Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hmmy92 είπε

με 3 άτοκες δόσεις. Έχω δώσει την πρώτη

Με το καλό να παραλάβεις κι εσύ! 

Εμένα πάντως είναι ακόμα σε αναμονή. Βέβαια έχω ρίξει απλά προπαραγγελια, ούτε έχω προπληρώσει. Θεωρητικά σύντομα θα πρέπει να παραλάβω κι εγώ.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, alkis__7 είπε

Με το καλό να παραλάβεις κι εσύ! 

Εμένα πάντως είναι ακόμα σε αναμονή. Βέβαια έχω ρίξει απλά προπαραγγελια, ούτε έχω προπληρώσει. Θεωρητικά σύντομα θα πρέπει να παραλάβω κι εγώ.

Αυτά θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια του Νοεμβρίου:

Για τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους, ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας με το καλύτερο πρόσωπο.

οι υπόλοιποι από δεκέμβρη παιδιά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Amazon it, έγινε η πληρωμή σήμερα το μεσημέρι, αλλά το πακέτο δεν έχει φύγει ακόμα. @Rubbleπότε έγινε η πληρωμή και η αποστολή σε εσένα;

Edit: Δεν μου είχε επιλογή για fast shipping, μόνο standard.

Επεξ/σία από TasosGoudas
Δημοσ.

Παραγγελία τη Δευτέρα από public. Σε μια ώρα άλλαξε σε ενδοδιακίνηση με παραλαβή σήμερα έως αύριο. Άντε να δούμε…

IMG_3035.jpeg.46b278b735c5fb72fafa018278f32bb3.jpeg

Δημοσ.

Επιτέλους!!! Επειδη δεν μπορούσα να παραλάβω εγώ με έβαζαν για Σάββατο αλλά επειδή δεν ηθελα να το ρισκάρω..με αυτούς που μπλέξαμε ποτέ δεν ξέρεις έβαλα τον κολητο μου και περίμενε εξω από το σπίτι 😂😂😂😂

Άντε με το καλό να παραλάβετε όλοι σύντομα !

IMG_6871.jpeg

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχει παραγγείλει κανείς απο το Γερμανό? Ειχα προπαραγγελία στο you.gr για natural titanium αλλα δεν άντεχα άλλο την αναμονή οπότε όταν είδα διαθέσιμο το blue titanium στο Γερμανό στις 25/10 το παράγγειλα. Το δράμα της υπόθεσης ειναι ότι ενώ βρέθηκε το τηλέφωνο και απο τις 26/10 έχει δοθεί voucher στη speedex, στο site τους (speedex.gr) δεν εχει καταχωρηθεί καν.

Δημοσ.

διαθέσιμα ξανά σε amazon.de & amazon.it - έβαλα natural titanium από το ιταλικό, δείχνει άφιξη 10 Νοεμβρίου... 

(μετά από απέλπιδες προσπάθειες με ελληνικά μαγαζιά) 

Δημοσ.

Ανοιγω παλι το θεμα διοτι το προηγουμενο κλειδωθηκε απο moderator επειδη καποιοι βγηκαν εκτος θεματος. 15 PM NaTi 256 λοιπον, 20/9 παραγγελία καμια ενημερωση απο istorm ακομα... (προφανως γνωριζω πως δεν εχουν παραλαβει οι day1) 

Screenshot (171).png

Δημοσ.

Καλησπερα , μετά από πολύ καιρό , πριν από 20 λεπτά με ριφρες εριξα παραγγελία στον κοτσωβολο για προ μαξ νατι 256 με παραλαβή απ το κατάστημα που τυχαία ήταν 2 λεπτά απ το σπίτι μου, πήγα έβλεπαν ότι υπάρχει αποθήκη και έκαναν τα πάντα να μην μου το δώσουν , πήγαν να το φανε από μέσα , απλά πήγα αμέσως και τους επιασα απροετοίμαστους , μην τα πολυλογώ μόλις παρέλαβα 💪🏼

Δημοσ.

@Yosoyphilipp έπρεπε να φτιάξεις μόνο για iStorm να δούμε πόσοι είμαστε! Εγώ που είμαι 29/9 με pro max 256 white έχω και το δεύτερο κουτάκι ίσως επειδή έχω πληρώσει με πιστωτική 48 άτοκες, αν και κάποιοι έχουν πει ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τραγικες/τριτοκοσμικές καταστάσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Μην βγαίνετε εκτός θέματος ρε αλάνια. Ακόμα κινητό δεν είχαμε ψάχνατε την εγγύηση. 

Anyway, κωτσο εγώ 14/9 14:22 κανένα νέο. 

Το μόνο θετικό είναι ότι πλέον Nati και λευκό έχει 2-3 εβδομάδες στο apple.de και τα μπλε/μαύρα 10 εργάσιμες. 

Δημοσ.

Υπολογίστε με κι εμένα στην αναμονή από iStorm για iPhone 15 PM NaTi. Πόσοι να έχουμε μείνει τελικά χωρίς νέο κινητό; Τουλάχιστον βλέπω κάποιοι παρέλαβαν με τον α ή β τρόπο :)

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση και σε μένα η iStorm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...