω ποτέ μου δεν είχα χειρότερη εμπειρία προπαραγγελίας ποτέ στην ζωή μου.

Μίνι ιστορία : Πρώτη μου αγορά από Amazon.de ήταν μία οθόνη LG 27 180hz. Η οθόνη ήρθε χαλασμένη. Η αντιμετώπιση από το Amazon ήταν υποδειγματικά άψογη και παρότι παρέλαβα χαλασμένο προϊόν η εξυπηρέτηση με άφησε τόσο ικανοποιημένο που κατάλαβα τι εταιρία είναι χάρη στο χαλασμένο προϊόν και στον τρόπο που το διαχειρίστηκαν. 

Άρα το συμπέρασμα είναι ότι ο πελάτης θέλει σωστή επικοινωνία και εξυπηρέτηση. Προσωπικά δεν με νοιάζει το πόσο χρόνο θα κάνει για να έρθει, με νοιάζει η έλλειψη επικοινωνίας και η αδιαφορία. Ας πουν ότι θα έρθει τον Ιανουάριο, αν και άφησαν όλο τον κόσμο να πιστεύει πως αν προ παραγγείλει θα παραλάβει στις 22/9. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...