Demora Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, να γράψω ένα ποστ να σας πω την ιστορία μου με το ψυγείο. Τη μια μέρα κάνει πολύ έντονο θόρυβο μέσα από την κατάψυξη και την επόμενη το ψυγείο δεν λειτουργεί. Βρίσκω τον 1ο μάστορα, μιλάω μεσημέρι με μια υπάλληλο, της εξηγώ τι βλέπω, στέλνω στον μάστορα και ένα βίντεο που είχα τραβήξει όταν έκανε τον θόρυβο και με παίρνει η υπάλληλος να μου πει οτι θα έρθει το απόγευμα κιόλας να το δει από κοντά. Έρχεται, τραβάει το ψυγείο και από πίσω, το κοιτάει 2" και μου λέει είναι το μοτέρ της κατάψυξης 250€ χωρίς ΦΠΑ. Δεν είχα τα λεφτά(αλλιώς θα το σκεφτόμουν), του λέω ότι θα το σκεφτούμε και θα σας καλέσουμε να το κανονίσουμε γιατί τώρα δεν έχουμε τα χρήματα. Μας παίρνει 30€ επίσκεψη, τα οποία θα αφαιρούσε από τα 250 όταν ερχόταν για τη δουλειά. 30€ για 5 λεπτά επίσκεψη. Επειδή αναφέρουμε ότι μας φάνηκαν πολλά και δεν περιμέναμε να ήταν τέτοια η ζημιά μας δείχνει το μοτέρ που είχε φέρει μαζί του και μας λέει ότι είναι με σενσορα, κάπως να δικαιολογήσει τα 250€. σχόλιο: είχε καταλάβει από το βίντεο ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα, δεν είπαν τίποτα στο τηλέφωνο, έφερε μαζί του το μοτέρ αλλά δεν είχε πει πιο πριν, ξέρετε είναι το μοτερ και πάει τόσο, προτίμησε να έρθει και να πάρει έστω 30€ επίσκεψη...οκ στα πλαίσια του θεμιτού. 2. Μπαίνω insomnia κάνω το post, βρίσκω τον 2ο μάστορα. Μιλάμε τηλεφωνικά, του λέω τι μου είπε ο άλλος και τι λεφτά μου ζήτησε και ο 2ος μάστορας γελάει και κάνει ένα επιφώνημα του τύπου πωωωω. Με ρωτάει ποιος είναι ο πρώτος μάστορας, τον ξέρει, μου στέλνει link από το ανταλλακτικό (το οποίο λιανική τιμή είναι 80€) και μου λέει ότι θέλει να μάθει πως θα αντιδράσει ο πρωτός μάστορας αν του το στείλω, πως θα δικαιολογήσει τοσα λεφτά που ζήτησε. Πιάνουμε και μια κουβέντα εκεί για τα ποσά που ζητάνε οι μάστορες και μοιράζεται και τον πόνο του για τους μάστορες που έχει μπλέξει αυτός. Κλείνουμε ευχάριστα, λέγοντας πως δεν θέλει να πάρει τη δουλειά συναδέλφου και εγώ να του λέω ότι τον ευχαριστώ και τέτοια. Μιλάω με τον 1ο μάστορα, του λέω για το μοτέρ που μου είπε ο 2ος, ότι τα 250 είναι πολλά γιατί το ανταλλακτικό το βρίσκω λιανική στο eaparts με 80 ευρω. Μου λέει ότι αυτό που θα μου βάλει αυτός δεν είναι το imitation αλλά το original και κάνει 210€ το ανταλλακτικό μόνο! Του λέω ότι δεν θέλω τόσο ακριβό ανταλλακτικό και αν μπορεί να μου βάλει το φτηνό που του έστειλα, μου λέει οκ με απότομο ύφος και ότι για την εργασία θέλει 80€ χωρίς ΦΠΑ, όμως ότι πλέον έχουν κλείσει όλα τα ραντεβού του και θα μπορεί μετά από 5 μέρες... Οπότε μιλάω πάλι με τον 2ο μάστορα, του λέω τι μου είπε ο πρωτός, γελάει. Οπότε κανονίζουμε να έρθει αυτός. Τότε αντιλαμβάνεται ότι μιλάμε για το μοτερ μέσα στην κατάψυξη ...είχε μπερδευτεί... την προηγούμενη μέρα και μου είχε στείλει λινκ για άλλο μοτερ...Το μοτέρ οπότε που τώρα κατάλαβε ποιο είναι κοστίζει 100 ευρώ λιανική τιμή, από το site το οποίο ο ίδιος μου προώθησε. Του λεω οκ, δεν πειράζει, επειδή με έχει εξυπηρετήσει μέχρι τώρα, οπότε πόσα θέλει για την τοποθέτηση και ζητάει 60€ χωρίς ΦΠΑ. Σύνολο 160€ ο 2ος μάστορας για την ώρα. Σε τηλεφώνημα που ακολούθησε γιατι προσπαθούσαμε να κανονίσουμε το πότε θα έρθει, μου αναφέρει οτι υπάρχει πιθανότητα να μην είναι το μοτερ...αλλά να είναι η πλακέτα και ότι θα φέρει μια πλακέτα μαζί του για καλό και για κακό...(όταν του είχα πει το όνομα του πρώτου μάστορα και την διάγνωση του, είχε σχολιάσει "αφού στο είπε ο τάδε τότε αυτό είναι το πρόβλημα", τώρα όμως μπορεί να είναι και κάτι άλλο.) 6 το απόγευμα παρασκευή χάνω μια κλήση που μου έχει κάνει και τον καλώ 30' μετά. Μου λέει ότι ήταν στο μαγαζί για να αγοράσει το μοτέρ, το οποίο τελικά είχε 126€... αντί για 100 και με κάλεσε για να ρωτήσει τι θα κάνει, αλλά επειδή δεν του απάντησα το πήρε και αν δεν θέλω δεν το βάζει. Τα χασα λίγο εκεί και του λεω οκ, συνεχίζουμε. Του στέλνω μήνυμα και του λέω ότι θέλω αύριο να μου φέρει μαζί και την απόδειξη και βάζω και το σχόλιο, ότι την θέλω και για λόγους εγγύησης του εξαρτήματος που αγοράζω. Με παίρνει τηλέφωνο κατευθείαν να με ενημερώσει ότι δεν υπάρχει εγγύηση στα ανταλλακτικά λέει, εφόσον δεν είναι αντιπροσωπεία και ότι την εγγύηση τη δίνει ο μάστορας. Περνάω μια ώρα να νιώθω πιο μαλάκας από ποτέ, εξαπατημένη, χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι για να ξεφύγω από τη μαφία των μαστόρων. Και άλλα πολλά τέτοια, μην επεκταθώ άλλο, ο πονοκέφαλος από την πίεση να βαράει κόκκινο... και λεω όχι ας μην έχω ψυγείο. Καλύτερα να μείνω έτσι, να προσπαθήσω μόνη μου και ότι γίνει παρά να υποκύψω. Για να γίνει σαφές ο 2ος μάστορας που κορόιδευε τον 1ο ότι ζητάει πολλά κτλ κτλ ζητούσε τελικά 196€. (και έχουμε και μια πλακέτα να αιωρείτε πάνω από το κεφάλι μας...που μπορεί να φταίει και αυτή... οπότε το 196€ ήτοι 200€ δεν είναι και στανταρ.) Ακυρώνω και με τον 2ο μάστορα, τον "καλό". 3. Δευτέρα πρωί πρωί βρίσκομαι στο https://www.cortel.gr/ το οποίο μου πρότεινε συμφορουμίτης, με το μοτέρ στα χέρια. Αφού κάθισα την κυριακή ακολουθώντας τις συμβουλές του συμφορουμίτη αναλυτικά και βήμα βήμα το βιντεάκι αυτό https://www.youtube.com/watch?v=3ZK1J9pScvs Το μοτέρ εντωμεταξύ που είχε μέσα το ψυγείο είχε αλλαχτεί και ο τότε μάστορας είχε βάλει το alternative απο το eaparts που κοστίζει 44€. Το original από το eaparts κοστίζει 104€. (210€ μοτέρ (1ος μάστορας) δεν βρίσκω...ούτε 126€(2ος μάστορας...) Τελικά αγόρασα ένα noname μοτερ, γιατί ο πωλητής εκεί μου είπε οτι όλοι οι μάστορες αυτό παίρνουν και δεν έχει διαφορά... το οποίο έκανε 32€... Το εγκατέστησα σε μισή ώρα και αυτό γιατί τα έκανα όλα πολύ φοβισμένα και διπλοτσέκαρα και έκανα αναζητήσεις online για να είμαι σίγουρη. Το ψυγείο δουλεύει καλύτερα από ποτέ... ακόμα και από χρόνια πριν, γιατί προφανώς ο μάστορας που είχε έρθει τότε(πριν χρόνοα) είχε βάλει μεταχειρισμένο μοτέρ(το είδα δηλαδή γιατί είχε ενώσει με ταινία κάτι καλώδια ενώ δεν χρειαζόταν) , το οποίο έκανε θόρυβο αλλά νομίζαμε ότι ήταν φυσιολογικό. Κόστος συνολικά: 30€ για την επίσκεψη 5 λεπτών του 1ο μάστορα και τη διάγνωση πες. 32€ το καινούργιο μοτέρ ΜΕ ΦΠΑ και απόδειξη. 62€ συν βενζίνες. 1ώρα δουλεία για παντελώς άσχετη με ψυγεία, τώρα πιστεύω αν το ξανάκανα σε μισή ώρα θα έφτιαχνα καφέ να πιώ. Ψυχολογικό κόστος να προσπαθώ να βρω μάστορα να μην προσπαθεί να με κλέψει. Ικανοποίηση που δεν αναγκάστηκα να συνεργαστώ και να επιβραβεύσω αυτές τις συμπεριφορές των "καλών" μαστόρων: ανυπολόγιστη!!!! Και πάλι και ειλικρινά ευχαριστώ το forum και τον φίλο ειδικά που μου δωσε πολύ καλές συμβουλές στα μηνύματα. Κρατιέμαι πάρα πολύ να μην τους κράξω, ειδικά τον 2ο. Συγνώμη για το μεγάλο post. Αν κανείς έφτασε μέχρι εδώ 😘 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Demora 7 2
andreaspA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Ψιλοαναμμενομενο δεν ειναι να σου βγει φθηνοτερο? Ολες αυτες οι ωρες που εψαχνες τι θα κανεις δεν πρεπει να πληρωθουν? εσενα σε σύμφερε γιατι προφανως η εργατοωρα σου κοστίζει λιγότερο απο την πληρωμη του μαστορα. Υπαρχουν αλλοι ανθρωποι ομως που ανα ωρα βγαζουν πολυ περισσοτερα απο εναν μαστορα. Σε καθε περιπτωση να προσεχεις τους μάστορες που πρωτη κουβεντα τους ειναι να κατηγορησουν τους προηγουμενους! Σε οικοδομή δε, οταν βλεπεις μαστορα να κατηγορει τους αλλους, να εισαι σιγουρη οτι θα τα κανει πουτανα! Και μαλακιες θα κανει, και μπαζα θα αφήσει, και βρωμικη την οικοδομή θα αφήσει.
Demora Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ψιλοαναμμενομενο δεν ειναι να σου βγει φθηνοτερο? Ολες αυτες οι ωρες που εψαχνες τι θα κανεις δεν πρεπει να πληρωθουν? εσενα σε σύμφερε γιατι προφανως η εργατοωρα σου κοστίζει λιγότερο απο την πληρωμη του μαστορα. Υπαρχουν αλλοι ανθρωποι ομως που ανα ωρα βγαζουν πολυ περισσοτερα απο εναν μαστορα. Σε καθε περιπτωση να προσεχεις τους μάστορες που πρωτη κουβεντα τους ειναι να κατηγορησουν τους προηγουμενους! Σε οικοδομή δε, οταν βλεπεις μαστορα να κατηγορει τους αλλους, να εισαι σιγουρη οτι θα τα κανει πουτανα! Και μαλακιες θα κανει, και μπαζα θα αφήσει, και βρωμικη την οικοδομή θα αφήσει. Φτηνότερο είναι να σου βγει 150 απο 250.... 30€ επίσκεψη 5 λεπτών δεν είναι φτηνότερο... το να σε κοροιδεύουν στα μούτρα σου με τιμές υλικών που δεν υπάρχουν...δεν είναι φτηνότερο. Το να χρεώνουν υλικά 2 και 3 φορές πάνω από τη λιανική του τιμή (όχι χωρίς φπα που τα αγοράζουν αυτοί και με τις συμφωνίες που έχουν με τα μαγαζία τους βγαίνουν ακόμα φτηνότερα) δεν πρεπει να είναι αναμενόμενα. Ξέρουμε όλοι πόσο κοστίζει μια εργατοώρα σε όλες τις βαθμίδες και τα επαγγέλματα. Δεν ήταν φτηνός κανένας τους, ούτε καν κοντά στο θεμιτό. Τεσπα, το ότι αυτή η συμπεριφορά των μαστόρων και οι χρεώσεις του θα πρεπε να είναι αναμενόμενες και να το αποδεχόμαστε είναι ένας ακόμα λόγος του γιατί είμαστε έτσι όπως είμαστε. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Demora 1
andreaspA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Demora είπε 30€ επίσκεψη 5 λεπτών δεν είναι φτηνότερο.. Λιγα ειναι. Ηρθε! Για 1 λεπτο ή για 30 λεπτα. Ηρθε με ενα εταιρικο αυτοκινητο, με βενζινη, διοδια, εργαζομενος, με ΙΚΑ, και δωρο χριστουγεννων και πασχα. Οι περισσοτεροι παιρνουν 40-45€ + ΦΠΑ για την επισκεψη. 8 λεπτά πριν, Demora είπε Τεσπα, το ότι αυτή η συμπεριφορά των μαστόρων και οι χρεώσεις του θα πρεπε να είναι αναμενόμενες και να το αποδεχόμαστε είναι ένας ακόμα λόγος του γιατί είμαστε έτσι όπως είμαστε. Πρεπει να πας μια βολτα λιγο παραεξω απο την Ελλαδα να δεις τις χρεωσεις υπηρεσιας. Στην Ελλαδα ειναι τσαμπα! Στην Γερμανία έφυγε ο φιλος μου ο Μητσος απο την Ν.Ιωνια να παει να πάει να βάλει μεσόπορτες σε σπίτι. 600€ εργασία τοποθετησης η μια πόρτα ζητούσαν στην Γερμανία. Ο Τεχνικος δεν ειναι ο φιλος σου που τον κερνας καφε να ερθει να σε βοηθησει. Σε καθε περιπτωση σου δινεται η δυνατοτητα να το φτιαξεις μονη σου αν δεν θελεις να πληρωσεις. 10 λεπτά πριν, Demora είπε το να σε κοροιδεύουν στα μούτρα σου με τιμές υλικών που δεν υπάρχουν...δεν είναι φτηνότερο. αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα συμφωνα με αυτα που σου ειπε ο τυπος που ηθελε να πουλησει το φθηνοτερο ανταλλακτικο απο ολα. Πολυ πιθανα να μην ειχε καν αλλο (ακριβοτερο) ετοιμοπαραδοτο. 1
Klausx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Συμπέρασμα ότι ο 1ος ψυκτικός ήταν πιο επαγγελματίας από τον 2ο. Το ότι εσύ έβαλες το πιο φθηνό ανταλλακτικό δεν σημαίνει ότι θα έκανε το ίδιο και ένας επαγγελματίας που θεωρητικά δίνει εγγύηση και δεν θέλει μελλοντικά προβλήματα. Ρελε και γείωση έχεις στο σπίτι; Καλώς ή κακώς έκανες μία ηλεκτρολογική παρέμβαση στο ψυγείο σε σημείο που υπάρχει υγρασία....τουλάχιστον να έχεις σωστό πίνακα. 1
Demora Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Λολ. Καλή συνέχεια από μένα. Ευχαριστώ για την βοήθεια σε όποιον βοήθησε. 1
SB_1957 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, andreaspA said: Λιγα ειναι. Ηρθε! Για 1 λεπτο ή για 30 λεπτα. Ηρθε με ενα εταιρικο αυτοκινητο, με βενζινη, διοδια, εργαζομενος, με ΙΚΑ, και δωρο χριστουγεννων και πασχα. Οι περισσοτεροι παιρνουν 40-45€ + ΦΠΑ για την επισκεψη. Πρεπει να πας μια βολτα λιγο παραεξω απο την Ελλαδα να δεις τις χρεωσεις υπηρεσιας. Στην Ελλαδα ειναι τσαμπα! Στην Γερμανία έφυγε ο φιλος μου ο Μητσος απο την Ν.Ιωνια να παει να πάει να βάλει μεσόπορτες σε σπίτι. 600€ εργασία τοποθετησης η μια πόρτα ζητούσαν στην Γερμανία. Ο Τεχνικος δεν ειναι ο φιλος σου που τον κερνας καφε να ερθει να σε βοηθησει. Σε καθε περιπτωση σου δινεται η δυνατοτητα να το φτιαξεις μονη σου αν δεν θελεις να πληρωσεις. Σωστά ότι στο εξωτερικό είναι πανάκριβες οι υπηρεσίες αλλά δεν είναι μαύρα. Εδώ και χρεώνουν υπερβολικά και δεν κόβουν απόδειξη και δηλώνουν 0 εισόδημα! Γι' αυτό κλαίγονται κάποιοι στο άλλο νήμα για το νέο τρόπο φορολόγησης των ΕΕ? Επειδή είναι πολύ φτηνές οι υπηρεσίες που προσφέρουν και δεν περισσεύουν να πληρώσουν φόρους?
andreaspA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, SB_1957 είπε Σωστά ότι στο εξωτερικό είναι πανάκριβες οι υπηρεσίες αλλά δεν είναι μαύρα. που το ξερεις? Στην Αυστρια και ακομα πιο ειδικα στην Βιεννη που πηγα προσφατα η στανταρ ταμπελα που εβλεπα παντου ηταν "CASH ONLY". Καρτα δεν παιρνει κανεις! Για ποιον λογο.... δεν ξερω Μην θαυμαζετε τοσο πολυ το "εξω". Δεν ειναι τοσο παραδεισος οσο νομιζετε. Γεγονος ειναι οτι στην Ελλαδα την υπηρεσια την εχουμε στο φτυσιμο. "Για 5 λεπτα!" Τι σημαινει το "5λεπτα" ? Επειδη αυτος το εκανε σε 5 λεπτα δεν σημαινει οτι το κανεις και εσυ. Και αν το κανεις τελος παντων, καντο! 1
SB_1957 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 11 minutes ago, andreaspA said: που το ξερεις? Στην Αυστρια και ακομα πιο ειδικα στην Βιεννη που πηγα προσφατα η στανταρ ταμπελα που εβλεπα παντου ηταν "CASH ONLY". Καρτα δεν παιρνει κανεις! Για ποιον λογο.... δεν ξερω Μην θαυμαζετε τοσο πολυ το "εξω". Δεν ειναι τοσο παραδεισος οσο νομιζετε. Γεγονος ειναι οτι στην Ελλαδα την υπηρεσια την εχουμε στο φτυσιμο. "Για 5 λεπτα!" Τι σημαινει το "5λεπτα" ? Επειδη αυτος το εκανε σε 5 λεπτα δεν σημαινει οτι το κανεις και εσυ. Και αν το κανεις τελος παντων, καντο! Σοβαρά? Το "cash only" σημαίνει μαύρα? Δεν θαυμάζω το "έξω", ούτε θεωρώ ότι κάποια χώρα είναι παράδεισος! Αλλά το να προσπαθείτε κάποιοι να δικαιολογήσετε τη φοροδιαφυγή των ΕΕ, που δήθεν δεν βγαίνουν και φταίει το κακό κράτος που τους αναγκάζει να φοροδιαφεύγουν, πραγματικά δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω!
andreaspA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Σοβαρά? Το "cash only" σημαίνει μαύρα? τι αραγε να σημαινει?? 34 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Αλλά το να προσπαθείτε κάποιοι να δικαιολογήσετε τη φοροδιαφυγή των ΕΕ, που δήθεν δεν βγαίνουν και φταίει το κακό κράτος που τους αναγκάζει να φοροδιαφεύγουν, πραγματικά δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω! δεν δικαιολογω απολυτως τιποτα. Αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα που κατεβαινουν ξεκαθαρα απο τις πεποιθησεις σου. Απλα λεω οτι δεν ειναι μαγικα εξω, και εδω κολαση. Μαλλον το αναποδο ειναι τελικα...
SB_1957 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 24 minutes ago, andreaspA said: τι αραγε να σημαινει?? δεν δικαιολογω απολυτως τιποτα. Αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα που κατεβαινουν ξεκαθαρα απο τις πεποιθησεις σου. Απλα λεω οτι δεν ειναι μαγικα εξω, και εδω κολαση. Μαλλον το αναποδο ειναι τελικα... Από προσωπική πείρα το λες αυτό? Ζεις εξωτερικό και είναι κόλαση? Έλα στον παράδεισο της Ελλάδας τότε! Όπως είπα, δεν υπάρχει χώρα/παράδεισος, αλλά σε κάποια θέματα είμαστε δυστυχώς πολύ πίσω από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
makrixeris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Καλημέρα. Έχω ενα ψυγείο general electric και ξαφνικά στην συντήρηση και στην κατάψυξη μου δουλεύει μόνο απο το κέντρο του ψυγείου και κάτω να κάνω κάτι μόνος μου πριν φωνάξω τεχνικό ? καμιά απόψυξη ?
makrixeris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 8 ώρες πριν, makrixeris είπε Καλημέρα. Έχω ενα ψυγείο general electric και ξαφνικά στην συντήρηση και στην κατάψυξη μου δουλεύει μόνο απο το κέντρο του ψυγείου και κάτω να κάνω κάτι μόνος μου πριν φωνάξω τεχνικό ? καμιά απόψυξη ? Μια βοήθεια ρε παιδιά κάποιον τεχνικό έστω
andreaspA Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, makrixeris είπε Μια βοήθεια ρε παιδιά κάποιον τεχνικό έστω Ξερω εναν τεχνικο στο Σουφλι. Σε ενδιαφέρει?
makrixeris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2024 11 ώρες πριν, andreaspA είπε Ξερω εναν τεχνικο στο Σουφλι. Σε ενδιαφέρει? Μπα Αθήνα μένω βόρεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα