darkman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Πηρα και εγω σημερα την istorm και μου ειπαν δεν ξερουν τιποτα ουτε τι θα ερθει ουτε ποτε θα ερθει , και τους λεω εφόσον δεν ξερετε ποτε θα παραλάβετε γιατι γράφεται στο σιτε αναμένετε σύντομα περασε 1 1/2 μηνας και ακομα σύντομα λετε ...... και μου απάντησε οτι θα ενημερώσει να το αλλάξουνε..... κλαιν μαιν δηλαδη
Beyondc27 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, darkman είπε Πηρα και εγω σημερα την istorm και μου ειπαν δεν ξερουν τιποτα ουτε τι θα ερθει ουτε ποτε θα ερθει , και τους λεω εφόσον δεν ξερετε ποτε θα παραλάβετε γιατι γράφεται στο σιτε αναμένετε σύντομα περασε 1 1/2 μηνας και ακομα σύντομα λετε ...... και μου απάντησε οτι θα ενημερώσει να το αλλάξουνε..... κλαιν μαιν δηλαδη Εμενα σημερα μου ειπαν αυτην την βδομαδα μεγαλη παραλαβη
Rubble Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Doctorwho98 είπε Καλησπέρα παρήγγειλε από Κωτσόβολο 16/09 το 15 PM Blue (το έχω ξεχρεώσει) και πέραν της μηδενικής ενημερώσεις για την παραγγελία και γνωστοί μου που παρήγγειλαν πιο μετά από εμένα (ίδιο χρώμα/μέγεθος ) έχουν παραλάβει ήδη. Μηδενική βοήθεια και απο τηλεφωνικό κέντρο και απο καταστήματα. Έστειλα λοιπόν στο τσατ και ακολούθησε η παρακάτω συζήτηση ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Πωπω είναι τραγικοί! Δεν βλέπει τα χρήματα που έδωσες; Φίλε έχεις κάνει καταγγελία; 16 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Παρελαβα και εγω με την σειρα μου σημερα το πρωι PM NaTi 256. Παραγγελια απο αμαζον.de την περασμενη Τριτη, επελεξα απλη αποστολη οχι γρηγορη και σε μια εβδομαδα ακριβως ηρθε στα χερια μου και επεσε και η αργια της 28ης μεσα. Στην Ελλαδα ακομη ψαχνουν τις προπαραγγελιες της 15/9 Άντε να μεγαλώνει το club!!! Καλορίζικο και από εδώ. amazonαραααααααα τι χρώμα είναι η θήκη σιλικονης;
darkman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Beyondc27 είπε Εμενα σημερα μου ειπαν αυτην την βδομαδα μεγαλη παραλαβη Μήπως σου είπε τη Μεγάλη Εβδομάδα και δεν το άκουσες καλά Τι να πω στον καθε εναν λενε και αλλο ...........
TasosMG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλορίζικο. Πόσο καιρό από τη παραγγελία σου έδειχνε αναμενόμενη παράδοση; @Pwpwpw 1
aces Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, Doctorwho98 είπε Καλησπέρα παρήγγειλε από Κωτσόβολο 16/09 το 15 PM Blue (το έχω ξεχρεώσει) και πέραν της μηδενικής ενημερώσεις για την παραγγελία και γνωστοί μου που παρήγγειλαν πιο μετά από εμένα (ίδιο χρώμα/μέγεθος ) έχουν παραλάβει ήδη. Μηδενική βοήθεια και απο τηλεφωνικό κέντρο και απο καταστήματα. Έστειλα λοιπόν στο τσατ και ακολούθησε η παρακάτω συζήτηση ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Εφοσον δεν "βλεπουν" ουτε την πληρωμη κ εχεις σιγουρα χρεωθει απο το κατ/μα χωρις να παραλαβεις κατι......δεν μενει κατι αλλο........ https://www.synigoroskatanaloti.gr/el/ypoboli-anaforas https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/kataggelies/kataggelia-katanalote
Pwpwpw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Rubble είπε Άντε να μεγαλώνει το club!!! Καλορίζικο και από εδώ. amazonαραααααααα τι χρώμα είναι η θήκη σιλικονης; Ευχαριστω! Ακομη σφραγισμενο το εχω, να ηρεμησω λιγο και το απογευμα θα ασχοληθω μαζι του! Η θηκη ειναι χρωμα storm blue! Τσεκαρα βιντεακια στο Youtube Και μου αρεσε παρα πολυ ο συνδιασμος storm blue+natural titanium καθως και cypress(πρασινη)+natural titanium, επειδη παλαιοτερα στο 13pm gold ειχα την πρασινη σιλικονης της apple, επελεξα την storm blue τωρα για αλλαγη. Φυσικα πηρα και διαφανη με Magsafe για να βλεπουμε την χρωματαρα☺️ 7 λεπτά πριν, TasosGoudas είπε Καλορίζικο. Πόσο καιρό από τη παραγγελία σου έδειχνε αναμενόμενη παράδοση; @Pwpwpw Οταν το εκανα παραγγελια, το amazon εδινε με απλη αποστολη estimated delivery 7/11 και ηρθε σημερα! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1
NikolasFOX23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Έχω πάρει θήκη, τζαμάκι για κάμερα και οθόνη. Ακόμη περιμένω ενημέρωση από Vodafone!
hmmy92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Ρε εσεις σε φορτιστή για το pro τι προτείνετε? Για να είμαι σίγουρος για την υγεία μπαταρίας. Πρώτη φορά παίρνω iphone. Υ.Γ. άσχετο με το θέμα, αλλά ελπίζω να μην τραβήξει πολύ και να λάβω μια απάντηση
Pwpwpw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε No comment…. Eχεις προεξοφλησει την προπαραγγελια? Εαν οχι, τι καθεσαι και παιδευεσαι 2 μηνες τωρα και τους παρακαλας για ενημερωση. Κανε απο αλλου παραγγελια. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1
Rubble Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, hmmy92 είπε Ρε εσεις σε φορτιστή για το pro τι προτείνετε? Για να είμαι σίγουρος για την υγεία μπαταρίας. Πρώτη φορά παίρνω iphone. Υ.Γ. άσχετο με το θέμα, αλλά ελπίζω να μην τραβήξει πολύ και να λάβω μια απάντηση apple 20watt ή anker 3
panoulhs007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, Pwpwpw said: Eχεις προεξοφλησει την προπαραγγελια? Εαν οχι, τι καθεσαι και παιδευεσαι 2 μηνες τωρα και τους παρακαλας για ενημερωση. Κανε απο αλλου παραγγελια. Προκαταβολή 100€
Rubble Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, panoulhs007 είπε Προκαταβολή 100€ πάρε πιστωτικό και παράγγειλε από amazon.de να τελειώνεις
Pwpwpw Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, panoulhs007 είπε Προκαταβολή 100€ Ζητησε το ποσο της προκαταβολης πισω με αιτιολογια τεραστια καθυστερη και ελλειψη εκτιμωμενης ημερομηνιας παραδοσης εως και σημερα 2 μηνες μετα την προπαραγγελια. Ταυτοχρονα κοιτας για διαθεσιμοτητα και οπου βρεις κανεις παραγγελια. Δυο μηνες μετα με προπαραγγελια 15/9 στις 15.00(!) + προκαταβολη 100 ευρω , δεν εχεις παραλαβει ακομα, παρακαλας για ενημερωση και ενημερωση δεν εχεις. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Pwpwpw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα