Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν IPhone 15 pro & pro max σε ενα κατάστημα στη Βούλα (Αθήνα) που λέτεται fix n case. Google it & πάρτε τηλ, αγόρασε φίλος κι έχει τεμάχια.

Επεξ/σία από Hk2004gr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoulhs007 είπε

Αν επιτρέπεται τι μοντέλο και τι ημερομηνία ήταν η παραγγελία. Απλά για να καταλάβω σε τι φάση είναι το Public γιατί και εγώ από εκεί έχω κάνει προπαραγγελία.

01-10. Pro titanium black 128

Δημοσ.

Στο public μου είπαν οτι λόγω της απαλλαγής φπα πέφτει η εγγύηση της apple από δύο χρόνια σε ένα. Στέκει αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, hmmy92 είπε

Στο public μου είπαν οτι λόγω της απαλλαγής φπα πέφτει η εγγύηση της apple από δύο χρόνια σε ένα. Στέκει αυτό?

Υπαρχει σχετικο forum σχετικα με το ερωτημα σου, ας μεινουμε στο θεμα μας εδω για  να μην ξανακλειδωθει η συνομιλια

Επεξ/σία από Yosoyphilipp
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hmmy92 είπε

Υπάρχει αντίστοιχο θέμα με τίτλο apple και εγγύηση με τιμολόγιο. Κάνε εκεί την ερώτηση γιατί τις προάλλες άρχισαν να γράφονται εδώ σεντόνια για τις εγγυήσεις που είναι άσχετα με το νήμα και κλειδώθηκε το thread.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Γερμανός πάντως έβγαλε διαθέσιμα 15 PM NaTi 256gb με παραλαβή από 4-6/10. Βέβαια πρέπει να πληρώσεις με κάρτα απευθείας δεν μπορείς να πληρώσεις στο κατάστημα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Yosoyphilipp είπε

ξερουμε σε ποια ημερα βρισκονται οι παραγγελιες της istorm για το 256 NaTi?

Αν έχεις βάλει παραλαβή από το κατάστημα, είναι άλλη λίστα για το καθένα.Αν αναφέρεσαι στα Pro max κατά 99% ακόμη στην πρώτη μέρα των προπαραγγελιών θα βρίσκεται.

Δημοσ.

Μου φαίνεται απίστευτο πως με προπαραγγελία 16-9 από Πλαίσιο PM NaTi δεν έχω καν ενημέρωση και ξέρω κανα δύο άτομα μετά από εμένα που παρέλαβαν κανονικά....ξαναλέω απίστευτο πραγματικά! 

Δημοσ.
42 minutes ago, panoulhs007 said:

Ο Γερμανός πάντως έβγαλε διαθέσιμα 15 PM NaTi 256gb με παραλαβή από 4-6/10. Βέβαια πρέπει να πληρώσεις με κάρτα απευθείας δεν μπορείς να πληρώσεις στο κατάστημα.

Σε όλα τα χρώματα είναι απ ότι βλέπω τώρα. Θα περάσω το απόγευμα από κατάστημα Γερμανός να μάθω.. 

Δημοσ.

Απάντηση από you.gr για παραγγελία 18/9.

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημεώσουμε πως λόγω μεγάλης ζήτησης στο συγκεκριμένο προϊόν και πολλών παραγγελιών, οι παραγγελίες εκτελούνται με βάση την σειρά προτεραιότητας.

Παραλαμβάνουμε από τον προμηθευτή μας περιορισμένα τεμάχια.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να παραλάβετε το προϊόν σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να γίνει ακύρωση προχωράμε και σε επιστροφή χρημάτων.

Δεν άντεξα και απάντησα 

Δεν με ενδιαφέρει ακύρωση. Με ενδιαφέρει πως έχω προπληρώσει από 18.9 και ακόμα η απάντηση είναι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ.

Εσείς νομίζετε πως είναι για το κινητό ενώ στην πραγματικότητα είναι εργαλείο δουλειάς. 
fun fact : εάν δεν έχετε τεμάχια μπείτε στο amazo.de, έχει να πάρετε για τους πελάτες σας! ( απίστευτα πράγματα ) 
  • Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά την ίδια απορία έχω κι εγώ, δεν αντιλαμβάνονται ότι για κάποιους,  έστω και μειοψηφία, το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς; Και το εξοργιστικό δεν είναι ότι δεν έχουμε παραλάβει ακόμα τις προπαραγγελιες μας δύο μήνες μετά σχεδόν, είναι η φράση "Δεν γνωρίζουμε τίποτα, κάντε λίγο ακόμα υπομονή", όταν στο Amazon αρχίζει να υπάρχει στοκ πλέον. Δηλαδή πόσο στον μεσαίωνα ζούμε και πόσο άθλια καταναλωτική συνείδηση έχει ο Έλληνας για να συνεχίζουν αυτές τις πρακτικές;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...