Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TasosGoudas είπε

Αφού πληρώθηκε εχτές η παραγγελία στο Amazon, μόλις με πήραν τηλέφωνο από iStorm, 15PM 256 Black, 15/09, 16.48.

Επειδή τους αξίζει, θα περίμενα από Amazon, αλλά επειδή έχω βάλει iSupport, που καλύπτει θραύση και απώλεια, θα το πάρω από εδώ...

Γνωρίζει κανείς αν ακυρώσω τη παραγγελία από αμαζον, αν και πότε θα πιστωθούν τα χρήματα;

Ρε φιλε μας δουλευεις παρτο φερτο εδω και πουλατο και με ενα καπελακι και τελος. Στην τιμη του το δινεις χθες.

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν ενδιαφέρεται κάποιος για παραλαβή 15 Pro 128GB NaTi από γνωστή αλυσίδα σε κατάστημα της Αγίας Παρασκευής Αττικής ας στείλει μήνυμα.

Για 15 PM 256GB NaTi μάλλον την επόμενη εβδομάδα, θα επανέλθω όταν έχω ενημέρωση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Jimakic είπε

Καλησπέρα, αν ενδιαφέρεται κάποιος για παραλαβή 15 Pro 128GB NaTi από γνωστή αλυσίδα σε κατάστημα της Αγίας Παρασκευής Αττικής ας στείλει μήνυμα.

Για 15 PM 256GB NaTi μάλλον την επόμενη εβδομάδα, θα επανέλθω όταν έχω ενημέρωση.

Από πλαίσιο Αγίας Παρασκευής μήπως; Γιατί έχω παραγγείλει και εγώ. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Jimakic είπε

Εχεις πμ

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα iPhone 15 pro 256 natural titanium παραγγελία από της 21/9 istorm.Είχε αρκετό κόσμο που έπαιρνε κυρίως τα pro max άρα σιγά σιγά κυλάει το πράγμα

IMG_3151.jpeg

• Thanks 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, thatgreekguy είπε

Καλησπέρα, έχει παραγγείλει κανείς απο το Γερμανό? Ειχα προπαραγγελία στο you.gr για natural titanium αλλα δεν άντεχα άλλο την αναμονή οπότε όταν είδα διαθέσιμο το blue titanium στο Γερμανό στις 25/10 το παράγγειλα. Το δράμα της υπόθεσης ειναι ότι ενώ βρέθηκε το τηλέφωνο και απο τις 26/10 έχει δοθεί voucher στη speedex, στο site τους (speedex.gr) δεν εχει καταχωρηθεί καν.

Pro ή Pro Max;  Αδερφέ την ίδια μέρα έκανα και εγώ παραγγελία pro max black. Και δεν έχουν στείλει τίποτα ακόμα!! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GiannisSkg είπε

Καλησπέρα μόλις παρέλαβα iPhone 15 pro 256 natural titanium παραγγελία από της 21/9 istorm.Είχε αρκετό κόσμο που έπαιρνε κυρίως τα pro max άρα σιγά σιγά κυλάει το πράγμα

IMG_3151.jpeg

Καλοριζικο. Μου αρεσε το background σεμεδακι της μαμας. Ολα τα λεφτα ;)

iStorm Tσιμισκη;

• Thanks 1
Δημοσ.

παντως και εμενα στον κωτσοβολο σημερα που πηρα , ημουν εξαλλος βλεποντας τις παραλαβες των παιδιων , μου ειπαν οτι αρχιζουν και ερχονται ταχυτερα τα κινητα !

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GiannisSkg είπε

IMG_3151.jpeg

κατά τ αλλά το istorm κράτησε αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Νουμεραααααααα αν ξαναδείτε cent γράψτε μου 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rubble είπε

κατά τ αλλά το istorm κράτησε αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Νουμεραααααααα αν ξαναδείτε cent γράψτε μου 

"Είστε 9ος στην σειρά κύριε μου όλα καλά!!!"

Istorm 21/09 256 pro nati μόλις παρέλαβα! (Προπληρωμένη)

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Beyondc27 είπε

"Είστε 9ος στην σειρά κύριε μου όλα καλά!!!"

47 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

παντως και εμενα στον κωτσοβολο σημερα που πηρα , ημουν εξαλλος βλεποντας τις παραλαβες των παιδιων , μου ειπαν οτι αρχιζουν και ερχονται ταχυτερα τα κινητα !

Πολλες φορες οι υπάλληλοι "εξαναγκαζονται" σε πρακτικες... φυγε κακο απο τα ματια μου. Εννοειται οτι ομαλοποιείται η εφοδιαστικη αλυσιδα και μεσα στο Νοεμβριο σιγουρα θα εξυπηρετηθουν όσοι κάνανε τις πρωτες μέρες προπαραγγελιες. Αλλα χωρις μια σιγουρη απαντηση πόσο μπορείς να ελπίζεις; Εγω θα προτεινα οσοι βιαζονται και εχω μετρητα να προτιμησουν καλύτερα αμαζον πχ για να εχουν και μια ημερομηνια και για να φυγει και ενας βραχνας απο το κεφαλι τους. Γιατι αν ακομα δεν εχουμε εξυπηρετησει...Day 1, φανταστειτε τι χαμος εχει γινει και ποσο τα εχουν μπουρδουκλωσει τα μπουτια τους.

45 λεπτά πριν, Rubble είπε

Το iStorm εχεις ενα ιδιαιτερο συστημα, με δικες τους λιστες αναμονης ανα καταστημα, μοντελο κλπ. Ο φιλος μας πηρε το προ και οχι το προ μαξ, που εχει καπως καλυτερη διαθεσιμοτητα. Εμενα τη δικη μου προπαραγγελια παιζει να την ακυρωσαν. Αλλα εννοείται αν ερθει και οποιος ειναι Θεσσαλονικη, θα του το παραχωρησω (256 ΡΜ Νατουραλ)

Δημοσ.

Ταράξτε τους στις καταγγελίες, ειδικά εσείς που προπληρώσατε, τρέχουν δόσεις, κτλ. Μιλάμε για ξεκάθαρη απάτη με τα χρήματα σας. Να πέσουν πρόστιμα, μπας και κουνηθεί τίποτα στην μπανανία...

Όσο τους αφήνετε να σας εμπαίζουν, του χρόνου ίδιο καιρό, θα λέμε πάλι τα ίδια για το iPhone 16 Pro...

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Τελικά το άγιο refresh έκανε τη δουλειά του! Παραγγελία 22/9 pm nati 256 δεν έχω δει προκοπή! Εχθές λοιπόν καθότι ανοίγω υπολογιστή λέω δε μπαίνω και ένα κωτσοβολο να ρίξω μια ζαριά στο refresh... έκατσε λοιπόν λευκό pm 256 σε κατάστημα στου Ζωγράφου το καβατζωνω έρχεται και ανάλογο μήνυμα επιβεβαίωσης ντυνομαι σε χρόνο dt και ξεκινάω από Κόρινθο για Ζωγράφου και παρέλαβα!!! Με το καλό να πάρετε και εσείς ζητώ συγνώμη αν έφαγα κάποιου τη σειρά αλλά μετά από 6 χρόνια με το ίδιο κινητό δεν νομιζω να έβγαζε άλλο ένα μήνα! Όσο αφορά τη παραγγελία στο istorm θα την ακυρώσω μόλις με πάρουν τηλέφωνο έτσι για το σπάσιμο 😅😅

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, teol20 είπε

Πολλες φορες οι υπάλληλοι "εξαναγκαζονται" σε πρακτικες... φυγε κακο απο τα ματια μου. Εννοειται οτι ομαλοποιείται η εφοδιαστικη αλυσιδα και μεσα στο Νοεμβριο σιγουρα θα εξυπηρετηθουν όσοι κάνανε τις πρωτες μέρες προπαραγγελιες. Αλλα χωρις μια σιγουρη απαντηση πόσο μπορείς να ελπίζεις; Εγω θα προτεινα οσοι βιαζονται και εχω μετρητα να προτιμησουν καλύτερα αμαζον πχ για να εχουν και μια ημερομηνια και για να φυγει και ενας βραχνας απο το κεφαλι τους. Γιατι αν ακομα δεν εχουμε εξυπηρετησει...Day 1, φανταστειτε τι χαμος εχει γινει και ποσο τα εχουν μπουρδουκλωσει τα μπουτια τους.

Το iStorm εχεις ενα ιδιαιτερο συστημα, με δικες τους λιστες αναμονης ανα καταστημα, μοντελο κλπ. Ο φιλος μας πηρε το προ και οχι το προ μαξ, που εχει καπως καλυτερη διαθεσιμοτητα. Εμενα τη δικη μου προπαραγγελια παιζει να την ακυρωσαν. Αλλα εννοείται αν ερθει και οποιος ειναι Θεσσαλονικη, θα του το παραχωρησω (256 ΡΜ Νατουραλ)

Άγαλμα θα σου κάνω 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...