Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Yosoyphilipp είπε

εχει παραλαβει κανεις μετα τις 15/9 απο istorm PM256 nati ?

22/09 ουτε για αστειο. Πραγματικα δεν ξερω τι  κανουν. Πιστευω σημερα να κανω παραγγελια θα παραλαβω νωριτερα απ την πρωτη παραγγελια 

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Είχε κανείς τηλέφωνο για παραλαβή σήμερα? Ισχύει αυτό που αναφέρθηκε ότι έχουν παραλαβές σήμερα γενικότερα? Έμαθε κανείς τίποτα?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Yosoyphilipp είπε

Εγώ στις 4:07 15/9 που έκανα προπαραγγελία, ακόμα δεν έχω παραλάβει.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Appleboy666 είπε

Εγώ στις 4:07 15/9 που έκανα προπαραγγελία, ακόμα δεν έχω παραλάβει.

Άμα δεν έχετε αρχίσει να παραλαμβάνετε οι προπαραγγελίες αλίμονο σε μας του Οκτωβρίου 🥲

Δημοσ.

Μα σαφώς δεν έχουμε παραλάβει οι προπαραγγελιες... 

Και μιλαμε για public, iPhone15 PM blue 256GB με ημερομηνία παραγγελίας 15/09 στις 15:01... Απαράδεκτα πράγματα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Yosoyphilipp είπε

Εγω παντως 15αρι 256αρι PM NaTi απο ISTORM ΓΛΥΦΑΔΑΣ day 1 στις 15.10 ακομη δεν εχω παραλαβει. 

Επεξ/σία από gkat2829
Δημοσ.

Το πιο τραγικό κομμάτι της υπόθεσης είναι τα ψέματα που αραδιάζουν όταν παίρνεις τηλέφωνο να ρωτήσεις για την εξέλιξη της παραγγελίας!Εγω σήμερα που τους πήρα 4η φορά και τελευταία(δε θα ξανά χάσω χρόνο για να ακούσω ανακρίβειες και ψέματα )μου είπαν πως δε γνωρίζουν ποτε θα έχουν απόθεμα και πως όταν έχουν θα με ειδοποιήσουν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας..Τους ενημέρωσα ότι υπάρχουν παραγγελίες που έχουν εξυπηρετηθεί με ημερομηνία παραγγελίας μετά τις 15/9 και μου είπαν πως αν έχει γίνει κάτι τέτοιο,καλό θα ήταν να στείλω email.Λοιπον εγώ το έστειλα το email και τους έγραψα πως το θέμα δεν είναι αν το πάρω σε 2 ή 3 μήνες αλλά η κοροϊδία!!!Επισης έπειτα από συμβουλή δικηγόρου τους ανέφερα πως η οδηγία περί προτεραιότητας δεν αναγράφεται πουθενά ως πολιτική σε ολόκληρο το site τους(plaisio.gr) και πως το άτομο που έχει δώσει την οδηγία να το παπαγαλίζουν στην εξυπερτηση πελατών φέρει αποκλειστικά ευθύνη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το «καλά Χριστούγεννα» που γράφαμε για  αστείο  στο προηγούμενο thread που κλείδωσε, πλέον αρχιζει να μην μοιάζει και τοσο αστείο😂

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Sad 3
Δημοσ.

Πλέον δεν είναι πολύς καιρός, σε ενάμιση μήνα έχουμε Χριστούγεννα και με την πορεία που ακολουθούν, δύσκολο το βλέπω να παραλαμβάνουμε πριν από αυτά. Καλύτερα να περίμενα να μπει το 24 και να πάω να το πάρω απευθείας από κάποιο κατάστημα απ' το να περιμένω 2 μήνες την προπαραγγελια μου, τουλάχιστον δεν θα είχα την "προσμονή".

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alkis__7 είπε

Πλέον δεν είναι πολύς καιρός, σε ενάμιση μήνα έχουμε Χριστούγεννα και με την πορεία που ακολουθούν, δύσκολο το βλέπω να παραλαμβάνουμε πριν από αυτά. Καλύτερα να περίμενα να μπει το 24 και να πάω να το πάρω απευθείας από κάποιο κατάστημα απ' το να περιμένω 2 μήνες την προπαραγγελια μου, τουλάχιστον δεν θα είχα την "προσμονή".

Δεν έχεις άδικο. Τι να πω, ας ελπίσουμε σε κανένα θαύμα 🤣

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Παρέλαβα σήμερα IPhone 15 PM 256 Nati  από πλαίσιο. Είχα κάνει παραγγελία από φυσικκ κατάστημα 20/9. Ακραίο θα έλεγα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...