Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, Maxpower71 said:

Αα οκαυ. Εχετε παρει παρεπανω watt ; Γιατι γρηγοροτερη φορτηση, περισσοτερη υπερθερμανση.

Όσο παραπάνω και να του βάλεις αυτό 27 θα τραβήξει. 

Εγώ θα το καρφώσω στον huawei 40w που έχω από το p30. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 881
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν να πω και εγώ την ιστορία μου. 

15/09 λίγο μετά τις 15.00 προπαραγγελία και εξόφληση 15PM 256 NaTi και 15P 256 Blue από κατάστημα Κωτσόβολου Κέρκυρας, με παραλαβή από εκεί. 
22/09 13.00 παραλαβή το απλό pro, για το pro max τίποτα.

Από τότε κάθε Τρίτη και Παρασκευή περνούσα από το κατάστημα με το γνωστό «δεν έχουμε καμία ενημέρωση, υπομονή». Το ίδιο στο εβδομαδιαίο τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση όπως και στο εβδομαδιαίο chat στο site. 

Την προηγούμενη Τετάρτη 25/10 ξαναπάω κατάστημα:

- κανένα νέο για την παραγγελία τάδε ή ήρθα πάλι για να πω την καλημέρα μου;

- δυστυχώς τίποτα ακόμα. Σε αναμονή παραλαβής. 
- καμία πληροφόρηση για επόμενη παραλαβή; Πόσες προπαραγγελίες είναι πριν από εμένα; Αν θα παραλάβουμε το 23 ή το 24;

- δυστυχώς τίποτα. 
- καμία άλλη εσωτερική πληροφόρηση που μπορείς να μοιραστείς;

- τα 256 φαίνεται να καθυστερούν πολύ ακόμα, ενώ στα 512 κάτι ψιλοκουνιέται. 
- μπορείς να μου βρεις δηλαδή 512 NaTi άμεσα και να πληρώσω τη διαφορά;

- κάτσε να δούμε αν υπάρχει διαθέσιμο σε αποθήκη ή άλλο κατάστημα. Δείχνει να υπάρχει ένα σε άλλο κατάστημα, κάτσε να πάρω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι είναι διαθέσιμο. 
- μωρέ λες να γίναμε;

- είναι διαθέσιμο, μπορούν να το στείλουν σήμερα και να το έχεις Παρασκευή ή Δευτέρα. 

Ε να μην τα πολυλογώ σας γράφω το μήνυμα από το 15 PM 512 NaTi μου, που δεν θα πιάσω ποτέ 50% στην χωρητικότητα αλλά δεν γα@@@ται βαρέθηκα να περιμένω. 
Καλό κουράγιο και καλές παραλαβές σε όλους!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, marios_p_89 είπε

Λοιπόν να πω και εγώ την ιστορία μου. 

15/09 λίγο μετά τις 15.00 προπαραγγελία και εξόφληση 15PM 256 NaTi και 15P 256 Blue από κατάστημα Κωτσόβολου Κέρκυρας, με παραλαβή από εκεί. 
22/09 13.00 παραλαβή το απλό pro, για το pro max τίποτα.

Από τότε κάθε Τρίτη και Παρασκευή περνούσα από το κατάστημα με το γνωστό «δεν έχουμε καμία ενημέρωση, υπομονή». Το ίδιο στο εβδομαδιαίο τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση όπως και στο εβδομαδιαίο chat στο site. 

Την προηγούμενη Τετάρτη 25/10 ξαναπάω κατάστημα:

- κανένα νέο για την παραγγελία τάδε ή ήρθα πάλι για να πω την καλημέρα μου;

- δυστυχώς τίποτα ακόμα. Σε αναμονή παραλαβής. 
- καμία πληροφόρηση για επόμενη παραλαβή; Πόσες προπαραγγελίες είναι πριν από εμένα; Αν θα παραλάβουμε το 23 ή το 24;

- δυστυχώς τίποτα. 
- καμία άλλη εσωτερική πληροφόρηση που μπορείς να μοιραστείς;

- τα 256 φαίνεται να καθυστερούν πολύ ακόμα, ενώ στα 512 κάτι ψιλοκουνιέται. 
- μπορείς να μου βρεις δηλαδή 512 NaTi άμεσα και να πληρώσω τη διαφορά;

- κάτσε να δούμε αν υπάρχει διαθέσιμο σε αποθήκη ή άλλο κατάστημα. Δείχνει να υπάρχει ένα σε άλλο κατάστημα, κάτσε να πάρω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω ότι είναι διαθέσιμο. 
- μωρέ λες να γίναμε;

- είναι διαθέσιμο, μπορούν να το στείλουν σήμερα και να το έχεις Παρασκευή ή Δευτέρα. 

Ε να μην τα πολυλογώ σας γράφω το μήνυμα από το 15 PM 512 NaTi μου, που δεν θα πιάσω ποτέ 50% στην χωρητικότητα αλλά δεν γα@@@ται βαρέθηκα να περιμένω. 
Καλό κουράγιο και καλές παραλαβές σε όλους!

ήταν κοντά τουλάχιστον το κατάστημα ή πλήρωσες και βενζίνες; Καλορίζικο!!! 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Rubble είπε

ήταν κοντά τουλάχιστον το κατάστημα ή πλήρωσες και βενζίνες; Καλορίζικο!!! 

Το τοπικό στον δρόμο για και από δουλειά. Γι αυτό και πήγαινα 2 φορές τη βδομάδα.

Αυτό με το διαθέσιμο κινητό στην άλλη άκρη της Ελλάδας αλλά έφτασε στην πόρτα μου με την βοήθεια της γενικής ταχυδρομικής. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marios_p_89 είπε

Το τοπικό στον δρόμο για και από δουλειά. Γι αυτό και πήγαινα 2 φορές τη βδομάδα.

Αυτό με το διαθέσιμο κινητό στην άλλη άκρη της Ελλάδας αλλά έφτασε στην πόρτα μου με την βοήθεια της γενικής ταχυδρομικής. 

αφού δε το έφαγε η γενική πάλι καλά, τυχερός πάνω στη ταλαιπωρεία σου

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει 15pm black από istorm 15/9 με εξόφληση όλου του ποσού και φυσικά δεν έχω παραλάβει.ελπιζω να μην φτάσει και τούτο το νήμα τις 230 σελίδες και να περιμένω ακόμα.στο istorm δε σηκώνουν ούτε τηλέφωνα πλέον εδώ και μέρες,μισή ώρα αναμονή σήμερα που πηρα και έπρεπε να κλείσω.κοκκινη κάρτα από μένα στους συγκεκριμένους τσαρλατάνους.τωρα που θα διαβάσουν και την ανάρτηση μου βλέπω να μη μου το στέλνουν καθολου.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, VaggD είπε

Όσοι αγοράζετε με απαλλαγή ΦΠΑ δεν σας φοβίζει 1 χρόνος εγγύηση;

Απ' όσο γνωρίζω, υπάρχει νόμος στην ΕΕ για 2 χρόνο εγγύηση στις ηλεκτρονικές συσκευές. Δεν νομίζω ότι επηρεάζεται από την αλλαγή ΦΠΑ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, TasosGoudas είπε

Το βρήκα στο Ιταλικό Amazon.

Pm 256 μαύρο.

@Rubble επιβεβαίωσε 😂

ωραίος… κρύψε τα στοιχεία σου 

34 λεπτά πριν, VaggD είπε

Όσοι αγοράζετε με απαλλαγή ΦΠΑ δεν σας φοβίζει 1 χρόνος εγγύηση;

2 έχει το amazon. 1 apple 1 amazon μακάρι να ήταν και τα δυο αμαζον 

45 λεπτά πριν, amvrosiusd είπε

Έχω παραγγείλει 15pm black από istorm 15/9 με εξόφληση όλου του ποσού και φυσικά δεν έχω παραλάβει.ελπιζω να μην φτάσει και τούτο το νήμα τις 230 σελίδες και να περιμένω ακόμα.στο istorm δε σηκώνουν ούτε τηλέφωνα πλέον εδώ και μέρες,μισή ώρα αναμονή σήμερα που πηρα και έπρεπε να κλείσω.κοκκινη κάρτα από μένα στους συγκεκριμένους τσαρλατάνους.τωρα που θα διαβάσουν και την ανάρτηση μου βλέπω να μη μου το στέλνουν καθολου.

online είχες κάνει την πληρωμή; δε θυμάμαι στην προπαραγγελία να είχε πληρωμή. πως το κατάφερες ρε ‘σύ; πάρε τα λεφτά πίσω και τσιμπα το από amazon. σε δυο ημέρες στην πόρτα σου με fast shipping 20 ευρώ περίπου 

Επεξ/σία από Rubble
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Rubble είπε

ωραίος… κρύψε τα στοιχεία σου 

2 έχει το amazon. 1 apple 1 amazon μακάρι να ήταν και τα δυο αμαζον 

online είχες κάνει την πληρωμή; δε θυμάμαι στην προπαραγγελία να είχε πληρωμή. πως το κατάφερες ρε ‘σύ; πάρε τα λεφτά πίσω και τσιμπα το από amazon. σε δυο ημέρες στην πόρτα σου με fast shipping 20 ευρώ περίπου 

Έκανα κατάθεση όλου του ποσού στην τραπεζα.δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να ακυρώνω.

Δημοσ.
2 hours ago, Guccis said:

Να ρωτήσω κάτι. Από amazon υπάρχει η δυνατότητα απαλλαγής ΦΠΑ; 

Ναι.

5 hours ago, TasosGoudas said:

Απ' όσο γνωρίζω, υπάρχει νόμος στην ΕΕ για 2 χρόνο εγγύηση στις ηλεκτρονικές συσκευές. Δεν νομίζω ότι επηρεάζεται από την αλλαγή ΦΠΑ

Θα πάρω μετά ISquare να ρωτήσω.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Κάθε πρωί ξυπνάω 5.30 για δουλειά και κοιτάω τις θήκες μου.. Έχω μπει στο τρυπάκι να δώσω 200€+ και να πάρω 512...

Βάστα γερά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...