Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sk7lafkos είπε

Υπολογίστε με κι εμένα στην αναμονή από iStorm για iPhone 15 PM NaTi. Πόσοι να έχουμε μείνει τελικά χωρίς νέο κινητό; Τουλάχιστον βλέπω κάποιοι παρέλαβαν με τον α ή β τρόπο :)

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση και σε μένα η iStorm

Στο iStorm είμαι 9ος στη σειρά 15/09 15:12. Όταν με καλέσουν θα ενημερώσω εδώ να παραχωρήσω τη σειρά μου σε κάποιον.

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω παραλάβει απο PUBLIC. Παραγγελία με προκαταβολή 100€ - iPhone 15 Pro Max Natural Titanium.   15/9/2023 ώρα: 15:00 σε φυσικό κατάστημα στο Ρέντη.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ουτε εγω έχω παραλάβει προφανώς 15/09 στις 15:01 παραγγελία μεσω public.gr για παραλαβή από το κατάστημα, iphone 15 PM 256 blue, με πληρωμή στο κατάστημα. 

Τα public νομίζω πάλι δεν κουνιούνται καθόλου. Έχει κανείς καμιά ενημέρωση για παραλαβές κλπ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστυεα οτι δεν θα αντιμετωπισω ξανα κατασταση οπως με τις παραγγελιες του ps5 καθως παρελαβα μετα απο 10μηνες χωρις καμια ενημερωση και τοτε, που να ξερα τι θα μας περιμενε με την istorm...

Επεξ/σία από Yosoyphilipp
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KonstantinosM7 είπε

Τα public νομίζω πάλι δεν κουνιούνται καθόλου. Έχει κανείς καμιά ενημέρωση για παραλαβές κλπ? 

ναι γιατί οι άλλοι πετάνε…😅

Δημοσ.

καλησπερα σε όλη την όσο υπομονετική παρεα γίνεται να είναι χαχα 😂😃😁

Το πήρα απόφαση επειδή με τα λεφτά μου κανενας δεν θα κάθεται να νομίζει ότι τα έχει με τα δικά μου χέρια να παραμένουν άδεια χωρίς εκτιμώμενη ημερομηνία 

το Public μου εγραφε(ναι έγραφε) είναι κολλημένο για εβδομάδες το σύστημα να πάω να παραλάβω τα 2/3 προϊόντα που έχω παραλάβει 

Μεχρι στις 11 Νοεμβρίου από 13 Σεπτεμβρίου 

Αν δεν παραλάβω στις 11/11 από 23/9 iPhone 15 Pro Max 256gb Natural Titanium 

Ζηταω τα χρήματα μου πίσω να τους ‘’πονέσει’’ όσο τους ‘’πονεσει’’

αν είναι να πάρω σε μήνες η τα Χριστούγεννα από τώρα κινητό θα το ξανά αγορασω Οποία αλυσίδα θα έχει έτοιμα αποθέματα τοτε

Να μην κοιτάω κάθε μερα και να ασχολούμαι με τη κατάντια 

Φανταστείτε που να ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ το κινητό αν το κερδίζαμε σε καμία κλήρωση 

ΟΧΙ το ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ εδω και μήνες λες και είναι τίποτα τζάμπα η φθηνό να δίνεις 1000αρικο+ σε ένα προϊόν χωρίς ενημέρωση 

Συγγνωμη αν φαίνεται σαν rant/ranting λίγο όλο αυτο το μηνυμα

Πιστεύω πως είμαι όσο πιο ευγενικός μπορώ 😅

Η Υπομονή είναι μια σπουδαία Αρετή 

Απλα εγώ προσωπικά απαιτω κάτι να μου δωθεί όταν δούλεψα για αυτο και το πλήρωσα ενώ τόσος κόσμος παντού το έχει πάρει από τη πρώτη μερα,λίγο μου κακοφαίνεται αυτο

Δεν υπάρχει καμία δωρεά 

Καλη αναμονή σε όλους,είναι ολα θέμα χρόνου και να μην το θέλει κάποιος εδω και τώρα το κινητό να έχει το κεφάλι του ήσυχο η να κρατάει τον εαυτό του απασχολημένο 

Αυτα με τη γκρίνια μου ευχαριστώ όσους διάβασαν αυτο το ερασιτεχνικό  συντακτικά γραμμένο  μηνυμα

Καλη σας ημέρα! 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Καλημέρα. Μην βγαίνετε εκτός θέματος ρε αλάνια. Ακόμα κινητό δεν είχαμε ψάχνατε την εγγύηση. 

Anyway, κωτσο εγώ 14/9 14:22 κανένα νέο. 

Το μόνο θετικό είναι ότι πλέον Nati και λευκό έχει 2-3 εβδομάδες στο apple.de και τα μπλε/μαύρα 10 εργάσιμες. 

παρέλαβα από κοτσοβολο πριν με ρεφρες , είχα ήδη παραγγελία να τρέχει από 14/9 που την ακύρωσα όταν παρέλαβα πριν και από περίεργια τους ρώτησα και μου λένε νατι και άσπρα μετά τα Χριστούγεννα , μας κοροϊδεύουν εντελώς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ ρε παιδιά μέχρι και το apple watch se 44m θέλει κάνα μήνα να έρθει άλλο πάλι και τούτο , να έλεγα ότι είναι και κάνα νέο μοντέλο...

Επεξ/σία από NobodyRankXV
Δημοσ.

Καλησπέρα παρήγγειλε  από Κωτσόβολο 16/09 το 15 PM Blue (το έχω ξεχρεώσει) και πέραν της μηδενικής ενημερώσεις για την παραγγελία και γνωστοί μου που παρήγγειλαν  πιο μετά από εμένα (ίδιο χρώμα/μέγεθος ) έχουν παραλάβει ήδη. Μηδενική βοήθεια και απο τηλεφωνικό κέντρο και απο καταστήματα. Έστειλα λοιπόν στο τσατ και ακολούθησε η παρακάτω συζήτηση ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. 

IMG_3197.jpeg

IMG_3196.png

IMG_3195.png

IMG_3194.png

IMG_3193.png

Δημοσ.

Όλα τα καταστήματα είναι 0 σε ενημέρωση και αυτό το χειρότερο .Οκ το να καθυστερήσει ένα προϊόν είναι κατανοητό τους θα έπρεπε να ενημερώνουν ,να δίνουν ένα εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και να τον τηρούν αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα τίποτα δεν δουλεύει σωστά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα και εγω με την σειρα μου σημερα το πρωι PM NaTi 256.

Παραγγελια απο αμαζον.de την περασμενη Τριτη, επελεξα απλη αποστολη οχι γρηγορη και σε μια εβδομαδα ακριβως ηρθε στα χερια μου και επεσε και η αργια της 28ης μεσα. Στην Ελλαδα ακομη ψαχνουν τις προπαραγγελιες της 15/9

368100205_1407640139836677_7069435314150328462_n.jpg

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 5
  • Thanks 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...