lapaskos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή iPhone 15 pro max 256gb natural titanium στο istorm στο golden hall. Δεν θα το χρειαστώ μιας και μου είχε δώσει άλλο μέλος την σειρά του για 512gb όποτε στείλτε μου ένα μήνυμα οποίος θέλει να το πάρει. 3
panoulhs007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 15 minutes ago, lapaskos said: Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή iPhone 15 pro max 256gb natural titanium στο istorm στο golden hall. Δεν θα το χρειαστώ μιας και μου είχε δώσει άλλο μέλος την σειρά του για 512gb όποτε στείλτε μου ένα μήνυμα οποίος θέλει να το πάρει. Σου έστειλα και ΠΜ αν δεν το έχεις δώσει φυσικά σε κάποιο άλλο μέλος !
KonstantinosM7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα! Σήμερα το istomr κάπως κινείται! Απορώ τι γίνεται με το Public...? Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και σορρυ για το off-topic, απλά αφορά τη διαδικασία παραλαβής. Αν πρόκειται το τιμολόγιο να κοπεί στα στοιχεία άλλου, τι χρειάζεται αν δεν γίνεται να είναι παρόν? Απλα εξουσιοδότηση? Και η πληρωμή μπορεί να γίνει απο λογαριασμό/χρεωστική δική μου ή πρέπει να σχετίζεται με το άτομο που θα κοπεί το τιμολογιο? Ευχαριστώ!
lapaskos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις το έδωσα σε αλλο μέλος καλή παραλαβή εύχομαι. 1
teol20 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, KonstantinosM7 είπε Καλησπέρα! Σήμερα το istomr κάπως κινείται! Απορώ τι γίνεται με το Public...? Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και σορρυ για το off-topic, απλά αφορά τη διαδικασία παραλαβής. Αν πρόκειται το τιμολόγιο να κοπεί στα στοιχεία άλλου, τι χρειάζεται αν δεν γίνεται να είναι παρόν? Απλα εξουσιοδότηση? Και η πληρωμή μπορεί να γίνει απο λογαριασμό/χρεωστική δική μου ή πρέπει να σχετίζεται με το άτομο που θα κοπεί το τιμολογιο? Ευχαριστώ! 1) Εξουσιοδοτηση 2) Πληρωμη απο επαγγελματικο λογαριασμο/ καρτα που να ειναι στο ονομα αυτου που θα κοπει το τιμολογιο. Ειδικα επειδη προκειται για τιμολογιο αρθρου 39α.
alkis__7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Με το Public κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Έκαναν κάποιες παραδόσεις Pro προχτές, δύο μέλη ανέφεραν ότι τους ήρθε mail για παραλαβή. Εγώ από 17/09 ακόμα περιμένω!
foolidis1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Παραλαβη σημερα απο Αμαζον PM natural 256gb οπως ειχε δωσει την ημερομηνια παραλαβης.Το πλαισιο ακομη αγνοειται η προπαραγγελια μου.Ας την εχουν να την χαιρονται.Αμαζον παιδες και τελος 2
GiannisSkg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, teol20 είπε Καλοριζικο. Μου αρεσε το background σεμεδακι της μαμας. Ολα τα λεφτα iStorm Tσιμισκη; Ναι istorm τσιμισκη
panoulhs007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρα! Άντε να δούμε και σήμερα μήπως παραλάβουμε!!!
alkis__7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Κάτσε, έχουμε ακόμα ενάμιση μήνα για Χριστούγεννα 🤷🏻♀️
panoulhs007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, alkis__7 said: Κάτσε, έχουμε ακόμα ενάμιση μήνα για Χριστούγεννα 🤷🏻♀️ Μην με ρίχνεις έτσι, άσε με να πιστεύω! χαχα
Appleboy666 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, lapaskos είπε Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή iPhone 15 pro max 256gb natural titanium στο istorm στο golden hall. Δεν θα το χρειαστώ μιας και μου είχε δώσει άλλο μέλος την σειρά του για 512gb όποτε στείλτε μου ένα μήνυμα οποίος θέλει να το πάρει. Τι ώρα έκανες προπαραγγελία;(15/9 φαντάζομαι σίγουρα)
hmmy92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 εγώ στα public έχω κολλήσει στην ενδοδιακίνηση. Λέτε να είναι τρικ για να με τρενάρουν και άλλο? Ότι και καλά προχώρησε σε στάδιο η παραγγελία?
laz_pra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Επίσης μου ήρθε μήνυμα από istorm GH για παραλαβή iPhone Pro Max natural titanium. Δεν θυμάμαι αν είναι 256 ή 512... Επειδή έχω πάρει ήδη το 512 από Κωτσόβολο, όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. 8 λεπτά πριν, laz_pra είπε Επίσης μου ήρθε μήνυμα από istorm GH για παραλαβή iPhone Pro Max natural titanium. Δεν θυμάμαι αν είναι 256 ή 512... Επειδή έχω πάρει ήδη το 512 από Κωτσόβολο, όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. δόθηκε μόλις. Καλορίζικο! 1
Appleboy666 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, laz_pra είπε Επίσης μου ήρθε μήνυμα από istorm GH για παραλαβή iPhone Pro Max natural titanium. Δεν θυμάμαι αν είναι 256 ή 512... Επειδή έχω πάρει ήδη το 512 από Κωτσόβολο, όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. δόθηκε μόλις. Καλορίζικο! Τελικά ήταν 256;Τι ώρα ηταν η προπαραγγελία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα