ChrissenCC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Rubble είπε θα περιμένεις πολύ. την πέμπτη έστειλαν παραγγελίες του πρώτου μισάωρου της 15/09. να τσεκάρεις συχνά το amazon.de δυστυχως δεν με βολευει απο αμαζον γιατι εχω σκοπο να το αγορασω με αποφορολογηση και ατοκες δοσεις.
teol20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ChrissenCC είπε τι μοντελο/χρωμα ειναι οι παραγγελιες που εκανες ?γιατι εγω με παραγγελια istorm Tσιμισκη 15PM Nati 256gb στις 26/9/23, βαση αυτων που λετε με βλεπω να περιμενω πολυ καιρο ακομα ενδεχομενως και μετα τις γιορτες τοσο αργα που κινουνται τα πραγματα Εγω εκανα παραγγελια 15/09 16:30. Το σαητ για πολυ ωρα ηταν down στην iStorm λογω ογκου 256 Pro Max Natural Titanium ειναι και τα δυο. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από teol20
ChrissenCC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, teol20 είπε Εγω εκανα παραγγελια 15/09 16:30. Το σαητ για πολυ ωρα ηταν down στην iStorm λογω ογκου φανταζομαι αυτη η παραγγελια στις 15/09 που λες ηταν αυτη που εχεις παρει ηδη εσυ.Αναφερομαι στις αλλες 2 που λες οτι εκανες σε πλαισιο και istorm και δεν θα παραλαβεις.Τι μοντελα ηταν και ποτε τις ειχες κανει ?γιατι αμα τις εκανες και αυτες νωρις εισαι η μονη μου ελπιδα μπας και παραλαβω μεσα στον νοεμβρη
Lewnidas1995 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 14 minutes ago, ChrissenCC said: δυστυχως δεν με βολευει απο αμαζον γιατι εχω σκοπο να το αγορασω με αποφορολογηση και ατοκες δοσεις. αν η επιχειρηση ειναι δικη σου μιλα με τον λογιστη σου να σου ανοιξει τις ενδοκοινωτικες και κανε ενα amazon business. Θα μπορεις να αγοραζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρις φπα και οχι μονο κινητα.. 1
nikosp97 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Παραγγελία από Πλαίσιο 15/9 για 2 iPhone 15 pro max Nati 256 , ενημερώθηκα ότι Δευτέρα παραλαμβάνω
teol20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, ChrissenCC είπε φανταζομαι αυτη η παραγγελια στις 15/09 που λες ηταν αυτη που εχεις παρει ηδη εσυ.Αναφερομαι στις αλλες 2 που λες οτι εκανες σε πλαισιο και istorm και δεν θα παραλαβεις.Τι μοντελα ηταν και ποτε τις ειχες κανει ?γιατι αμα τις εκανες και αυτες νωρις εισαι η μονη μου ελπιδα μπας και παραλαβω μεσα στον νοεμβρη Δεν αντεξα και το πηρα πριν απο 15 μερες απο Αγγλια τελικα που το βρηκα Southampton. Με το που με ενημερωσουν θα σε ενημερωσω αμεσα. 6 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Παραγγελία από Πλαίσιο 15/9 για 2 iPhone 15 pro max Nati 256 , ενημερώθηκα ότι Δευτέρα παραλαμβάνω Πηραν μπροστα και οι μηχανες στο πλαισιο, 50 μερες μετα
nikosp97 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, teol20 είπε Δεν αντεξα και το πηρα πριν απο 15 μερες απο Αγγλια τελικα που το βρηκα Southampton. Με το που με ενημερωσουν θα σε ενημερωσω αμεσα. Πηραν μπροστα και οι μηχανες στο πλαισιο, 50 μερες μετα μετά από μεγάλο θεμα που τους έκανα καθώς παρέλαβε προ μαξ νατι 256 γνωστός μου που έκανε παραγγελία 20/9 ενώ εγώ 15 , με διαβεβαίωσαν ότι όντως έχει γίνει Λάθος και θα έπρεπε να είχα παραλάβει και μετά το έριξαν στο μήπως με κάλεσαν να παραλάβω στο τηλέφωνο και δεν με βρήκαν
Xristinanip Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, nikosp97 είπε Καλησπερα , 15 pro max white titanium 256gb αγορά από Κωτσόβολο χρήση μόλις μιας μέρας δίνεται λόγο του ότι δεν με βόλεψε το μεγεθος Καλησπερα , παρέλαβα άσπρο από Κωτσόβολο αλλά δεν με βόλεψε το μέγεθος και πήγα σε προ αν σε ενδιαφέρει Όχι είδα τη δημοσίευση σου σκοπεύω να το πάρω με τιμολόγιο...σε ευχαριστώ! Οποτε αναζητώ προς παραλαβή από κατάστημα. Με γεια σου 4 λεπτά πριν, nikosp97 είπε μετά από μεγάλο θεμα που τους έκανα καθώς παρέλαβε προ μαξ νατι 256 γνωστός μου που έκανε παραγγελία 20/9 ενώ εγώ 15 , με διαβεβαίωσαν ότι όντως έχει γίνει Λάθος και θα έπρεπε να είχα παραλάβει και μετά το έριξαν στο μήπως με κάλεσαν να παραλάβω στο τηλέφωνο και δεν με βρήκαν Πλαίσιο; 21 λεπτά πριν, nikosp97 είπε Παραγγελία από Πλαίσιο 15/9 για 2 iPhone 15 pro max Nati 256 , ενημερώθηκα ότι Δευτέρα παραλαμβάνω Σμρ ενημερώθηκες;; Είχαν παραλαβή;;;
frix_ath Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Αν υπάρχει κάποια ακύρωση από παραγγελία για White titanium pro max 256gb, παρακαλω ενημερώστε με.
boombox Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Αν ενοχλεί ας κατέβει! Μη ψάχνετε άλλο εδώ είναι τα κινητά!
arxontas2323 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε αν η επιχειρηση ειναι δικη σου μιλα με τον λογιστη σου να σου ανοιξει τις ενδοκοινωτικες και κανε ενα amazon business. Θα μπορεις να αγοραζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ χωρις φπα και οχι μονο κινητα.. κανεις business account και τιποτα αλλο;απο το αφμ καταλαβαινουν αμα μπορεις να παρεις με αποφορολογηση;γιατι δεν μου ζητησε τιποτα χαρτια...δοκιμασα να βαλω ενα αιφον να δω μεχρι τι σταδιο με αφηνει αλλα ζητουσε πιστωτικη για να προχωρησω και εχω παρει αιφον..για μελλοντικη χρηση το θελω
billopc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα για παραλαβή από I storm με τιμολόγιο σε άλλο όνομα θέλει υπεύθυνη δήλωση ;
teol20 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, billopc είπε Καλησπέρα για παραλαβή από I storm με τιμολόγιο σε άλλο όνομα θέλει υπεύθυνη δήλωση ; Ναι ειναι υποχρεωμενοι βαση νομου
Stelaras1993 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Παραγγελία μέσω amazon.it εκτος του οτι ελέγε παράδοση σε εναν μηνα εγραφε οτι πιθανών ο πωλητης να μην μπορεί να εκδόσει τιμολόγιο και κατι @@ριες εχετε ιδέα γιατι; Έφαγε ακύρωση και περιμένουμε απο amazon.De Γενικα δεν χρειάζεται business account με το αφμ προχωραει το πραγμα.
Lewnidas1995 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 8 hours ago, Stelaras1993 said: Παραγγελία μέσω amazon.it εκτος του οτι ελέγε παράδοση σε εναν μηνα εγραφε οτι πιθανών ο πωλητης να μην μπορεί να εκδόσει τιμολόγιο και κατι @@ριες εχετε ιδέα γιατι; Έφαγε ακύρωση και περιμένουμε απο amazon.De Γενικα δεν χρειάζεται business account με το αφμ προχωραει το πραγμα. Το business είναι μόνο για dispatch μέσω αμαζον και αφερει κατευθείαν το ΦΠΑ απ όλα τα προϊόντα στο καλαθι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα