Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μίλησα με Κωτσόβολο το απόγευμα και μου είπαν ότι τους στέλνει η Apple πέντε, πέντε κομμάτια μια με δυο φορές την εβδομάδα γι' αυτό και η τόση καθυστέρηση. Μεγαλύτερη ζήτηση έχουν το black και το natural. Το άλλο καλό που μου είπε ότι πέρισυ με τα 14άρια υπήρχαν προπαραγγελίες που εξυπηρετήθηκαν τον Φεβρουάριο. Άρα άντε και καλή χρονιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kosvou είπε

Μεγαλύτερη ζήτηση έχουν το black και το natural. 

Εχω ακουσει και εχω ακουσει "τηλεφωνικες μπουρδες" που λενε για να σε ξεφορτωθουν, αλλα αυτη ειναι με διαφορα η μεγαλυτερη μπουρδα που ακουσα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εχω ακουσει και εχω ακουσει "τηλεφωνικες μπουρδες" που λενε για να σε ξεφορτωθουν, αλλα αυτη ειναι με διαφορα η μεγαλυτερη μπουρδα που ακουσα.

Εσυ το πήρες απο amazon?   Γενικα πιστευω μετα τις γιορτες θα ομαλοποιηθεί. Υπάρχει μεγάλο θέμα.  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Εσυ το πήρες απο amazon?   Γενικα πιστευω μετα τις γιορτες θα ομαλοποιηθεί. Υπάρχει μεγάλο θέμα.  

Ναι το εχω παρει εδω και μερες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Ποιες μπουρδες ρε φιλε; Σημερα πηγα σε φυσικο istorm και εξυπηρετουν παραγγελιες 16/09. Τα κινητα ερχονται με το σταγονομετρο. Ας ειναι καλα τα ριφρες και οι 15 παραγγελιες που εκανε ο καθενας και πηγε ΤΟΣΟ πισω η σειρα κτλ κτλ. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Maxpower71 είπε

Ποιες μπουρδες ρε φιλε; Σημερα πηγα σε φυσικο istorm και εξυπηρετουν παραγγελιες 16/09. Τα κινητα ερχονται με το σταγονομετρο. Ας ειναι καλα τα ριφρες και οι 15 παραγγελιες που εκανε ο καθενας και πηγε ΤΟΣΟ πισω η σειρα κτλ κτλ. 

ας είναι καλά το amazon 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Maxpower71 είπε

Η μπούρδα  στην οποία  αναφέρθηκα  είναι ότι το μαύρο έχει περισσότερη ζήτηση από το natural που του είπαν. Γενικότερα η μπουρδολογία πάει σύννεφο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Η μπούρδα  στην οποία  αναφέρθηκα  είναι ότι το μαύρο έχει περισσότερη ζήτηση από το natural που του είπαν. Γενικότερα η μπουρδολογία πάει σύννεφο.

Δεν νομίζω ότι αναφέρει ότι το black έχει μεγαλύτερη ζήτηση από το natural. Λέει ότι μεγαλύτερη ζήτηση έχουν αυτά τα 2 χρώματα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το ότι έγραψε πρώτο το black και μετά το natural μάλλον είναι τυχαίο 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Pwpwpw said:

Νομίζω ότι ο φίλος είχε πει ότι μαύρο και τιτάνιο έχουν πιο πολύ ζήτηση. 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Owprof είπε

Δεν νομίζω ότι αναφέρει ότι το black έχει μεγαλύτερη ζήτηση από το natural. Λέει ότι μεγαλύτερη ζήτηση έχουν αυτά τα 2 χρώματα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το ότι έγραψε πρώτο το black και μετά το natural μάλλον είναι τυχαίο 

18 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Νομίζω ότι ο φίλος είχε πει ότι μαύρο και τιτάνιο έχουν πιο πολύ ζήτηση. 😅

Πω ρε παιδιά έχετε δικαιο, απορώ όπως το διάβασα αλλιώς εγώ, στραβομάρα! 
Εχετε δικαιο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
34 minutes ago, Pwpwpw said:

Πω ρε παιδιά έχετε δικαιο, απορώ όπως το διάβασα αλλιώς εγώ, στραβομάρα! 
Εχετε δικαιο.

Εντάξει δεν σε δικασαμε κι ολας😂

Το πρόβλημα το έχουμε με τον κωτσο 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Εντάξει δεν σε δικασαμε κι ολας😂

Το πρόβλημα το έχουμε με τον κωτσο 

Χαχα αυτό 

Δημοσ.

Ποιά είναι η διαφορά στην παραγγελία από amazon.de με απλό account και με business account? Επίσης αποφορολογιση γίνεται κανονικά και στις 2 περιπτώσεις?

Δημοσ.

Προπαραγγελια 2  15promax 256, white & titanium  στις 14/09  13:38

Με επικοινωνια τηλεφωνικη στο τηλ κεντρο του Κωτσοβολου...ειπαν οτι σημερα θα φτασουν στο καταστημα που θα τα παραλαβω...και θα με καλεσουν να παω ακομα και σημερα....

Είδωμεν...

Εχει γίνει πλέον κακογουστη σαπουνοπερα χειρίστου είδους...

Δημοσ.
Just now, sadeadu said:

Προπαραγγελια 2  15promax 256, white & titanium  στις 14/09  13:38

Με επικοινωνια τηλεφωνικη στο τηλ κεντρο του Κωτσοβολου...ειπαν οτι σημερα θα φτασουν στο καταστημα που θα τα παραλαβω...και θα με καλεσουν να παω ακομα και σημερα....

Είδωμεν...

Εχει γίνει πλέον κακογουστη σαπουνοπερα χειρίστου είδους...

Εγώ έχω μόνο ένα τιτάνιο στις 14.20

Λες να γίνει το έργο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...