Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsoukou11 είπε

Μου φαίνεται απίστευτο πως με προπαραγγελία 16-9 από Πλαίσιο PM NaTi δεν έχω καν ενημέρωση και ξέρω κανα δύο άτομα μετά από εμένα που παρέλαβαν κανονικά....ξαναλέω απίστευτο πραγματικά! 

Απο οτι φαινεται προτεραιοτητα εχουν οσοι το εχουν προεξοφλησει.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ήρθε κ το email για αξιολόγηση 😂😂😂

Αν θέλει κάποιος όσον αφορά το Πλαίσιο η παραγγελία μου ήταν 6323991 19/09 μέσω δόσεων 

IMG_6891.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, giorgoskgs είπε

Καλησπέρα! Ήρθε κ το email για αξιολόγηση 😂😂😂

Αν θέλει κάποιος όσον αφορά το Πλαίσιο η παραγγελία μου ήταν 6323991 19/09 μέσω δόσεων 

IMG_6891.png

Το κουτι εφτασε κιολας 😂

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα Γερμανό τηλέφωνο... 

Η κατάσταση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μόνο που δεν με έβρισαν γιατί λέει πως το βάζετε στο καλάθι αφού είναι μη διαθέσιμο.... Τους έστειλα video recording και μου λεει ειναι λάθος μην προχωρήσετε σε παραγγελία... 

Επεξ/σία από Lewnidas1995
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Μόνο που δεν με έβρισαν γιατί λέει πως το βάζετε στο καλάθι αφού είναι μη διαθέσιμο.... 

Οταν ενα προιον εμφανιζετε στο eshop του καταστηματος ως ¨μη διαθεσιμο" μπορει να μπει στο καλαθι?

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Οταν ενα προιον εμφανιζετε στο eshop του καταστηματος ως ¨μη διαθεσιμο" μπορει να μπει στο καλαθι?

Οχι δεν μπορει ..........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, darkman είπε

Οχι δεν μπορει ..........

Ε τοτε για "μονο που δεν τον εβρισαν"? Επρπε να τους πει εαν ηταν εξανλτημενο πως το εβαλα στο καλαθι, μαγος ειμαι.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

Ε τοτε για "μονο που δεν τον εβρισαν"? Επρπε να τους πει εαν ηταν εξανλτημενο πως το εβαλα στο καλαθι, μαγος ειμαι.

Το εβαλε οταν ηταν διαθέσιμο μεχρι να ολοκληρωσει την αγορα αυτο αλλαξε και με το επομενο refresh που εκανε στον browser του εβγαλε αυτο που ειδες στην εικονα  , τωρα αν οντως ηταν διαθέσιμο η ηταν συστημικο λαθος κανενας δεν θα το μαθει ποτε :P 

Δημοσ.

Παιδιά παρακολουθούσα το παλιό άρθρο μεχρι που έκλεισε κ φτιάχτηκε το νούμερο 2 . Λοιπόν υπάρχουν κάποια άτομα δεν θα πω ονόματα που συνεχίζουν γράφουν τα ίδια κ τα ίδια αγχώνουν τον κόσμο ή λένε ανακρίβειες . Για να ηρεμήσετε όλοι σας το λέω μια φορά κ αν θέλετε το ακούτε . Κανένα μυστικό σενάριο , πλεκτάνη ή καθυστερήσεις γιατί προηγούνται όσοι πλήρωσαν κλπ δεν παίζει ούτε ισχύει . Η κοπέλα μου παρήγγειλε μαζί με μένα από την πρώτη μέρα με  προπαραγγελία  και με πληρωμή στο κατάστημα με την παραλαβή , ούτε προκαταβολή τίποτα . Μας ήρθε μήνυμα πριν 2 εβδομάδες η κοπέλα μου πήγε πλήρωσε το πήρε 15 pro 128 natural από istorm και εγώ την Παρασκευή 15 pro max 256 natural titanium πάλι από istorm . Κανένας δράκος λοιπόν και άλλες ιστορίες κλπ δεν  υπάρχουν . Είναι θέμα περιορισμένων παραλαβών πολύ λίγων κομματιών που παραλαμβάνει κάθε κατάστημα . Αν θέλετε περιμένετε κάντε υπομονή όπως κ εμείς αν δεν θέλετε πάρτε από Amazon κλπ μην κάθεστε να μαντέψετε τι συμβαίνει κλπ κ χάνετε τον χρόνο σας τζάμπα . Απλά δεν παραλαμβάνουν πολλά κομμάτια το γνωρίζουμε κάθε χρόνο αυτό γίνετε . Υπομονή παιδιά σε όλους . 

• Confused 1
Δημοσ.
3 minutes ago, darkman said:

Το εβαλε οταν ηταν διαθέσιμο μεχρι να ολοκληρωσει την αγορα αυτο αλλαξε και με το επομενο refresh που εκανε στον browser του εβγαλε αυτο που ειδες στην εικονα  , τωρα αν οντως ηταν διαθέσιμο η ηταν συστημικο λαθος κανενας δεν θα το μαθει ποτε :P 

Μπορώ να το βγάλω και να ξανά βάλω οποίο χρώμα θες... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Μπορώ να το βγάλω και να ξανά βάλω οποίο χρώμα θες... 

Αυτο εκανε και σε εμενα και τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν αυτο που εγραψα , τωρα που το τσεκαρα δεν μπορω να το κανω , εσυ τωρα μπορεις να βαλεις στο καλαθι σου καποια απο αυτα που λεει μη διαθέσιμο ? εγω οχι ισως εχει bugαρι το δικο σου pc για καθαρισε τα cookies σου και ξανα δοκιμασε   , ας το δοκιμασει και καποιος αλλος να μας πει.....

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Mitsi86 είπε

Παιδιά παρακολουθούσα το παλιό άρθρο μεχρι που έκλεισε κ φτιάχτηκε το νούμερο 2 . Λοιπόν υπάρχουν κάποια άτομα δεν θα πω ονόματα που συνεχίζουν γράφουν τα ίδια κ τα ίδια αγχώνουν τον κόσμο ή λένε ανακρίβειες . Για να ηρεμήσετε όλοι σας το λέω μια φορά κ αν θέλετε το ακούτε . Κανένα μυστικό σενάριο , πλεκτάνη ή καθυστερήσεις γιατί προηγούνται όσοι πλήρωσαν κλπ δεν παίζει ούτε ισχύει . 

Ωραια εξηγησε τοτε πως γινετε να γραφει καποιος εδω οτι παρελαβε  pm nati 256 με παραγγελια 19/9 και αλλος να γραφει οτι  με παραγγελια απο 16/9 το ιδιο κινητο ιδιο χρωμα ιδια εκδοση δεν παρελαβε ακομα? Ο @tsoukou11 ισχυριζετα οτι παρηγγειλε 16/9 και δεν παρελαβε ακομα  και ο  @giorgoskgs ισχυριζεται οτι παρηγγειλε 19/9 και εχει ηδη 2 μερες που παρελαβε. Εφοσον δεν ισχυει οτι οσοι προπληρωσαν εχουν προτεραιοτητα τοτε σημαινει οτι καποιοι εδω γραφουν ψεμματα, εκτος αν μπορεις να δωσεις καποια 3η πιο λογικη εξηγηση. Δεν μιλησε κανεις για πλεκτανες και θεωριες συνομωσιας, λογικη εξηγηση προσπαθει να δοθει.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ωραια τοτε πως γινετε να γραφει καποιος εδω οτι παρελαβε  pm nati 256 με παραγγελια 19/9 και αλλος να γραφει οτι  με παραγγελια απο 16/9 το ιδιο κινητο ιδιο χρωμα ιδια εκδοση δεν παρελαβε ακομα? Ο @tsoukou11 ισχυριζετα οτι παρηγγειλε 16/9 και δεν παρελαβε ακομα  και ο  @giorgoskgs ισχυριζεται οτι παρηγγειλε 19/9 και εχει ηδη 2 μερες που παρελαβε. Εφοσον δεν ισχυει οτι οσοι προπληρωσαν εχουν προτεραιοτητα τοτε σημαινει οτι καποιοι εδω γραφουν ψεμματα, εκτος αν μπορεις να δωσεις καποια 3η πιο λογικη εξηγηση. Δεν μιλησε κανεις για πλεκτανες και θεωριες συνομωσιας, λογικη εξηγηση προσπαθει να δοθει.

Και οι δύο αλήθεια λέμε φίλε μου...μέσω δόσεων και οι δύο..απλά ο γιώργης την έκανε από ιντερνετ και εγω από καταστημα. Είναι άλλη μια επιβεβαίωση πόσο χάλια τα χουν κάνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...