sadeadu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Εγώ έχω μόνο ένα τιτάνιο στις 14.20 Λες να γίνει το έργο; Αν το εχεις εξοφλήσει σίγουρα
stefanosnik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μόλις με πήραν από πλαίσιο Θεσσαλονίκη ! Ηρθεεεε !!!!!
JackN1fe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, Naroixy είπε Ποιά είναι η διαφορά στην παραγγελία από amazon.de με απλό account και με business account? Επίσης αποφορολογιση γίνεται κανονικά και στις 2 περιπτώσεις? Στο απλό σου κόβει απόδειξη λιανικής και είναι η τιμή με τους φόρους, εαν έχεις business σου κόβει τιμολόγιο και δεν πληρώνεις το ΦΠΑ. Όποτε αποφορολογιση μόνο με το business. 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Ετοιμοπαραδοτο αυτήν την στιγμή μπλε 256 στην Άρτα. 17 minutes ago, sadeadu said: Αν το εχεις εξοφλήσει σίγουρα Προκαταβολή έδωσα. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο γιατί φίλος στις 13 που έκανε παρέλαβε. Έχω έναν ακόμη που έκανε 15 και τζίφος. Πάντα για τιτάνιο. Μέρα από τηλέφωνο μου είπαν ότι είμαι στην επόμενη παραλαβή η οποία είναι τέλη Νοεμβρίου. Κλαφτα Χαράλαμπε Μέρα από τηλέφωνο μου είπαν ότι είμαι στην επόμενη παραλαβή η οποία είναι τέλη Νοεμβρίου. Κλαφτα Χαράλαμπε
Yosoyphilipp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 20/9 pm nati 256 istorm κανενα νεο ακομα, πηρα τηλεφωνο σημερα στα public σχετικα με μια αλλη παραγγελια και στο τελος τους ρωτησα για τα 15 PM, μου ειπαν πως παραλαμβανουν ακομα πολυ λιγα τεμαχια.
AIRTSIOY Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, stefanosnik είπε Μόλις με πήραν από πλαίσιο Θεσσαλονίκη ! Ηρθεεεε !!!!! Πότε έκανες την παραγγελία και τι ακριβώς παρήγγειλες;
Maxpower71 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, sadeadu είπε Μόλις παραλάβαμε!! Σαν ψέμα μου φαίνεται Παιδια γραψτε μαγαζι ημερομηνια συσκευη κτλ να εχουμε μια ιδεα…
Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, Maxpower71 said: Παιδια γραψτε μαγαζι ημερομηνια συσκευη κτλ να εχουμε μια ιδεα… 4 post πάνω γράφει
sadeadu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Maxpower71 είπε Παιδια γραψτε μαγαζι ημερομηνια συσκευη κτλ να εχουμε μια ιδεα… Το εχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα Κωτσόβολος τηλεφ παραγγελία 14/09 13:38 1 15promax white 256 1 15promax titanium 256 Προκαταβολή 200 ευρώ (100 για εκαστο) 26/10 με ενημερωσαν οτι ηρθε το white και να προχωρησω σε εξοφληση του συνολου και οτι για το titanium δεν μπορουσαν να μου πουν ποτε θα ειναι διαθεσιμο Εξοφλησα μεσω RF Και σημερα παρελαβα ΚΑΙ τα 2. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από sadeadu 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, sadeadu said: Το εχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα Κωτσόβολος τηλεφ παραγγελία 14/09 13:38 1 15promax white 256 1 15promax titanium 256 Προκαταβολή 200 ευρώ (100 για εκαστο) 26/10 με ενημερωσαν οτι ηρθε το white και να προχωρησω σε εξοφληση του συνολου και οτι για το titanium δεν μπορουσαν να μου πουν ποτε θα ειναι διαθεσιμο Εξοφλησα μεσω RF Και σημερα παρελαβα ΚΑΙ τα 2. Ακριβώς ίδια διαδικασία και γω απλά 40 λεπτά αργότερα 😅 Στο τηλέφωνο μου είπαν τέλη του μήνα θα το έχω. 1
sadeadu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Ακριβώς ίδια διαδικασία και γω απλά 40 λεπτά αργότερα 😅 Στο τηλέφωνο μου είπαν τέλη του μήνα θα το έχω. Καλα εγω τους εχω κανει και μια καταγγελια εδω και 1μιση μηνα στον συνηγορο του καταναλωτη ...δεν ξερω αν παιζει ρόλο εν τέλει αλλά...αν με ρωτησουν να σταματησω την διαδικασια δεν θα την σταματήσω...γιατι ειναι πραγματικά κοροιδία!!! Εχουν τον καταναλωτη για πεταμα.... 1
Lewnidas1995 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, sadeadu said: Καλα εγω τους εχω κανει και μια καταγγελια εδω και 1μιση μηνα στον συνηγορο του καταναλωτη ...δεν ξερω αν παιζει ρόλο εν τέλει αλλά...αν με ρωτησουν να σταματησω την διαδικασια δεν θα την σταματήσω...γιατι ειναι πραγματικά κοροιδία!!! Εχουν τον καταναλωτη για πεταμα.... Είχα κάνει και γω για τις πλασματικές εκτυπώσεις που είχαν φανεί στο public και μου έστειλαν αλληλογραφία(!!!) ότι δεν είναι δικό τους θεμα και να απευθυνθώ στο υπουργείο και κάτι τέτοια.. 1
koeltzakoatl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Παραλαβή νωρίτερα σήμερα από Amazon Ιταλίας: 1 εβδομάδα συνολικά (PM NaTi 256). Ανοίγω και σεταρω, καλές παραλαβές σε όλους/ολες 1
alkis__7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Εβδομαδιαία επικοινωνία με Public και όπως πολύ εύκολα μπορείτε να μαντέψετε, δεν έχουν καμία ιδέα πότε θα παραλάβουν. Πάμε αισίως στην 9η βδομάδα σιγά σιγά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα