vaggos2586 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, stefanito83 είπε Βάστα γερά Πραγματικά απορώ πως μπαίνουν κάποια παιδιά σε διαδικασία να πάρουν το 512 απλά γιατί βαρέθηκαν να περιμένουν…θα προτιμούσα να ακυρώσω την παραγγελία για να σταματήσω αυτή την κοροϊδία εις βάρος μου παρά να πάρω 512 με καπέλο καμία 200αρια ευρώ! 2 1 1
kosvou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 12 hours ago, Maxpower71 said: Παιδια ερωτηση. Εχετε φορτιστη 20 watt η παιρνετε καινουριο στα 35 watt που υποστηριζει το 15αρι ; ( iphone ) Καλημέρα εγώ σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον samsung, https://www.skroutz.gr/s/33507105/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-15W-Power-Delivery-Mayros-EP-T1510N.html, είναι 15 Watt PD και από ότι είδα σε video φορτίζει κοντά στα 13-14 Watt. Όπως και να έχει είναι λιγότερα από τα 20 Watt και θα ζεστένεται λογικά λιγότερο. Έψαχνα μικρότερο σε Watt σε PD αλλά δε νομίζω να υπάρχει.
Lewnidas1995 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 12 minutes ago, vaggos2586 said: Πραγματικά απορώ πως μπαίνουν κάποια παιδιά σε διαδικασία να πάρουν το 512 απλά γιατί βαρέθηκαν να περιμένουν…θα προτιμούσα να ακυρώσω την παραγγελία για να σταματήσω αυτή την κοροϊδία εις βάρος μου παρά να πάρω 512 με καπέλο καμία 200αρια ευρώ! Είναι η διαδικασία αλλαγής κινητού μετά από 4.5 χρόνια φίλε μου. Αν είχα κάποιο 14αρι ή 13αρι δν θα ήταν έτσι η κατάσταση..
vaggos2586 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε Είναι η διαδικασία αλλαγής κινητού μετά από 4.5 χρόνια φίλε μου. Αν είχα κάποιο 14αρι ή 13αρι δν θα ήταν έτσι η κατάσταση.. οκ το καταλαβαίνω φίλε αλλά όχι να πληρώσεις και καπέλο για κάτι που δεν χρειάζεται, είναι σαν τους μαυραγορίτες που τα παίρνουν χωρίς ΦΠΑ και τα δίνουν στην κανονική τιμη. ποια η διαφορά τα 4,5 χρόνια με 4,8 γιατί σε ένα τρίμηνο θα μπαίνεις στο κατάστημα θα διαλεγεις οποίο χρώμα και χωρητικότητα θες,θα το παίρνεις και θα φεύγεις!
Lewnidas1995 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 15 minutes ago, vaggos2586 said: οκ το καταλαβαίνω φίλε αλλά όχι να πληρώσεις και καπέλο για κάτι που δεν χρειάζεται, είναι σαν τους μαυραγορίτες που τα παίρνουν χωρίς ΦΠΑ και τα δίνουν στην κανονική τιμη. ποια η διαφορά τα 4,5 χρόνια με 4,8 γιατί σε ένα τρίμηνο θα μπαίνεις στο κατάστημα θα διαλεγεις οποίο χρώμα και χωρητικότητα θες,θα το παίρνεις και θα φεύγεις! Η διαφορά ότι παράγγειλα από 14/09. Αν είναι να το πάρω από το νέο έτος κλαφτα φίλε μου. Κάποιοι έχουν αρρώστια και όταν παραγγέλνουν κάτι το θέλουν αρρωστημένα. Συμφωνώ στο ότι τα 512 είναι δώρον άδωρο αλλά μας πιάνουν στην ανάγκη.. 1
Pwpwpw Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε οκ το καταλαβαίνω φίλε αλλά όχι να πληρώσεις και καπέλο για κάτι που δεν χρειάζεται, είναι σαν τους μαυραγορίτες που τα παίρνουν χωρίς ΦΠΑ και τα δίνουν στην κανονική τιμη. Εντελως ατοπο παραδειγμα. Το ειναι ειναι μαυρη αγορα/αισχροκερδεια οπως θες πες το, στην αλλη δινεις παραπανω χρηματα επειδη αγοραζεις κατι με ανωτερα χαρακτηριστικα (μεγαλυτερα μνημη), τοσο κοστολογείται επισημα τιμη λιανικης απο την εταιρεια δεν δινεις κανενα καπελο. Τωρα αν καποιος λογο αγανακτησης και εξαντλησης υπομονης αξιζει να δωσει 250 ευρω παραπανω να παρει μοντελο με μεγαλυτερη χωρητικοτητα μνημης γιατι αυτο βρισκει, ειναι αλλη κουβεντα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
Yosoyphilipp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσημα πλεον στην 6η βδομαδα και η istorm δεν εχει δωσει την παραμικρη ενημερωση Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Yosoyphilipp
SpirosA4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, giorgoskgs είπε Ήρθε κ το email ! Κινητό ,προστασία οθόνης κ φορτιστής έρχονται αυριο 😎 Με αφορμή το φιλο όπου επιτέλους θα παραλάβει(μεγεια κιόλας),βλέπουμε ότι τελικά δεν φταιει τίποτα άλλο παρά μόνο οι αλυσίδες όπου δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.Ειμαι προπαραγγελια day one ΕΞΟΦΛΗΣΗ με τραπεζική μεταφορά την ίδια μέρα και παρόλα αυτά όπως κ πολλοί άλλοι από day one καμία εξέλιξη.Κριμα γιατί στην συγκεκριμένη αλυσίδα έχω δώσει άπειρα λεφτά τόσο για εξοπλισμό επιχείρησης αλλά και για οικιακές συσκευές…Επίσης να αναφέρω ότι 13 pro max παρέλαβα 15/10/21 και 14 pro max 21/10/22 οποτε γνωρίζω πως κάθε χρόνο και χειρότερα,αλλά το γεγονός να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας κατ εμε είναι κάτι που δεν μπορώ να παραβλέψω. 2
vaggos2586 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Εντελως ατοπο παραδειγμα. Το ειναι ειναι μαυρη αγορα/αισχροκερδεια οπως θες πες το, στην αλλη δινεις παραπανω χρηματα επειδη αγοραζεις κατι με ανωτερα χαρακτηριστικα (μεγαλυτερα μνημη), τοσο κοστολογείται επισημα τιμη λιανικης απο την εταιρεια δεν δινεις κανενα καπελο. Τωρα αν καποιος λογο αγανακτησης και εξαντλησης υπομονης αξιζει να δωσει 250 ευρω παραπανω να παρει μοντελο με μεγαλυτερη χωρητικοτητα μνημης γιατι αυτο βρισκει, ειναι αλλη κουβεντα. Άτοπο δεν είναι, γιατί η άλλη κουβέντα που λες είναι η συνέχεια αυτού… πως γίνεται να βρίσκεις 512 ψιλόευκολα ενώ τα 256 όχι μόνο δεν υπάρχουν διαθεσιμα αλλά και λίγοι έχουν παραλάβει, μήπως υπάρχει και εκεί ένα παιχνίδι αισχροκέρδειας; οπως και να έχει καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, εγω εκφέρω προσωπική άποψη ότι δεν θα έμπαινα στη διαδικασία του να πάρω 512 μόνο επειδή υπάρχει διαθέσιμο γιατί και αυτό σαν κοροϊδία το βλέπω!
Pwpwpw Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε Άτοπο δεν είναι, γιατί η άλλη κουβέντα που λες είναι η συνέχεια αυτού… πως γίνεται να βρίσκεις 512 ψιλόευκολα ενώ τα 256 όχι μόνο δεν υπάρχουν διαθεσιμα αλλά και λίγοι έχουν παραλάβει, μήπως υπάρχει και εκεί ένα παιχνίδι αισχροκέρδειας; οπως και να έχει καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, εγω εκφέρω προσωπική άποψη ότι δεν θα έμπαινα στη διαδικασία του να πάρω 512 μόνο επειδή υπάρχει διαθέσιμο γιατί και αυτό σαν κοροϊδία το βλέπω! Γίνεται επειδη έχουν/εχουμε πεσει όλοι με τα μούτρα στα 256 επειδη πρώτον είναι τα πιο οικονομικά και δεύτερο όντως η πλειοψηφία δεν χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο μεγαλύτερο από 256gb, υπερκαλύπτεται με αυτό. Λογικο ειναι λοιπόν οι μεγαλύτερες εκδόσεις να έχουν πολυ καλύτερη διαθεσιμότητα από την στιγμή που έχουν απείρως χαμηλότερη ζήτηση. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw 1
vaggos2586 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Γίνεται επειδη έχουν/εχουμε πεσει όλοι με τα μούτρα στα 256 επειδη πρώτον είναι τα πιο οικονομικά και δεύτερο όντως η πλειοψηφία δεν χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο μεγαλύτερο από 256gb, υπερκαλύπτεται με αυτό. Λογικο ειναι λοιπόν οι μεγαλύτερες εκδόσεις να έχουν πολυ καλύτερη διαθεσιμότητα από την στιγμή που έχουν απείρως χαμηλότερη ζήτηση. Σωστά, αυτό ήταν δεδομένο ότι θα γίνει όμως! οποτε η παραγωγή δεν θα έπρεπε να είναι ανάλογη στα 256 και ανάλογα και η διαθεσιμότητα…εκτός αν είναι!
Pwpwpw Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε Σωστά, αυτό ήταν δεδομένο ότι θα γίνει όμως! οποτε η παραγωγή δεν θα έπρεπε να είναι ανάλογη στα 256 και ανάλογα και η διαθεσιμότητα…εκτός αν είναι! Τεσπα, από ότι καταλαβα θεωρίες συνωμοσίας ψάχνουμε , είναι προφανές γιατί οι μεγαλύτερες εκδόσεις έχουν διαθεσιμότητα, δεν τις αγοράζει κανείς. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Pwpwpw
darkman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, TasosGoudas είπε Απ' όσο γνωρίζω, υπάρχει νόμος στην ΕΕ για 2 χρόνο εγγύηση στις ηλεκτρονικές συσκευές. Δεν νομίζω ότι επηρεάζεται από την αλλαγή ΦΠΑ Οταν η αγορά είναι με τιμολόγιο η εγγύηση είναι ένας χρόνος , δύο χρόνια είναι όταν κάνεις αγορά Με απόδειξη , ο πρώτος χρόνος είναι από την Apple και ο δεύτερος χρόνος από το κατάστημα της αγοράς. αν το κατάστημα που έκανες την αγορά δεν έχει service τότε τον ήπιες αυτό το λέω για τις αγορές που γίνονται απο τα σκουτζομαγαζα Aν κινηθείς νομικά υπάρχει περίπτωση να βρεις το δικιο σου απλά μπλέκεις Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από darkman 1
VaggD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 54 minutes ago, darkman said: Οταν η αγορά είναι με τιμολόγιο η εγγύηση είναι ένας χρόνος , δύο χρόνια είναι όταν κάνεις αγορά Με απόδειξη , ο πρώτος χρόνος είναι από την Apple και ο δεύτερος χρόνος από το κατάστημα της αγοράς. αν το κατάστημα που έκανες την αγορά δεν έχει service τότε τον ήπιες αυτό το λέω για τις αγορές που γίνονται απο τα σκουτζομαγαζα Aν κινηθείς νομικά υπάρχει περίπτωση να βρεις το δικιο σου απλά μπλέκεις Και εγώ αυτό γνωρίζω αν και δεν έχει λογική να μην έχει 2 έτη εγγύηση επειδή δεν πληρώνεις το ΦΠΑ, δεν χάνει κάτι το κατάστημα. Παίρνω istorm και δεν απαντάει.
YiannisMns Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, VaggD είπε Μετά μην απορούμε γιατί γίνεται χαμός.... Όταν παραγγέλνω 14/9 και τα τσιμπάνε άλλοι πριν από μένα τι θες να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα