Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, stratoskar96 είπε

Καλησπέρα σας, 

Παρέλαβα σήμερα IPhone 15 PM 256 Nati  από πλαίσιο. Είχα κάνει παραγγελία από φυσικκ κατάστημα 20/9. Ακραίο θα έλεγα... 

Θα μπορούσες να αναφερεις αν το ειχες εξοφλήσει?

Επεξ/σία από KonstantinosM7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Amazon.de έχει διαθέσιμα όλα τα χρώματα σε 256, εκτός του άσπρου.

Επεξ/σία από DiCE_Gr
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, KonstantinosM7 είπε

Θα μπορούσες να αναφερεις αν το ειχες εξοφλήσει?

Με δόσεις μήνα μήνα nbg. Είχε εγκριθεί το δάνειο και σήμερα απλά το επιβεβαίωσαμε. Να προσθέσω ότι το Σάββατο είχα παει από το κατάστημα να κάνω παράπονα επειδή μου είχαν πει ότι ήμουν 4ο στη σειρά στο μαγαζί όταν είχα κάνει προπαραγγελια στις 20/9 και μου είπαν το Σάββατο ότι δε γνωρίζουν επειδή είναι πολύ δύσκολο χρώμα. Επίσης μου παν ότι θα έρθουν πολλά αυτή την βδομάδα αλλά δεν μου είχαν πει ποτέ θα ρθει το δικό μου. Και ενημερώθηκα σήμερα 8 το πρωί να πάω να παραλάβω. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, stratoskar96 είπε

Με δόσεις μήνα μήνα nbg. Είχε εγκριθεί το δάνειο και σήμερα απλά το επιβεβαίωσαμε. Να προσθέσω ότι το Σάββατο είχα παει από το κατάστημα να κάνω παράπονα επειδή μου είχαν πει ότι ήμουν 4ο στη σειρά στο μαγαζί όταν είχα κάνει προπαραγγελια στις 20/9 και μου είπαν το Σάββατο ότι δε γνωρίζουν επειδή είναι πολύ δύσκολο χρώμα. Επίσης μου παν ότι θα έρθουν πολλά αυτή την βδομάδα αλλά δεν μου είχαν πει ποτέ θα ρθει το δικό μου. Και ενημερώθηκα σήμερα 8 το πρωί να πάω να παραλάβω. 

Φίλε σε ποιο κατάστημα Του πλαισίου ; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stratoskar96 είπε

Αγίας Παρασκευής 

Α ΑΘΗΝΑ , εγω θεσσαλονικη περιμενω παραγγελια απο 15/9 15:08  σε μαυρο χρωμα , που να ειχα και nat .... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiCE_Gr είπε

Εισαι πολυ παιχταρας . Αντε γεια κωλοελληνικα καταστήματα απο εξωτερικο με τιμολόγιο και 2 χρόνια εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DiCE_Gr είπε

είσαι ωραίος. Όποτε έμπαινα δεν είχε διαθέσιμο ποτέ. Παρήγγειλα το 256 natural με τιμολόγιο στην εταιρεία και έριξα άκυρο σε γερμανό που κοροϊδεύει.

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε κ το δικό μ. Δεν άντεξα να περιμένω το natural απο you.gr κ χτύπησα το blue απο germanos π ήταν κ η 2η επιλογή μ. Πολύ πιο ωραίο απο κοντα απο ότι στις φωτό. Kαμια καλη θήκη έχετε να προτείνετε, γιατί της spigen δεν μ κάνει καλη εφαρμογή. Καλές παραλαβές κ στους υπόλοιπους !

image.png.cbba5b696275c307876b4fab0634cd59.png

• Thanks 3
Δημοσ.

Mολις εφυγα απο καταστημα istorm. Ακομα σημερα εξυπηρετουν παραγγελιες για 16/09. Ρωταω εγω που ειμαι 22/09 καλο Δεκεμβριο; Μαλλον ναι μου λεει… Τα συμπερασματα δικα σας παιδια !! Επισης μου ειπε παει με σειρα αναλογα ωρα και ημερομηνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...