Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Mitsi86 είπε

Για αυτό ανέβασα κ εγώ φωτό να τους  αποδείξω ότι δεν ισχύει. Το ότι κάποιος λέει ψέματα δεν πήγαινε σε σένα η σε κάποιον προσωπικά ήταν απλά απάντηση πάνω σε ερώτηση άκυρη που μου έκαναν : ε πως γίνετε ρε φίλε ο ένας παρέλαβε ο άλλος όχι κλπ ; Μας έχουν ζαλίσει !!! Όποτε απάντησα δεν ξέρω. Δεν είμαστε το μαντείο να ξέρουμε τι συμβαίνει . Υπομονή παιδιά κ θα παραλάβετε όλοι κ εμείς υπομονή κάναμε κ παραλάβαμε   

Εφοσον λοιπον κανεις εδω δεν λεει ψεμματα, αρα αποδεχομαστε τα γραφομενα τους, οποτε οντως καποιοι που παρηγγειλαν νωριτερα δεν παραλαβαν ακομη, ενω  καποιοι που παρηγγειλαν πιο αργα εχουν παραλαβει ηδη. Οποτε το μονο λογικο συμπερασμα που μπορει να βγει ειναι οτι τα καταστηματα εχουν χασει την μπαλα στην σειρα προτεραιοτητας που εξυπηρετουν τις προπαραγγελιες και κανουν λαθη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Rubble είπε

🤣

Παιδιά περιμένει κάποιον NaTi 256 στο κατάστημα iStorm στο Ηράκλειο Κρήτης… PM οποίος ενδιαφέρεται. Στο κατάστημα κάνουν την πάπια εν τω μεταξύ ούτε ένα τηλέφωνο δε πήραν 😅

Καλημέρα!

Έχω στείλει και ΠΜ. Θα με ενδιέφερε αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο 

Δημοσ.
3 minutes ago, mistiri0 said:

Όποιος θέλει να αγοράσει σε αυτές τις τιμές αυτά τα μηχανήματα αν δεν είναι επαγγελματίας είναι κορόιδο. Το έχει παρακάνει η εταιρεία εντελώς. Θα περιμένουμε άνοιξη για τα Macbook air και τα τωρινά καινούργια μηχανήματα να πέσουν οι τιμές τους πρώτα, ειδικά με την έλευση του ανταγωνισμού από μεριάς Qualcomm. Έως τότε Macbook M1 και όλα μέλι γάλα!

Έχεις μπλέξει το thread με το Macbook Pro 16 νομίζω  ! :D :D :D :D

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, jkvet είπε

Καλημέρα!

Έχω στείλει και ΠΜ. Θα με ενδιέφερε αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο 

Καλορίζικο!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stefanito83 είπε

Καλημέρα σε όλους εσείς που έχετε παραλάβει τα κινητά για πείτε πρώτες  εντυπώσεις!

Τι να λέμε; Επανάσταση!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μέσα σε όλη αυτήν την κακοκαιρία ίσως το μόνο καλό ήταν να με στείλει ο κωτσος να μου πει κάνε εξόφληση για να στείλουμε. Αλλά πιο πιθανό είναι να δω τον Νοε να περνάει μπροστά από το σπίτι μου. 

Τελικά ίσως το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι δεν πήρα το κλασικό μαύρο γιατί σκέφτηκα, πρώτη φορά αιφον ας κάνω το γούστο μου. Δεν βαριέσαι, θα περιμένω λίγο ακόμη 

Επεξ/σία από Lewnidas1995
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rubble είπε

Καλορίζικο!

Μόλις παρέλαβα κι εγώ με τη βοήθεια του Rubble! Τον ευχαριστω πάρα πολύ κι εύχομαι καλές παραλαβές και στους υπόλοιπους ! 
Ώρα για σετάρισμα… 😉

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jkvet είπε

Μόλις παρέλαβα κι εγώ με τη βοήθεια του Rubble! Τον ευχαριστω πάρα πολύ κι εύχομαι καλές παραλαβές και στους υπόλοιπους ! 
Ώρα για σετάρισμα… 😉

Πολύ χαίρομαι που το πήρε κάποιος από εδώ και δε το φάγανε μέσα από το κατάστημα. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν μου έκαναν…

• Like 2
Δημοσ.
Στις 27/10/2023 στις 12:10 ΜΜ, sk7lafkos είπε

Αυτό για τη Θεσσαλονίκη θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα μιας και ακόμα περιμένω 🤣

Και αν γίνει λάθος και σου δίνουν pm 256 άσπρο και εγώ εδώ είμαι...😂

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Εφοσον λοιπον κανεις εδω δεν λεει ψεμματα, αρα αποδεχομαστε τα γραφομενα τους, οποτε οντως καποιοι που παρηγγειλαν νωριτερα δεν παραλαβαν ακομη, ενω  καποιοι που παρηγγειλαν πιο αργα εχουν παραλαβει ηδη. Οποτε το μονο λογικο συμπερασμα που μπορει να βγει ειναι οτι τα καταστηματα εχουν χασει την μπαλα στην σειρα προτεραιοτητας που εξυπηρετουν τις προπαραγγελιες και κανουν λαθη.

Αυτό συμβαίνει ακριβώς !! Έχει χαθεί η μπάλα κ όσοι έχουν παραλάβει είναι από τύχη καθαρά 

2 ώρες πριν, stefanito83 είπε

Καλημέρα σε όλους εσείς που έχετε παραλάβει τα κινητά για πείτε πρώτες  εντυπώσεις!

Οποίος είχε το 14 pro θα δει διαφορά στην ταχύτητα της οθόνης πλέον έχω των εντύπωση ότι γίνετε καλύτερη διαχείρηση από το 15 pro και είναι συνεχώς στα 120 η οθόνη στο 14p έπεφτε συνέχεια και σε κούραζε, επίσης για όσους έλεγαν ότι ζεσταίνετε το καινούργιο καμία σχέση . Το ζεσταινόταν πιο πολλές φορές κ σε άκυρες στιγμές , το καινούργιο μόνο αν πας να παίξεις κάποιο βαρύ παιχνίδι αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις συσκευές κ σε όλες τις ναυαρχιδες. Ο ήχος είναι επίσης πιο καθαρός κ η οθόνη πιο φωτεινή . Η μπαταρία η ίδια κ στο χέρι λόγω που είναι πιο ελαφρύ το αισθάνεσαι καλύτερα . Αυτά παιδιά . Κάμερες ίδιες . Στο Antutu εμένα έπιασε 1.628.502 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...