Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tsoukou11 είπε

Και οι δύο αλήθεια λέμε φίλε μου...μέσω δόσεων και οι δύο..απλά ο γιώργης την έκανε από ιντερνετ και εγω από καταστημα. Είναι άλλη μια επιβεβαίωση πόσο χάλια τα χουν κάνει...

Μα δεν το εγραψα για να αμφισβητησω κανεναν, λογικη εξηγηση προσπαθουμε να βρουμε για να καταλαβουμε επιτελους πως δουλευει αυτη η "αυστηρη σειρα προτεραιοτητας".

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1
  • Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θεωρω η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Σιγουρα δεν μπορεις να κατηγορησεις ανθρωπους οτι ψευδονται, απλα και στα καταστηματα υπαρχει ενας χαος με τις παραγγελιες και εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους. Περα απο τα ατομα με πολλαπλες παραγγελιες που απλα επιβαρυνουν το συστημα, δεν γινεται σωστη διαχειριση των παραγγελιων και οσο και να φωναζετε παιδια απλα τα ακουν υπαλληλοι και κατα μια πολυ μεγαλη πιθανοτητα αυτο δεν ανεβαινει προς τα πανω. Αλλωστε υπαρχουν απειροι που ειναι "βυσματα" που θελουν να τα παρουν πρωτοι κλπ κλπ. Εχω και φιλο που το πηρε ετσι απο Κωτσο και παρελαβε πριν λιγες μερες ενω παραγγειλε...αρχες Οκτωβρη.

Απλα διατηρηστε τη ψυχραιμια σας. Εναλλακτικες πλεον υπαρχουν.

Δημοσ.
15 minutes ago, darkman said:

Αυτο εκανε και σε εμενα και τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν αυτο που εγραψα , τωρα που το τσεκαρα δεν μπορω να το κανω , εσυ τωρα μπορεις να βαλεις στο καλαθι σου καποια απο αυτα που λεει μη διαθέσιμο ? εγω οχι ισως εχει bugαρι το δικο σου pc για καθαρισε τα cookies σου και ξανα δοκιμασε   , ας το δοκιμασει και καποιος αλλος να μας πει.....

Δοκίμασα από άλλο browser και δουλεύει ακόμα απλά δεν μπορώ να προχωρήσω στην πληρωμή. 

Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες πως και εσύ πήρες τηλέφωνο.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μα δεν το εγραψα για να αμφισβητησω κανεναν, λογικη εξηγηση προσπαθουμε να βρουμε για να καταλαβουμε επιτελους πως δουλευει αυτη η "αυστηρη σειρα προτεραιοτητας".

Καμια "αυστηρη σειρά προτεραιοτητας" και... thats all folks :)

Μεχρι και η Apple στο UK εχεις διαφορα "κολπάκια" για να βρεις availability. Δεν θα κανουν εδω στην Ελλαδα οι αλυσιδες...οργια;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τους εχει πάρει χαμπάρι η apple και ότι περισσεύει τους δίνει, γι αυτό σε άλλες χώρες είναι νορμάλ οι διαθεσιμότητες. 

δεν αποκλείεται και να της χρωστούν εκατομμύρια και έχει κλείσει η στρόφιγγα, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει 

Επεξ/σία από Rubble
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rubble είπε

τους εχει πάρει χαμπάρι η apple και ότι περισσεύει τους δίνει, γι αυτό σε άλλες χώρες είναι νορμάλ οι διαθεσιμότητες. 

δεν αποκλείεται και να της χρωστούν εκατομμύρια και έχει κλείσει η στρόφιγγα, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει 

Αν δεν πεσει το cashερι η Apple δεν δινει τιποτα.

Πως θα επεφταν οι παραγγελιες αν δεν ειχε πεσει ο "παράς" από τους εκατοντάδες που έκαναν προπαραγγελίες για το liquidity? :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, teol20 είπε

Αν δεν πεσει το cashερι η Apple δεν δινει τιποτα.

Πως θα επεφταν οι παραγγελιες αν δεν ειχε πεσει ο "παράς" από τους εκατοντάδες που έκαναν προπαραγγελίες για το liquidity? :)

λογικά με πίστωση αγοράζουν εκτος αν είναι τόσο αφερέγγυοι που τους έχει βάλει ορο για προπληρωμή. πάντως εγώ σε κάτι τέτοιο καταλήγω. δεν γίνεται να υπάρχουν παντού εκτός από ελλάδα. Κάτι γίνεται με την quest

15/09 15:12

IMG_1755.jpeg.3d1cb9b44f6fa32c3e811dc8ddeb7601.jpeg

όποιος το θέλει PM. Είναι NaTi 256 PM. 50 ευρώ προσφορά 😂

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. (όχι τη μούφα των καταστημάτων)

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Rubble είπε

λογικά με πίστωση αγοράζουν εκτος αν είναι τόσο αφερέγγυοι που τους έχει βάλει ορο για προπληρωμή. πάντως εγώ σε κάτι τέτοιο καταλήγω. δεν γίνεται να υπάρχουν παντού εκτός από ελλάδα. Κάτι γίνεται με την quest

Κανε ενα Google Forms να υπαρχει timestamp. Εδω και το δευτερολεπτο μετραει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, teol20 είπε

Κανε ενα Google Forms να υπαρχει timestamp. Εδω και το δευτερολεπτο μετραει :P

IMG_1756.png.b661d83aa91f034f2aca7388e55593d7.png

😂🤣

Επεξ/σία από Rubble
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rubble είπε

Να πάρει και ήμουν Ηράκλειο χθές. 🥲

Δημοσ.

Βρηκα προχθες στον Κωτσο το iphone 14 Pro Max 128αρι σε Gold ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ στα 1200κατι με ΑΤΟΚΕΣ δοσεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ και φυσικα το χτυπησα! Παραλαμβανω δευτερα-τριτη! Οχι θα κατσω να σκασω να περιμενω το 15 και ποτε θα τους καπνισει να το φερουν! Θα ζησουμε και χωρις Τιτανιο… 🤭

καλα κουραγια μαγκες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοινός  παρονομαστής όλων είναι οι αλυσίδες/καταστήματα που τα έχουν κάνει ….η σειρά έπρεπε να τηρείτε είτε είναι πληρωμένο ή μη ,είτε  είναι online ή τηλεφωνική παραγγελία.Γι’αυτό λέγεται και σειρά άλλωστε.Αν υπολογίζεις ότι δεν θα μπορείς να καλύψεις βάζεις φρένο αλλιώς ενημερώνεις εξαρχής του πότε θα υπάρξει διαθεσιμότητα .Δεν υπάρχει δεν ξέρω .Εδώ το θέμα ενημέρωσης το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο ,κοροϊδεύουν κυριολεκτικά Υπάρχουν άτομα που στο status βλέπουν σε διακίνηση και ακόμα περιμένουν .Μάλλον η διακίνηση είναι από την Κίνα με γαϊδούρι δεν εξηγείται αλλιώς 

Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων είναι η μη ενημέρωση καθ’ολα τα στάδια των (Δεν εννοώ υπαλλήλους )

Ικανοι είναι να είπαν στην apple «Δώσε  μου 10 και θα στα φέρω αργότερα» 😂

Επεξ/σία από giorgoskgs
Δημοσ.

Συνεχιζει να μην κουνιεται φυλλο σε Public/Πλαισιο. Στo iStorm αυτη την εβδομαδα κατι εγινε, ενδεχομενως και λογω του νέου καταστήματος στο The mall, επισης αυτην την εβδομαδα ειδαμε αρκετες παραλαβες σε pro απλο.

Αυριο Παρασκευη, συνηθως παραλαμβανουν...Παίζει να γνωριζει κανεις τιποτα για παραλαβες?

Δε μπορω να διανοηθώ οτι στη τυχη παραλαμβανουν, δηλαδη σκαει η παραλαβη χωρις ενημερωση... Αδιανοητα πραγματα συμβαινουν...

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, georgezerv76 είπε

Βρηκα προχθες στον Κωτσο το iphone 14 Pro Max 128αρι σε Gold ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ στα 1200κατι με ΑΤΟΚΕΣ δοσεις ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ και φυσικα το χτυπησα! Παραλαμβανω δευτερα-τριτη! Οχι θα κατσω να σκασω να περιμενω το 15 και ποτε θα τους καπνισει να το φερουν! Θα ζησουμε και χωρις Τιτανιο… 🤭

καλα κουραγια μαγκες! 

και εγω θα προτιμουσα να επαιρνα το 14 pro max με 1100 να ησυχαζα.

Αλλα!! γαμωτο επρεπε να προτιμω τα μικροτερα bezels τα εξτρα animations που εχει το dynamic island με το Action Button και γενικα το τιτανιο σαν ιδεα και αισθηση να νιωθεις οτι εχεις κατι πιο ξεχωριστο απο ολα τα αλλα iPhone με ανοξειδωτο ατσαλι και γενικα εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια(δεν χανεις πολλα χρηματα αν το πουλησεις του χρονου)

Και τωρα τα τρωω για 1/2 μηνες υπομονη επιπλεον αλλα αφου τα ειδα και τα 2 κινητα αισθητα στο χερι απο κοντα (14 PM και 15 PM σε 2 χρωματα που με ενδιαφερουν μοβ και ασημι)λεω αξιζει τη μικρη χρηματικη διαφορα για εμενα τουλαχιστον.

'=D

3 λεπτά πριν, KonstantinosM7 είπε

Συνεχιζει να μην κουνιεται φυλλο σε Public/Πλαισιο. Στo iStorm αυτη την εβδομαδα κατι εγινε, ενδεχομενως και λογω του νέου καταστήματος στο The mall, επισης αυτην την εβδομαδα ειδαμε αρκετες παραλαβες σε pro απλο.

Αυριο Παρασκευη, συνηθως παραλαμβανουν...Παίζει να γνωριζει κανεις τιποτα για παραλαβες?

Δε μπορω να διανοηθώ οτι στη τυχη παραλαμβανουν, δηλαδη σκαει η παραλαβη χωρις ενημερωση... Αδιανοητα πραγματα συμβαινουν...

ανεμενε μεσα Νοεμβρη η Χριστουγεννα στα Public και παλι τυχεροι θα ειμαστε αν Ολοι οσοι περιμενουμε 2+ μηνες θα εξυπηρετηθουμε.Υπομονη η ζητα τα λεφτα σου πισω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

η ψαξε εναλλακτικα καταστηματα οπως λενε αρκετα παιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...