Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή iPhone 15 pro max 256gb natural titanium στο istorm στο golden hall. Δεν θα το χρειαστώ μιας και μου είχε δώσει άλλο μέλος την σειρά του για 512gb όποτε στείλτε μου ένα μήνυμα οποίος θέλει να το πάρει.

• Like 3
Δημοσ.
15 minutes ago, lapaskos said:

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή iPhone 15 pro max 256gb natural titanium στο istorm στο golden hall. Δεν θα το χρειαστώ μιας και μου είχε δώσει άλλο μέλος την σειρά του για 512gb όποτε στείλτε μου ένα μήνυμα οποίος θέλει να το πάρει.

Σου έστειλα και ΠΜ αν δεν το έχεις δώσει φυσικά σε κάποιο άλλο μέλος ! :)

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σήμερα το istomr κάπως κινείται! Απορώ τι γίνεται με το Public...?

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και σορρυ για το off-topic, απλά αφορά τη διαδικασία παραλαβής. Αν πρόκειται το τιμολόγιο να κοπεί στα στοιχεία άλλου, τι χρειάζεται αν δεν γίνεται να είναι παρόν? Απλα εξουσιοδότηση? Και η πληρωμή μπορεί να γίνει απο λογαριασμό/χρεωστική δική μου ή πρέπει να σχετίζεται με το άτομο που θα κοπεί το τιμολογιο? 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, KonstantinosM7 είπε

Καλησπέρα! Σήμερα το istomr κάπως κινείται! Απορώ τι γίνεται με το Public...?

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και σορρυ για το off-topic, απλά αφορά τη διαδικασία παραλαβής. Αν πρόκειται το τιμολόγιο να κοπεί στα στοιχεία άλλου, τι χρειάζεται αν δεν γίνεται να είναι παρόν? Απλα εξουσιοδότηση? Και η πληρωμή μπορεί να γίνει απο λογαριασμό/χρεωστική δική μου ή πρέπει να σχετίζεται με το άτομο που θα κοπεί το τιμολογιο? 

Ευχαριστώ!

1) Εξουσιοδοτηση

2) Πληρωμη απο επαγγελματικο λογαριασμο/ καρτα που να ειναι στο ονομα αυτου που θα κοπει το τιμολογιο. Ειδικα επειδη προκειται για τιμολογιο αρθρου 39α.

Δημοσ.

Με το Public κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Έκαναν κάποιες παραδόσεις Pro προχτές, δύο μέλη ανέφεραν ότι τους ήρθε mail για παραλαβή. Εγώ από 17/09 ακόμα περιμένω!

Δημοσ.

Παραλαβη σημερα απο Αμαζον PM natural 256gb οπως ειχε δωσει την ημερομηνια παραλαβης.Το πλαισιο ακομη αγνοειται η προπαραγγελια μου.Ας την εχουν να την χαιρονται.Αμαζον παιδες και τελος

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, teol20 είπε

Καλοριζικο. Μου αρεσε το background σεμεδακι της μαμας. Ολα τα λεφτα ;)

iStorm Tσιμισκη;

Ναι istorm τσιμισκη

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lapaskos είπε

Τι ώρα έκανες προπαραγγελία;(15/9 φαντάζομαι σίγουρα)

Δημοσ.

εγώ στα public έχω κολλήσει στην ενδοδιακίνηση. Λέτε να είναι τρικ για να με τρενάρουν και άλλο? Ότι και καλά προχώρησε σε στάδιο η παραγγελία?

Δημοσ.

Επίσης μου ήρθε μήνυμα από istorm GH για παραλαβή iPhone Pro Max natural titanium. Δεν θυμάμαι αν είναι 256 ή 512... Επειδή έχω πάρει ήδη το 512 από Κωτσόβολο, όποιος ενδιαφέρεται μου λέει.

8 λεπτά πριν, laz_pra είπε

Επίσης μου ήρθε μήνυμα από istorm GH για παραλαβή iPhone Pro Max natural titanium. Δεν θυμάμαι αν είναι 256 ή 512... Επειδή έχω πάρει ήδη το 512 από Κωτσόβολο, όποιος ενδιαφέρεται μου λέει.

δόθηκε μόλις. Καλορίζικο!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, laz_pra είπε

δόθηκε μόλις. Καλορίζικο!

Τελικά ήταν 256;Τι ώρα ηταν η προπαραγγελία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...