Kazi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά εγω εχω παραγγείλει απο 29/9 απο πλαίσιο 15 pro 128 μπλε και μου έδωσαν (σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπαλλήλου εκει) μαξ 3 εβδομάδες αναμονή (με ολα αυτα που εχω διαβάσει απο όλους εσας γέλασα με μενα που περιμενα οτι οντως σε 3 εβδ θα ερθει). Προφανώς ακομα ουτε φωνή ουτε ακρόαση (εδώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι day 1).
Nikos3648 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 10 minutes ago, teol20 said: Πρωτη μερα προπαραγγελια; Καλοριζικο! Σ´ ευχαριστώ πολύ. Πρώτη μέρα πρώτα 15 λεπτά που άνοιξαν. Και μου είπαν ότι φέτος το πράμα πήγε καλύτερα από πέρσι. Δηλαδή αν πήγαινε χειρότερα θα παραλαμβαναμε Χριστούγεννα ;
teol20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nikos3648 είπε Σ´ ευχαριστώ πολύ. Πρώτη μέρα πρώτα 15 λεπτά που άνοιξαν. Και μου είπαν ότι φέτος το πράμα πήγε καλύτερα από πέρσι. Δηλαδή αν πήγαινε χειρότερα θα παραλαμβαναμε Χριστούγεννα ; Θεωρω καπου μεσα στις γιορτες θα δουμε ομαλοποιηση. Οπως το εγραψα και σε προηγουμενο ποστ και η ιδια η Apple εκει το τοποθετεί. 1
Maxpower71 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 13 προμαξ παραγγελια τελη Οκτωβρη, ειχα παραλαβει 30/12 απο Κωτσοβολο. Τωρα istorm 22/09 πραγματικα τίποτα καμια ενημερωση !!
farcry33 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Λοιπόν εχτές ήμουν κέντρο Θεσσαλονίκης πάω από κοτσοβολο λέω υπάρχει κάνα pro max 256 διαθέσιμο μου λέει αν θες 256 παραγγελία και σε κάνα 1 μισή μηνα για 512 μου λέει κοντά στις 7-14 εργάσιμες λέω οκ πάω δίπλα istorm λέω κάνα iphonaki μου λέει από το νέο έτος αν δεν έχεις κάνει προπαραγγελια. Λέω καλά κρασιά πήρα τελικά ένα 15 pro max 256gb από εδώ μέσα. Το χρώμα υπέροχο natural titanium ταχύτητα οκ όπως πάντα απίστευτη, θερμοκρασία ανέβασε λίγο με τα update - restore και την μεταφορά αλλά ψηλά πράγματα. Ερχόμενος από 12 pro max θα πω ότι ήταν περιττή η αναβάθμιση για μένα. Αν δεν είχα 128gb δεν θα το άλλαζα. Αυτά παιδιά καλή επιτυχία σε όλους και μερικές φωτό δίπλα στο 12 pro max και μονο του. 1 2
giorgoskgs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Βασικά πως γίνεται να του φάω τη σειρά με online παραγγελία και ούτε γνωστό έχω αν ήταν θα το είχα από την πρώτη μέρα τότε δεν θα περίμενα ένα μισή μήνα.Από το προηγούμενο thread είχα κάνει γνωστή την παραγγελία μου .Και βασικά ποιος ο λόγος να πω ψέματα ότι παρέλαβα ;Καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε λίγο τι λέμε @Mitsi86 @Pwpwpw Για κάποιον άπιστο Θωμά λοιπόν … 1
KostasMoss89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 15/09 απο Κώτσο PM 256 NaTi Είδαμε φως επιτέλους Έγινε η αλλαγή απο "Σε εξέλιξη" σε "Συλλογή - προετοιμασία" 1
Rubble Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, giorgoskgs είπε Βασικά πως γίνεται να του φάω τη σειρά με online παραγγελία και ούτε γνωστό έχω αν ήταν θα το είχα από την πρώτη μέρα τότε δεν θα περίμενα ένα μισή μήνα.Από το προηγούμενο thread είχα κάνει γνωστή την παραγγελία μου .Και βασικά ποιος ο λόγος να πω ψέματα ότι παρέλαβα ;Καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε λίγο τι λέμε @Mitsi86 @Pwpwpw Για κάποιον άπιστο Θωμά λοιπόν … έλα 3d print 🤣 πάντως και εγώ έχω παραγγελία πλαίσιο 15/09 από πλαίσιο ούτε φωνή ούτε ακρόαση Παιδιά περιμένει κάποιον NaTi 256 στο κατάστημα iStorm στο Ηράκλειο Κρήτης… PM οποίος ενδιαφέρεται. Στο κατάστημα κάνουν την πάπια εν τω μεταξύ ούτε ένα τηλέφωνο δε πήραν 😅
teol20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Ηδη η Apple εχει βαλει μπρος τις μηχανες και στο ΗΒ τοποθετει την παραδοση αν γινει ΣΗΜΕΡΑ παραγγελια στις 15-20 Νοεμβριου. Αυτο δειχνει οτι μεσα στο μηνα Νοεμβριο θα φτασουμε σε σημειο η παραδοση για παραγγελιες να γινεται στο τυπικο πλαισιο 7-10 ημερων οπως καθε προιον που γινεται παραγγελια και παραδοση κατ'οικων απο το Apple Store (δεδομενου οτι η παραγωγη γινεται τη στιγμη της παραγγελιας περιπου στη Κινα και αποστελλεται απευθειας). Εγω θεωρω το πολυ σε 2-3 βδομαδες θα εχουν εξυπηρετηθει σιγουρα αυτοι που κανανε παραγγελια 15-16 Σεπτ. Δεδομενου οτι καποιοι κανανε 2-3 παραγγελιες σε πολλαπλα καταστηματα αυτο θα δημιουργησει καποια bottlenecks αλλα το πολυ 1-2 βδομαδες. Μετα αλλωστε αν δεν εχεις πληρωσει 2-3 μερες να στο κρατησουν και είτε φευγει Refresh ειτε στον επομενο. Μεσα στο Δεκεμβριο σιγουρα θα ερθει και πολυ περισσοτερο πραμα (Χριστουγεννα γαρ) και οι early adopters θα το εχουν παρει απο προπαραγγελιες/ αμαζον/ σκρουτζ κλπ. Για walk in κλασσικα απο Γεναρη. 2 λεπτά πριν, Rubble είπε Παιδιά περιμένει κάποιον NaTi 256 στο κατάστημα iStorm στο Ηράκλειο Κρήτης… PM οποίος ενδιαφέρεται. Στο κατάστημα κάνουν την πάπια εν τω μεταξύ ούτε ένα τηλέφωνο δε πήραν 😅 Έτοιμοι να το "φανε" ειναι
k3rn3l Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχθες παρέλαβα και εγώ 15pro max 256 titanium…. istorm (Θεσσαλονίκη) - παραγγελία 15/9 15:09 Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από k3rn3l 1
teol20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, k3rn3l είπε Εχθες παρέλαβα και εγώ 15pro max 256 titanium…. istorm (Θεσσαλονίκη) - παραγγελία 15/9 15:09 Καλορίζικο... Έχουμε ακόμα μέλλον με την istorm...
Mitsi86 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, giorgoskgs είπε Βασικά πως γίνεται να του φάω τη σειρά με online παραγγελία και ούτε γνωστό έχω αν ήταν θα το είχα από την πρώτη μέρα τότε δεν θα περίμενα ένα μισή μήνα.Από το προηγούμενο thread είχα κάνει γνωστή την παραγγελία μου .Και βασικά ποιος ο λόγος να πω ψέματα ότι παρέλαβα ;Καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε λίγο τι λέμε @Mitsi86 @Pwpwpw Για κάποιον άπιστο Θωμά λοιπόν … Φίλε μου εγώ συμφωνώ μαζί σου. Δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο , αλλά σε κάποιους που επειδή δεν έχουν παραλάβει λένε ότι τους κατέβει κ πάνε να κάνουν τους ντέντεκτιβ κ γιατί ο ένας παρέλαβε ο άλλος γιατί δεν κλπ κ μας έχουν ζαλίσει ότι οποιος πληρώσει μόνο παραλαμβάνει. Για αυτό ανέβασα κ εγώ φωτό να τους αποδείξω ότι δεν ισχύει. Το ότι κάποιος λέει ψέματα δεν πήγαινε σε σένα η σε κάποιον προσωπικά ήταν απλά απάντηση πάνω σε ερώτηση άκυρη που μου έκαναν : ε πως γίνετε ρε φίλε ο ένας παρέλαβε ο άλλος όχι κλπ ; Μας έχουν ζαλίσει !!! Όποτε απάντησα δεν ξέρω. Δεν είμαστε το μαντείο να ξέρουμε τι συμβαίνει . Υπομονή παιδιά κ θα παραλάβετε όλοι κ εμείς υπομονή κάναμε κ παραλάβαμε Επίσης κάθε χρόνο αυτό γίνετε είναι φυσιολογικό, όσοι παίρνουν iPhone πρώτη φορα δεν το γνωρίζουν , οι παλιοί ξέρουν όμως , ότι οι παραλαβές αργούν πάντα πολύ στην αρχή κάθε Καινούργιου μοντέλου . Το λάθος έγινε πιστεύω με κάποιους που προπληρώσαν κ περίμεναν ένα μήνα κ δεν έχουν παραλάβει κ ξεκίνησε η γκρίνια εδώ μέσα . Δεν προπληρώνουνε ποτέ κάτι που δεν έχουμε παραλάβει κ δεύτερον κανείς δεν μας εγγυάται ότι αν προπληρώνουνε κάτι θα παραλαμβάνουμε κ νωρίτερα . Μπορεί να έτυχε με κάποιους να προπληρώσαν κ να παρέλαβαν νωρίτερα κ έτρεξαν κάποιοι το έκανα κανόνα . Θέμα τύχης ήταν απλά , θέμα σοβαρότητας κάθε καταστήματος και ένα σωρό άλλον παραγόντων από ανίκανους υπαλλήλους και ένα σωρό . Στην περίπτωση μου από I storm golden hall τήρησαν την σειρά και με πήραν να παραλάβω όταν ήρθε .
Tromso Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Παραγγελία 13/09 256 PM BLUE από κοτσοβολο ακόμα τίποτα. Εντομεταξυ την περίμενα την δουλειά κ πήρα από εδώ μέσα. 1
Rubble Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Mitsi86 είπε Στην περίπτωση μου από I storm golden hall τήρησαν την σειρά και με πήραν να παραλάβω όταν ήρθε . Η περίπτωση σου δεν είναι ο κανόνας. Το istorm δεν τήρησε καμία σειρά. Έφτασε Νοέμβριος για να στείλει κάποιες παραγγελίες από τα πρώτα λεπτά των προπαραγγελιών. Ακόμα και τώρα προσπαθούν τεχνιέντως να αλλάξουν την σειρά. Εμένα έστειλαν απλά ένα ξερό email, μόλις προχθές για παραλαβή, το οποίο θα μπορούσε να είχε πάει στα spam. Ούτε τηλέφωνο, ούτε ένα sms, τίποτα. Στην τελική πάντως αυτοί έχασαν. Και πέρυσι και φέτος το πήρα από amazon πολύ γρηγορότερα και έχω και την εγγύηση και το απίστευτο support του amazon. 1
Maxpower71 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Παιδια το istorm φετος ειναι το χειροτερο σε θεμα παραδωσεων κτλ. Αρχες Νοεμβρη και ακομα εξυπηρετει παραγγελιες day1. Δηλαδη οι τελη Σεπτεμβρη θα πανε καλο Δεκεμβρη ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα