Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, amvrosiusd είπε

Με κάλεσαν από istorm για 15pm black 256 15/9 για αποστολή.λογικα θα εξυπηρετηθούν εντός ημερών όλοι οι day one.

Day one το μεγαλύτερο ανέκδοτο 

Δημοσ.

ΑΠΑΤΗ από Κωτσόβολο. Επειδή όντως άρχισε να παρλαμβάνει NaTi όποια "κατά λάθος" εμφανιστούν διαθέσιμα σε παίρνει τηλ να σου πουν πως δεν είναι διαθέσιμα. Κοινώς πάλι τα καβατζώνουν για εσωτερική κατανάλωση.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikoskon είπε

ΑΠΑΤΗ από Κωτσόβολο. Επειδή όντως άρχισε να παρλαμβάνει NaTi όποια "κατά λάθος" εμφανιστούν διαθέσιμα σε παίρνει τηλ να σου πουν πως δεν είναι διαθέσιμα. Κοινώς πάλι τα καβατζώνουν για εσωτερική κατανάλωση.

Υπάλληλοι της ΔΕΗ τα τρώνε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάθαμε το μάθημα μας ,τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν ξανά ασχολούμαι με ελληνικά καταστήματα ,είχα σταματήσει χρόνια να πω την αλήθεια και είπα να ξανά δοκιμάσω αλλά…

Επεξ/σία από giorgoskgs
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

iStorm Golden Hall έβγαλε διαθέσιμο 15PM 256 Black πριν καμία ώρα και έκανα παραγγελία , παραλαβή+πληρωμή στο κατάστημα , για να δούμε αν όντως είναι ετοιμοπαράδοτο…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκανα παραγγελία από Κωτσόβολο Βόλου 14/10 με προκαταβολή 15 PM Black 256. Πέρασα προχθές από το κατάστημα μήπως είχαν κάτι νεότερο. Μου είπαν άτομο που έκανε παραγγελία  στις 09/10 δεν έχει παραλάβει ακόμη. Και ότι σίγουρα έχει 1-1.5 μήνα αναμονή. Σίγουρα είμαστε όλοι στην ίδια θέση πόσο μάλλον όσοι προπαρήγγειλαν από την πρώτη μέρα. Αλλά πιστεύω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό είναι και θέμα προμηθευτή πέρα των άλλων. 

Επεξ/σία από Owprof
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Owprof είπε

Εγώ έκανα παραγγελία από Κωτσόβολο Βόλου 14/10 με προκαταβολή 15 PM Black 256. Πέρασα προχθές από το κατάστημα μήπως είχαν κάτι νεότερο. Μου είπαν άτομο που έκανε παραγγελία  στις 09/10 δεν έχει παραλάβει ακόμη. Και ότι σίγουρα έχει 1-1.5 μήνα αναμονή. Σίγουρα είμαστε όλοι στην ίδια θέση πόσο μάλλον όσοι προπαρήγγειλαν από την πρώτη μέρα. Αλλά πιστεύω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό είναι και θέμα προμηθευτή πέρα των άλλων. 

H ιδια η Apple λεει για ομαλοποιηση καπου στις γιορτες. Οποτε θελει υπομονη...

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, stefanito83 είπε

Πώς γίνεται να μου στέλνει ο Κωτσόβολος το κινητό από Κομοτηνή; (έτσι βγάζει η γενική ταχυδρομική)

Λογικα εκει υπηρχε διαθεσιμοτητα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/11/2023 στις 4:00 ΜΜ, Pwpwpw είπε

Ωραια εξηγησε τοτε πως γινετε να γραφει καποιος εδω οτι παρελαβε  pm nati 256 με παραγγελια 19/9 και αλλος να γραφει οτι  με παραγγελια απο 16/9 το ιδιο κινητο ιδιο χρωμα ιδια εκδοση δεν παρελαβε ακομα? Ο @tsoukou11 ισχυριζετα οτι παρηγγειλε 16/9 και δεν παρελαβε ακομα  και ο  @giorgoskgs ισχυριζεται οτι παρηγγειλε 19/9 και εχει ηδη 2 μερες που παρελαβε. Εφοσον δεν ισχυει οτι οσοι προπληρωσαν εχουν προτεραιοτητα τοτε σημαινει οτι καποιοι εδω γραφουν ψεμματα, εκτος αν μπορεις να δωσεις καποια 3η πιο λογικη εξηγηση. Δεν μιλησε κανεις για πλεκτανες και θεωριες συνομωσιας, λογικη εξηγηση προσπαθει να δοθει.

Δεν ξέρω φίλε μου αν η παραγγελία έγινε από το ίδιο κατάστημα . Αν έγινε από το ίδιο κατάστημα ίδιο μοντέλο χρώμα χωρητικότητα κλπ κ ο ένας παράγγειλε πρώτα από τον άλλο τότε δυο παίζουν ή ισχύει άρα με κάποιο τρόπο του έφαγε την σειρά δηλαδή κάποιον γνωστό μέσα κλπ η λέει ψέματα ότι παρέλαβε . Δεν ξέρω τι έγινε κ ούτε θα μάθουμε δεν είμαστε ντέντεκτιβ εγώ απλά αναφέρθηκα σε αυτό που γράφουν ότι παραλαμβάνουν πρώτα όσοι πληρώνουν . Και είπα αν ισχύε αυτό κ εγώ κ η κοπέλα μου δεν θα είχαμε πάρει την συσκευή . Εμείς ούτε προπληρώσαμε ούτε προκαταβολή δώσαμε , απλα κάναμε την προπαραγγελια κ επιλέξαμε πληρωμή στο κατάστημα  με την παραλαβή. Μας έστειλαν μήνυμα ότι ήρθε η παραγγελία μας , πήγαμε ωραία ωραία πληρώσαμε κ πήραμε την συσκευή . Εγώ από 15/9  Παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε η κοπέλα μου λίγες μέρες νωρίτερα 

18 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Δεν ξέρω φίλε μου αν η παραγγελία έγινε από το ίδιο κατάστημα . Αν έγινε από το ίδιο κατάστημα ίδιο μοντέλο χρώμα χωρητικότητα κλπ κ ο ένας παράγγειλε πρώτα από τον άλλο τότε δυο παίζουν ή ισχύει άρα με κάποιο τρόπο του έφαγε την σειρά δηλαδή κάποιον γνωστό μέσα κλπ η λέει ψέματα ότι παρέλαβε . Δεν ξέρω τι έγινε κ ούτε θα μάθουμε δεν είμαστε ντέντεκτιβ εγώ απλά αναφέρθηκα σε αυτό που γράφουν ότι παραλαμβάνουν πρώτα όσοι πληρώνουν . Και είπα αν ισχύε αυτό κ εγώ κ η κοπέλα μου δεν θα είχαμε πάρει την συσκευή . Εμείς ούτε προπληρώσαμε ούτε προκαταβολή δώσαμε , απλα κάναμε την προπαραγγελια κ επιλέξαμε πληρωμή στο κατάστημα  με την παραλαβή. Μας έστειλαν μήνυμα ότι ήρθε η παραγγελία μας , πήγαμε ωραία ωραία πληρώσαμε κ πήραμε την συσκευή . Εγώ από 15/9  Παρέλαβα την Παρασκευή που μας πέρασε η κοπέλα μου λίγες μέρες νωρίτερα 

Και για τους άπιστους Θωμαδες  γιατί καλό είναι να  μιλάει κάποιος με δεδομένα υπαρκτά και όχι  αερολογίες παραθέτω φωτό . Οποίος θέλει μπορεί να πηγαίνει να προπληρώνει αν πιστεύει ότι θα παραλάβει νωρίτερα δικαίωμα του . Εγώ δεν προπλήρωσα κ παρέλαβα αλλά περίμενα ένα μήνα . 

IMG_0377.jpeg

IMG_0379.jpeg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nikos3648 είπε

Παρέλαβα κι εγώ από istorm 256 φυσικό τιτάνιο με παραλαβή από τσιμισκη. 

Πρωτη μερα προπαραγγελια; Καλοριζικο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...