Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

μαυρο.. δεν ξερω πραγματικα τι γινεται ....

Εγώ άσπρο από  πλασιο day one 3.30 και έχω αγανακτήσει...

Μόλις επικοινώνησα με πλαίσιο αναμένουμε ακόμα μου λέει ο υπάλληλος. Γνωρίζετε το πότε;;; Όχι....

• Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Xristinanip είπε

Μόλις επικοινώνησα με πλαίσιο αναμένουμε ακόμα μου λέει ο υπάλληλος. Γνωρίζετε το πότε;;; Όχι....

Τα ίδια και από Public. Ακόμα αναμονή χωρίς να γνωρίζουν τίποτα.

• Sad 1
Δημοσ.

Καλησπερα , 15 pro max white titanium 256gb αγορά από Κωτσόβολο χρήση μόλις μιας μέρας δίνεται λόγο του ότι δεν με βόλεψε το μεγεθος

1 ώρα πριν, Xristinanip είπε

Καλησπερα , παρέλαβα άσπρο από Κωτσόβολο αλλά δεν με βόλεψε το μέγεθος και πήγα σε προ αν σε ενδιαφέρει 

Δημοσ.
Στις 3/11/2023 στις 12:32 ΜΜ, Naroixy είπε

Έμαθε κάποιος τίποτα από πλαίσιο? Έχω προπληρωμένη παραγγελία από 21/9 PM 256 black

Καλησπέρα, εγώ σήμερα παρέλαβα PM 256 blue από το Πλαίσιο, σε ηλεκτρονική παραγγελία που είχα κάνει 25/9 και πληρωμή του πόσου με το πλάνο δόσεων μήνα-μήνα. 
Με ειδοποίησαν την Τετάρτη και μου το έστειλαν με κούριερ.

Καλές παραλαβές σε όλους! 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μίας και ήμουν Μαρούσι πέρασα και από mall να δω το νέο κατάστημα. Όμορφος χώρος με πλ πάγκους με όλες τις συσκευές της apple. Όλα τα MacBooks, Mac studio, Mac pro ακομα και Pro display XDR. 

Τους ρώτησα μεταξύ σοβαρού και αστείου αν έχουν ετοιμοπαράδοτο 15PM και γελώντας μου απάντησαν ότι έγιναν κάποιες παραλαβές αυτή την εβδομάδα, θα γίνουν ακόμη περισσότερες την επόμενη και σύντομα θα ομαλοποιηθεί αρκετά το στοκ.

Δημοσ.

Βρεθηκε ο κουμπαρος μου στο Metro Mall και βρηκε ετοιμοπαραδοτα απο καποια μαγαζια με καπελοπ 100-150€.
Μπηκε και στο public και ειχαν 512 μπλε αλλα δεν το ηθελα.

Δημοσ.

Το βρήκα διαθέσιμο σε κατάστημα Cosmote εγώ,15 PM Blue 256, χωρις παραγγελία,χωρίς τίποτα.Ήταν απο ακύρωση παραγγελίας άλλου πελάτη.Πολυ ωραίο χρώμα το μπλε τελικα,με ξύνισε λίγο που είχαν μόνο αυτό,αλλά τελικά μ’άρεσε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Appleboy666 είπε

Το βρήκα διαθέσιμο σε κατάστημα Cosmote εγώ,15 PM Blue 256, χωρις παραγγελία,χωρίς τίποτα.Ήταν απο ακύρωση παραγγελίας άλλου πελάτη.Πολυ ωραίο χρώμα το μπλε τελικα,με ξύνισε λίγο που είχαν μόνο αυτό,αλλά τελικά μ’άρεσε.

που να δεις το natural…

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Rubble είπε

που να δεις το natural…

Αυτό είχα παραγγείλει απο iStorm 15/9… βαρέθηκα να περιμένω,πέρασα σήμερα από αρκετά μαγαζία μήπως το έχουν και έκπληξη…

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, VaggD είπε

Τους ρώτησα μεταξύ σοβαρού και αστείου αν έχουν ετοιμοπαράδοτο 15PM και γελώντας μου απάντησαν ότι έγιναν κάποιες παραλαβές αυτή την εβδομάδα, θα γίνουν ακόμη περισσότερες την επόμενη και σύντομα θα ομαλοποιηθεί αρκετά το στοκ.

Kαι στις τηλεφωνα εδω και ενα μηνα τα ιδια λενε και ακομα ομαλοποιειται η κατασταση.

Δημοσ.

Εγω μετα απο 2 κινητα σε μπλε αποχρωσεις δεν θα αντεχα και το τριτο κινητο να ηταν μπλε. Δεδομενου οτι αγοραζω κινητο στη 3ετια δεν μετανιωσα στιγμη που επελεξα το Natural και τις ωραιες αποχρωσεις που παιρνει αναλογα το φως.

Εχω αφησει 2 παραγγελιες σε Πλαισιο και iStorm μπας και μπορεσει και καποιος απο εδω μεσα που ενδιαφερεται να το παρει μια ωρα αρχυτερα. Οσοι Θεσσαλονικεις... stay tuned :D

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Kαι στις τηλεφωνα εδω και ενα μηνα τα ιδια λενε και ακομα ομαλοποιειται η κατασταση.

Μα και τα παιδια δεν ξερουν. Οτι τους λενε αναπαραγουν. Η λογικη ειναι... "φυγε κακο απο τα ματια μου".

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, teol20 είπε

Εγω μετα απο 2 κινητα σε μπλε αποχρωσεις δεν θα αντεχα και το τριτο κινητο να ηταν μπλε. Δεδομενου οτι αγοραζω κινητο στη 3ετια δεν μετανιωσα στιγμη που επελεξα το Natural και τις ωραιες αποχρωσεις που παιρνει αναλογα το φως.

Εχω αφησει 2 παραγγελιες σε Πλαισιο και iStorm μπας και μπορεσει και καποιος απο εδω μεσα που ενδιαφερεται να το παρει μια ωρα αρχυτερα. Οσοι Θεσσαλονικεις... stay tuned :D

Μα και τα παιδια δεν ξερουν. Οτι τους λενε αναπαραγουν. Η λογικη ειναι... "φυγε κακο απο τα ματια μου".

τι μοντελο/χρωμα ειναι οι παραγγελιες που εκανες ?γιατι εγω με παραγγελια istorm Tσιμισκη 15PM Nati 256gb στις 26/9/23, βαση αυτων που λετε με βλεπω να περιμενω πολυ καιρο ακομα ενδεχομενως και μετα τις γιορτες τοσο αργα που κινουνται τα πραγματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ChrissenCC είπε

τι μοντελο/χρωμα ειναι οι παραγγελιες που εκανες ?γιατι εγω με παραγγελια istorm Tσιμισκη 15PM Nati 256gb στις 26/9/23, βαση αυτων που λετε με βλεπω να περιμενω πολυ καιρο ακομα ενδεχομενως και μετα τις γιορτες τοσο αργα που κινουνται τα πραγματα

θα περιμένεις πολύ. την πέμπτη έστειλαν παραγγελίες του πρώτου μισάωρου της 15/09. να τσεκάρεις συχνά το amazon.de

Επεξ/σία από Rubble

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...