Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, VaggD είπε

Και εγώ αυτό γνωρίζω αν και δεν έχει λογική να μην έχει 2 έτη εγγύηση επειδή δεν πληρώνεις το ΦΠΑ, δεν χάνει κάτι το κατάστημα. Παίρνω istorm και δεν απαντάει.

Δε γνωρίζω για skroutz, για Amazon όμως;

• Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

19/09 NaTi 256gb από istorm πληρωμένη. Κάθε βδομάδα μου λένε "αυτήν βδομάδα, αυτήν την βδομάδα" τίποτα όμως.

Στην σελίδα είναι ακυρωμένη αλλά στο σύστημα και καλά την βλέπουν "όλα καλά υπομονή" στην αρχή μου είπαν 2 βδομάδες μετά 1 μήνα τώρα αυτήν την βδομάδα :D

δεν έχω δει όμως κανέναν να παραλαμβάνει από istorm η είναι η ιδέα μου;;

Δημοσ.
48 minutes ago, TasosGoudas said:

Δε γνωρίζω για skroutz, για Amazon όμως;

Του Σκρουτζ είναι παραεισαγωγής όποτε είναι λογικό να έχουν 1 έτος εγγύησης, εφόσον το δεύτερο έτος το παρέχει ο επίσημος εισαγωγέας.

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω την λογική για παρέχουν 1 έτος εγγύησης σε όσους αγοράζουν με απαλλαγή ΦΠΑ. Ο εισαγωγέας δεν επιβαρύνεται κάπως.

Δημοσ.

Η λογική πίσω από αυτό είναι ότι το προϊόν χρησιμοποιείται έντονα και άρα υπόκειται σε μεγαλυτερη φθορά όταν πρόκειται για επαγγελματική χρήση, Το ίδιο ισχύει και σε εκεινους τους επαγγελματιες που δεν υποκεινται σε ΦΠΑ και ως εκ τουτου αγοράζουν επιβαρυνομενοι το ΦΠΑ. Παλι ένα χρόνο εγγύησης έχουν. Αυτό δε ειναι καθολικό και δεν αφορά μόνο τα προϊόντα της Apple.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μιλώντας με κοπέλα η οποία εργάζεται στο Κωτσο και τη βλέπω σχεδόν καθημερινά λόγω εργασίας αυτό που μου είπε ότι είναι χρονια αυτή η κολόνια και κάθε φορά το ίδιο γίνεται και ΘΑ γίνεται πάντως της έκανε εντύπωση γιατί φέτος λέει είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα! Πρώτη φορά είπα να πάω σε μήλο από Χαβάη μετά από p20 pro και έχω αρχίσει γλυκοκοιτάζω s24 ultra σε βάθος χρόνου 😎😎

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Fenakiiiii είπε

Παιδιά σοκ

Screenshot_2023-10-31-14-55-06-806-edit_com.android.chrome.jpg

Πότε έκανες την παραγγελία; Και βλέπω έχεις δώσει προκαταβολή, σωστά;

Με το καλό να παραλάβεις κι εσύ επιτέλους 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, panoulhs007 είπε

Τι μοντέλο έχεις να παραλάβεις ; 

iphone 15 Pro Titanium 128 GB

Επεξ/σία από hmmy92
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...