Προς το περιεχόμενο

3070ti με ryzen 5 3600

TonisP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TonisP είπε

Πάμε πάλι..... Λοιπόν εγώ έχω ένα συγκεκριμένο σύστημα..... Το τι δεν υποστηρίζει κάποιους cpu το ήξερα.... Το ότι θέλει αναβάθμιση Επίσης το ήξερα και μόνο ότι τον έχω 4 χρόνια.... Το ότι έχω μια συγκεκριμένη κάρτα γραφικών και ψάχνω την καλύτερη δυνατή επιλογή για να την συνδιασω ψάχνω... Αλλά δεν είδα απάντηση πάνω σε αυτό. Πχ να έχει κάποιος την ίδια κάρτα με ένα άλλο σύστημα και να το προτεινει. Αν λοιπόν το ότι ο 5χχχ δεν κάνει στο σύστημα που ακριβώς με βοηθάει στο να αλλάξω σύστημα; 

αν θελεις μια ξερη-ευθεια απαντηση στο θεμα σου, ειναι η εξης...: 

Εφ' οσον πηγες και αγορασες την 3070τι, γνωριζοντας οτι θα τρωει μπουκαλι απο τον επεξεργαστη σου, θα επρεπε ηδη να εχεις δρομολογησει και αναβαθμιση πλατφορμας (Mobo+CPU) ωστε να μπορεσει η καρτα να αποδωσει τα μεγιστα που μπορει...!    

ΔΥΣΤΥΧΩΣ...., με την μητρικη που εχεις, αναβαθμιση σωστη, δεν μπορεις να κανεις, εφ οσον δεν υποστηριζει ουτε 5000, αλλα ουτε και μπορει να τροφοδοτησει σωστα τους μεγαλυτερους των 65W CPU.....!  επομενως θες καινουρια μητρικη και επεξεργαστη.

Αυτη ειναι η καθαρη και ουσιαστικη αληθεια/απαντηση στο θεμα σου.  

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 hours ago, Coscas said:

Μάλλον δεν διάβασες σωστά. Οτι δεν κάνει λέει (I have an MSI B450M Pro-M2 AMD motherboard and it wont work with the ryzen 7 5800x3D)

Αν κάνεις expand τις απαντήσεις, θα δεις ότι τελικα του δούλεψε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επανερχομαι καθως εχοντας περιεργεια, εψαξα λιγο στο YT για τεστ βιντεο με τον συνδυασμο  3600+ 3070Τι.  

σε ολα τα βιντεο, δεν ειδα ο 3600 να ειναι Bottleneck για την συγκεκριμενη καρτα.....!!  και μου εκανε εντυπωση οτι σε 3-4 διαφορετικα τεστ που ειδα,  σε αναλυσεις 1080Ρ-1440Ρ....,   bottleneck ουσιαστικα... δεν υπαρχει...!  

και απορω........

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1

Μην βλεπεις μονο αν τερματιζει η gpu, υπαρχουν τα 1% low, frame drops, γενικα ειναι ποιο ομαλο. Aν παιζει καποιος ΜΜΟ/online games που γινεται πανικος στην οθονη εκει φαινεται ακομα περρισοτερο.Οσο ποιο un-optimised game παιζεις τοσο καλυτερα με μια δυνατοτερη cpu.

Απο 3600 σε 5700Χ πιστευω υπαρχει διαφορα ειδικα αν κυνηγας framerate. 25%+ πυρηνα,latency,ρολογια, 2c/4t παραπανω για productivity. Δεν λεω οτι ο 3600 ειναι ασχημος, αλλα αν θελει να δωσει καποιος τα λεφτα αξιζει, BF ερχεται ;)

18 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Μην βλεπεις μονο αν τερματιζει η gpu, υπαρχουν τα 1% low, frame drops, γενικα ειναι ποιο ομαλο. Aν παιζει καποιος ΜΜΟ/online games που γινεται πανικος στην οθονη εκει φαινεται ακομα περρισοτερο.Οσο ποιο un-optimised game παιζεις τοσο καλυτερα με μια δυνατοτερη cpu.

Απο 3600 σε 5700Χ πιστευω υπαρχει διαφορα ειδικα αν κυνηγας framerate. 25%+ πυρηνα,latency,ρολογια, 2c/4t παραπανω για productivity. Δεν λεω οτι ο 3600 ειναι ασχημος, αλλα αν θελει να δωσει καποιος τα λεφτα αξιζει, BF ερχεται ;)

Αν κυνηγας τα FPS....ναι..! 

αλλα οταν παιζεις σε 1080Ρ, με πανω απο 60FPS -τα περισσοτερα τουλαχιστον παιχνιδια- που θα καταλαβεις διαφορα.......??? 

μην τρελαθουμε κιολας....!!!  οσοι κυνηγανε τα FPS, πρεπει να εχουν και το αναλογο μονιτορ, για να τα δουν..........! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, cabdik είπε

Αν κυνηγας τα FPS....ναι..! 

αλλα οταν παιζεις σε 1080Ρ, με πανω απο 60FPS -τα περισσοτερα τουλαχιστον παιχνιδια- που θα καταλαβεις διαφορα.......??? 

μην τρελαθουμε κιολας....!!!  οσοι κυνηγανε τα FPS, πρεπει να εχουν και το αναλογο μονιτορ, για να τα δουν..........! 

Δεν νομιζω να εχει καποιος την 3070ti και να επιλεγει να χρησιμοποιει 1080p 60hz (χωρις να εχει προθεση να αναβαθμισει τουλαχιστον). Εχεις δοκιμασει  1080p 144hz/165 hz μονιτορ να δεις αμα ειναι το ιδιο με τα 60 fps Vs 144+ ?. Μηπως εισαι κανας κονσολας και εχεις καλομαθει με τα 30fps (χιουμορ κανω).

Ας κανει την ερευνα του ο OP αν αξιζει να παει σε 5600/5700Χ(με το ρισκο του να μην παιξει στο μομπο του), η σε ενα νεο συστημα με ΑΜ5/ιντελ. Αυτος ξερει τι games παιζει κτλ, τωρα τα bottleneck calculators ειναι λιγο οτι ναναι.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1

3 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε

Δεν νομιζω να εχει καποιος την 3070ti και να επιλεγει να χρησιμοποιει 1080p 60hz (χωρις να εχει προθεση να αναβαθμισει τουλαχιστον). Εχεις δοκιμασει  1080p 144hz/165 hz μονιτορ να δεις αμα ειναι το ιδιο με τα 60 fps Vs 144+ ?. Μηπως εισαι κανας κονσολας και εχεις καλομαθει με τα 30fps (χιουμορ κανω).

Ας κανει την ερευνα του ο OP αν αξιζει να παει σε 5600/5700Χ(με το ρισκο του να μην παιξει στο μομπο του), η σε ενα νεο συστημα με ΑΜ5/ιντελ. Αυτος ξερει τι games παιζει κτλ, τωρα τα bottleneck calculators ειναι λιγο οτι ναναι.

μην το λες....!!!  τοσα χρονια εδω μεσα.... εχουν δει τα ματια μου...!!!! 

επειδη δεν εχουν βασικες γνωσεις (δεν εννοω να ειναι μηχανικος Η/Υ), πανε και αγοραζουν ο,τι να'ναι. και μετα..... ρωτανε.....!!! 

Προσωπικα, επιλεγω και μενω στα 1080Ρ/75HZ, γιατι ειμαι ευκαιριακος gamer....!  μεγαλωσα πια για extreme gaming...!!   

Οσον αφορα, τον TS, η απαντηση μου σε προηγουμενο ποστ, νομιζω οτι τα λεει ξεκαθαρα.........

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...