Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 minutes ago, Stelaras1993 said:

Απο το κατάστημα νέας ερυθραιας .

Ναι φίλος. Άλλη σειρά έχει το κάθε κατάστημα και άλλη τηλεφωνικά. Ήταν από τους τυχερούς και πήγε συσκευή στο κατάστημα. Εμάς στην Δράμα ούτε εκθεσιακό έχει Promax 

Δημοσ.

Παραγγελία από public 15/10 , 15 pro 128 nati παρέλαβα χθες. Συνολικά 3 εβδομάδες. Μου ήρθε από το πουθενά γιατί περίμενα πολύ παραπάνω. Καλές  παραλαβές!! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σόρυ, PM λευκό, 256GB παρήγγειλα. Ξέχασα να το γράψω. Το πρόσθεσα τώρα.

Επεξ/σία από Ssddgr79
Δημοσ.
6 minutes ago, Guccis said:

Παραγγελία από public 15/10 , 15 pro 128 nati παρέλαβα χθες. Συνολικά 3 εβδομάδες. Μου ήρθε από το πουθενά γιατί περίμενα πολύ παραπάνω. Καλές  παραλαβές!! 

Τα σκέτα προ είναι κάπως καλύτερα! 

Δημοσ.

Παραγγελία 18/9, από you.gr , 256 PM Nati , σήμερα έγινε η παραλαβή. 

Επικοινωνία με το κατάστημα : 26 email. 

ευχαριστώ το forum γιατί χάρη σε εσάς άνοιξα amazon.de business για κάθε μελλοντική παραγγελία. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Guccis είπε

Προπληρωμένο;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Διαθέσιμο natural στον Γερμανό. 

Εως 11/11 στον χωρο σας και με online αποφορολογηση. ΚΑΙ 2 η 3 χρονοα εγγυηση ο γερμανος αν δε κάνω λαθος. Για παραγγειλτε το και πειτε μας αν τελικα ισχυει η ειναι απο λάθος.0

Δημοσ.
10 minutes ago, Stelaras1993 said:

Εως 11/11 στον χωρο σας και με online αποφορολογηση. ΚΑΙ 2 η 3 χρονοα εγγυηση ο γερμανος αν δε κάνω λαθος. Για παραγγειλτε το και πειτε μας αν τελικα ισχυει η ειναι απο λάθος.0

Online αποφορολογηση πως είδες ; εγώ βάζω στοιχεία και δεν δέχεται 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Αποφορολόγηση από online παραγγελια δε γίνεται στο site του Γερμανού.Τηλεφωνο που πήρα σε κατάστημα μου είπε ότι το πιο σύντομο που βλέπουν είναι 24/11..οποτε μάλλον για κάποιο λάθος πρόκειται.

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

Online αποφορολογηση πως είδες ; εγώ βάζω στοιχεία και δεν δέχεται 

Πιθανων να κάνω λάθος , το ειπα γιατι στελεχος cosmote- γερμανός μου ειπε κάνε  online  αγορα και γινεται η αποφορολογηση , μου το ειπε και με σιγουριά και λεω δεν θα κανει λαθος. 

Δημοσ.
2 minutes ago, Stelaras1993 said:

Πιθανων να κάνω λάθος , το ειπα γιατι στελεχος cosmote- γερμανός μου ειπε κάνε  online  αγορα και γινεται η αποφορολογηση , μου το ειπε και με σιγουριά και λεω δεν θα κανει λαθος. 

Όχι μόνο δεν γίνεται, απαιτεί και προπληρωμή για παράδοση σε κατάστημα 

• Sad 1
Δημοσ.

Έχω κάνει όλον αυτόν τον καιρό που περιμένω την παραγγελια μου από 15/9,4 τηλέφωνα στο πλαίσιο και από 1 σε όλες τις άλλες αλυσίδες για να ρωτήσω αν υπάρχει διαθεσιμότητα…Σε κάθε κλήση άκουσα και διαφορετικά πράγματα..Κοινώς στην μπανανία που ζούμε ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του γι αυτό και δεν δουλεύει τίποτα σωστά!!!!Του χρόνου Amazon.de να ναι καλά τα παιδιά του thread και αξιώθηκα να κάνω business account!!!!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SpirosA4 είπε

Αποφορολόγηση από online παραγγελια δε γίνεται στο site του Γερμανού.Τηλεφωνο που πήρα σε κατάστημα μου είπε ότι το πιο σύντομο που βλέπουν είναι 24/11..οποτε μάλλον για κάποιο λάθος πρόκειται.

Ρώτησες μόνος για το NaTi ή και για το μπλε που το δείχνει χαμηλή διαθεσιμότητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...